| Message |
|
|
|
Nu de alta, ma tem sa nu moara pestii
|
 |
|
|
|
Dupa cum spune si titlul, aceasta operatiune se numeste nuca de cocos =))) am fiert 3 nuci de cocos (doar lemnul, normal) timp de 10 ore, sau mai mult in apa cu sare. 3 zile le-am tinut intr-o galeata de 10l, cu apa rece pe care am schimat-o la cate 6 ore. Azi le-am mai fiert o data "ca de final" dar tot iese maro din ele. ce-as mai putea sa fac? mai bine cred ca le cumparam....am dat si 1,5 lei pe sare =)) pot sa spun ca este sare neiodata. Ce as putea face?
|
 |
|
|
|
ce-i cu cartea aia cum sa fii mai inteligent?? =))))) acvariul este foarte fain, dar termometrul ala pare ca nu prea isi are rostul acolo daca din cate vad ai incalzitor.
|
 |
|
|
|
ma bucur ca vrei sa incepi un proiect atat de fain, si iti recomand sa iti iei pesti mai mici pentru inceput, gen neoni..... daca o sa vrei, o sa iti dau eu melci(nu sunt pretentiosi, au stat si la 10 grade si la 28 de grade, deci nu e vreo problema =)), sunt de departe(suceava), dar sunt sigur ca nu vor pati nimic....
|
 |
|
|
|
ma bucur pentru acel betta =))
|
 |
|
|
|
Cel mai bine un termometru de sticla, acela arata cel mai bine temperatura, dar e bine ?i cu cel electronic, e mai de durata
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
L-am scos din galeata si l-am pus înapoi în acvariu ieri. Nu mai este agresat deloc. O fi avut ceva si celalalt îl ciupea(sa fi fost bolnav)?
|
 |
|
|
|
Moss, dar cred ca iti trebuie pamant special
|
 |
|
|
Donez scalar de culoare maro, 4 carasi aurii dintre care o cometa si restul nu stiu, doar unui profesionist. Îi donez in zona Sucevei, mai exact în Radauti. Pentru cei interesati accept pm sau doar mesaje la 0746966125. Daca o sa vi se para frumosi accept si bani  .
|
 |
|
|
|
Vezi, înainte sa pui pestii filtreaza apa 3-4 saptamani
|
 |
|
|
|
Oops
|
 |
|
|
|
O lingura fara varf la 20l. Vezi, sarea sa fie neiodata. Nu ma prea pricep, dar vezi pe internet, caut? Moss...cat despre pesti am mai vazut într-o postare aici pe forum...daca o gasesc revin cu update
|
 |
|
|
|
Voi face schimbul de apa pentru ca probabil e prea mult amoniac...dar sigur in continuare va fi ciupit...
|
 |
|
|
|
Erau africane si americane...dar ma refer ca erau mult mai mari decat el si tot le ciupea. Am pus scalarul ciupit intr-o galeata de 20l. L-am scos ?i l-am pus înapoi în acvariu....parca nu îsi tinea echilibrul si in continuare era ciupit de celalalt. Acum se afla în galeata de 20l.
|
 |
|
|
|
Scalarul este agresiv cu un alt scalar... In trecut a mai ciupit si o ciclida care pâna la urma a murit ...stiu ca nu e indicat sa tii o ciclida cu scalari, dar aaa am luat acvariul de la cineva... Ce ar trebui sa fac cu scalarul ciupit?
|
 |
|
|
|
Ce fel de ancistrusi? Ancistrusi albino??
|
 |
|
|
|
Încearca sa le încarci pe imgur...cauta pe YouTube cum faci asta...forumul din cate vad nu suporta poze cu claritate mare...
|
 |
|
|
|
Ok...
|
 |
|
|
I-as vrea dar sunt din Suceava...
|