[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Flavius_
Forum Index » Profile for Flavius_ » Messages posted by Flavius_
Dupa cum spune si titlul, aceasta operatiune se numeste nuca de cocos =))) am fiert 3 nuci de cocos (doar lemnul, normal) timp de 10 ore, sau mai mult in apa cu sare. 3 zile le-am tinut intr-o galeata de 10l, cu apa rece pe care am schimat-o la cate 6 ore. Azi le-am mai fiert o data "ca de final" dar tot iese maro din ele. ce-as mai putea sa fac? mai bine cred ca le cumparam....am dat si 1,5 lei pe sare =)) pot sa spun ca este sare neiodata. Ce as putea face?
ce-i cu cartea aia cum sa fii mai inteligent?? =))))) acvariul este foarte fain, dar termometrul ala pare ca nu prea isi are rostul acolo daca din cate vad ai incalzitor.
ma bucur ca vrei sa incepi un proiect atat de fain, si iti recomand sa iti iei pesti mai mici pentru inceput, gen neoni..... daca o sa vrei, o sa iti dau eu melci(nu sunt pretentiosi, au stat si la 10 grade si la 28 de grade, deci nu e vreo problema =)), sunt de departe(suceava), dar sunt sigur ca nu vor pati nimic....
ma bucur pentru acel betta =))
Cel mai bine un termometru de sticla, acela arata cel mai bine temperatura, dar e bine ?i cu cel electronic, e mai de durata
se numeste încalzitor. Cred ca ai putea gasi acvarii pe net mai ieftine de 30 de litri. Ai putea sa cumperi un filtru ieftin ( 20-30de lei) ca sa nu trebuiasca sa schimbi apa zilnic, ci 15/20% din apa pe saptamâna. Pentru un începator ai facut totul perfect, fata de mine.....
L-am scos din galeata si l-am pus înapoi în acvariu ieri. Nu mai este agresat deloc. O fi avut ceva si celalalt îl ciupea(sa fi fost bolnav)?
Moss, dar cred ca iti trebuie pamant special
Donez scalar de culoare maro, 4 carasi aurii dintre care o cometa si restul nu stiu, doar unui profesionist. Îi donez in zona Sucevei, mai exact în Radauti. Pentru cei interesati accept pm sau doar mesaje la 0746966125. Daca o sa vi se para frumosi accept si bani .
Vezi, înainte sa pui pestii filtreaza apa 3-4 saptamani
Oops
O lingura fara varf la 20l. Vezi, sarea sa fie neiodata. Nu ma prea pricep, dar vezi pe internet, caut? Moss...cat despre pesti am mai vazut într-o postare aici pe forum...daca o gasesc revin cu update
Voi face schimbul de apa pentru ca probabil e prea mult amoniac...dar sigur in continuare va fi ciupit...
Erau africane si americane...dar ma refer ca erau mult mai mari decat el si tot le ciupea. Am pus scalarul ciupit intr-o galeata de 20l. L-am scos ?i l-am pus înapoi în acvariu....parca nu îsi tinea echilibrul si in continuare era ciupit de celalalt. Acum se afla în galeata de 20l.
Scalarul este agresiv cu un alt scalar... In trecut a mai ciupit si o ciclida care pâna la urma a murit ...stiu ca nu e indicat sa tii o ciclida cu scalari, dar aaa am luat acvariul de la cineva... Ce ar trebui sa fac cu scalarul ciupit?
Ce fel de ancistrusi? Ancistrusi albino??
Încearca sa le încarci pe imgur...cauta pe YouTube cum faci asta...forumul din cate vad nu suporta poze cu claritate mare...
Ok...
I-as vrea dar sunt din Suceava...

Forum Index » Profile for Flavius_ » Messages posted by Flavius_
Go to: