Donez carasi, crapi koi si înca 2 pesti aurii+ un peste mare care nu stiu ce este momentan. Predare personala in Radauti, suceava. Accept mesaje in pm (private message) sau doar mesaje la Nr de tel 0746966125. Donez doar unui profesionist, m?car 2 ani de experienta. Va dau poze daca solicitati.
chiar am observat ca cei de la animax din botosani mi-au explicat de anumite specii de pesti, ce ar fi mai fain, temperaturile, si chiar am luat o planta naturala ce nu are nevoie de substrat.
as vrea sa donez carasii deoarece stiu ca le trebuie temperatura mica si cel mare (ala cu mai mult mov, violet deschis) restul i-as pastra (cei care curata si scalarii) eu ii donez, dar nu stiu cine ii ia, cine are nevoie, as vrea cineva care e profesionist si ii primeste, sa stie ca sunt in radauti, suceava si ii dau doar cu predare personala deoarece mi-e frica cu ei la transport.
Teste de apa momentan nu am facut. Apa este de la un izvor din zona si stiu ca nu are clor si restul. Filtrul e de 350l pe ora. Pâna acum au stat în acelasi acvariu timp de 4 ani si nu au avut nimic
pestele sta pe fundul acvariului si inoata pe o parte (cred ca e ciclida) , acum cateva minute s-a blocat intr-o casuta (decorastiune si nu mai putea sa iasa) are si un pic albastru pe langa branhii ((((scuzati greselile de oortografie))