Message |
|
10 lei tot ce este in poze! Plante easy, nu bag co2, fertilizez cu planta min. Trimit si in tara daca se plateste transport, in Bucuresti le aduc eu.
|
 |
|
Hmm stiu ce zici. Fac o schita sa vad daca am inteles si apoi o postez aici.
|
 |
|
Salut! Cum vroiam de ceva timp sa il montez pe acest osmozor (primit de la un user si asta  ) ) , dar nu am legatura la apa aici, de curand tata zice ca vrea hidrofor! Ce ziceti, oare merge osmozorul pus la el? A stat vreo 3 ani saracul  )), nu conteaza apa consumata ca si permeat, nu este contorizata, doar energia consumata ma intereseaza la el, atat, nu am nevoie decat de 30 l maxim pe luna pentru toate acvariile. Foloseste cineva osmozor la hidrofor? Ce rezultate are?
Intrebarea 2. Am vazut pompe la 12-24v alimentarea de putere mica, si presiune zic ele intre 1 si 5 bari, o asemenea pompa pusa in bidon curat merge?
Iar in ultimul rand, dar nu cel din urma vreau sa multumesc comunitatii pentru toate informatiile date! Chiar daca intru foarte rar (in trecut eram aici 12 din 24h) sunt cu voi  !!!
|
 |
|
Caridina CRS, grade mari.
Disponibile doar 6 exemplare ( S+ , SS ).
Pozele sunt reale, nu am obiceiul sa descarc de pe net imagini, desi nu prea am cu ce sa fac poze de calitate.
Pretul este de 17 lei/ buc si nu il negociez, pentru ca i-am obtinut in timp prin selectionare.
Dimensiunea aproximativa este de 1 cm.
Doritorilor le ofer orice informatie legata de acvariu si conditii.
Nu am apa de osmoza, pun extrem de rar pentru ca nu am unde sa montez osmozorul, cel mai des folosesc apa de ploaie indoita cu apa de izvor de la mine.
Valori la mine
Desi nu prea masor nimic, parametrii cand o fac sunt in marja:
ph: 7-7.5
kh: 4
gh: 4-8
Dau si bonusuri, hrana, plante naturale, frunze de stejar...
Daca cuiva nu ii place sa imi scrie prin PM pe-aici, am si telefon 0731501324, whatsapp pe acelas numar.
Ape limpezi!
|
 |
|
Salut! Merg microrasbora cu crevetii adulti, insa exista sansa sa manance din pui.De ce nu il faci doar pentru creveti? Arata binisor!
|
 |
|
Se limpezeste nu te speria.
|
 |
|
Asa este, ce este mai inchis arata bine cu blue jelly shrimp. Din pacate din ce stiu acvariul nu mai exista, era frumusel cu cateva modificari!
|
 |
|
An nou fericit tuturor!!! Trimit oriunde in orice anotimp. Stoc limitat! Pozele au caracter informativ, pentru detalii si alte informatii imi puteti da mesaj aici (PM) sau la telefon: 0731501324. In Bucuresti ii aduc chiar eu, dau si la schimb cu acvariu de 20-30 litrii + , schimbul este valabil pentru Bucuresti!
Preturile sunt 5-8 lei/ buc,vorbim mai pe larg cu cei interesati, pot sa trimit si poze mai multe daca este nevoie.
|
 |
|
Chiar arata incredibil! Multa bafta!
|
 |
|
Ce darnic a fost! Super evolutia!
|
 |
|
Salut! Amano nu sunt mancati de pestii mici. Dar nu sunt prea spectaculosi (parerea mea). Daca vrei sa te axezi pe creveti mai bine renunta la pesti, insa ai grija cu apa, sunt destul de sensibili fata de pesti, chiar si rcs.
|
 |
|
Crevetii fug din apa cand ceva nu le convine, in principal ph-ul apei, de obicei cam de asta fug. Sunt foarte buni cataratori. O sa mai deschid si eu un nou topic cu noile specimene  !
|
 |
|
Imi aduc aminte cum acum multi ani am inceput identic, cadou de Mos  , numai ca al meu a avut 20 l si o combinatie de pesti care nu aveau nici un fel de legatura unii cu altii  ).
|
 |
|
Cum spune si titlul,comtact pe pm, preferabil din capitala sa fie cine este interesat.Crevetii de schimb sunt CRS grade S+ si SS, sau benibachi.Rata de schimb este 1 la unu pana la ss si 2 la unu pentru benibachi, cu mici diferente in functie de varietatea melcilor.Am si neocaridina daca doriti. O zi minunata!
|
 |
|
De ce ati renuntat la creveti? 
|
 |
|
Unde sunt crevetii?!
|
 |
|
raducu26 wrote:Salut Marius!
Spune-mi te rog daca acest tip de balast are o problema in ce priveste zgomotul si incalzirea mai puternica in zona iesirilor catre neon. Am cumparat si eu acest tip de balast si au un bazait de parca ar fi din alea electromagnetice si dupa o ora de functionare sunt destul de calde....Imi poti spune te rog daca e normal comportamentul lor...
Prin ele trece curent electric, este logic sa se incalzeasca.Daca au puterea buna pentru neonul respectiv si neonul se comporta normal nu ai de ce sa te temi. Eu am de la total green balast de 18w pe neon de 15w... merge perfect.
|
 |
|
Colecteaza apa de ploaie daca nu ai osmoza, o filtrezi prin carbune inainte, prin dres lycra si apoi pui aquasafe.Dar ar fi inutil... majoritatea tolereaza si ph mare.
|
 |
|
Salutari! Am luat un capac de acvariu eiheim cu soclurile dezlipite.Problema este ca proprietarul afirma ca nu ii lipseste nimic.Nu l-am incercat inca.Are doar un cablu de alimentare fara intrerupator si 2 socluri! Merge asa direct? Eu la scoala am invatat ca ii trebuie un starter, asta nu are asa ceva.Voi ce ziceti?
|
 |
|
De la distanta,apele sunt tulburi din cauza taninului la crs, si curateniei recente la dream  !
|
 |
|