| Message |
|
|
|
Didiplis diandra (6 fire), Alternanthera reineckii mini (4), Lobelia cardinalis small form (4), Blyxa japonica (4), Lindernia rotundifolia (4), Ludwigia glandulosa (2), Ludwigia ovalis (2), Staurogyne repens (10), Rotala macrandra (6), Hygrophila polysperma "Rosanervig" (4), Hetherantera zosterifolia (4).
60 lei toate sau 30 lei jumatate din ele (plus transport daca livrarea nu se face in Bucuresti). Zona Titan sau Piata Presei Libere.
Marius
0723 411 765
Plantele se scot in ziua vanzarii si sunt de aici:
|
 |
|
|
Atat timp cat le pastrezi in functiune, e de bine 
|
 |
|
|
Imi place, imi place. A iesit foarte frumos.
Sper sa iti vina repede ideiile noi... si sa le pui in acvariu
|
 |
|
|
Porcu wrote:Asa pofta imi e sa folosesc un soft de editat poze sa scot Goopy din peisaj .
Rezolvat 
|
 |
|
|
R4du wrote: Sau cu ce le redimensionez?
Deschide fotografiile cu Paint. Ai optiunea "Resize".
|
 |
|
|
|
Didiplis (7 fire), Alternanthera reineckii mini (5), Bacopa caroliniana (5), Lobelia cardinalis small form (5), Blyxa japonica (3), Lindernia rotundifolia (5), Ludwigia glandulosa (2), Staurogyne repens (5), Rotala macrandra (4) si Hygrophila polysperma "Rosanervig" (4).
55 lei
Marius 0723 411 765
Plantele se scot din acvariu in ziua vanzarii si sunt de aici:
|
 |
|
|
RaVeN_BA wrote:Da, am achizitionat sistemul de CO2.
Poti reduce aditia de EasyCarbo (producatorul recomanda max. 2 ml/50 litri de apa). Tu ai si CO2 gazos (Lucian ti-a recomandat sa cresti aditia de gaz pentru a ridica un pic concentratia). Intr-un acavariu de acelasi volum ca al tau si plantat ceva mai mult de mediu, adaugam 3 ml/zi (erau zile in care uitam...).
O fotografie noua? 
|
 |
|
|
|
Imi place cum arata. Cand se vor indesi plantele le vei putea aranja si va arata si mai bine.
|
 |
|
|
Zic ca Profito adaugi cam mult. As pune 5 ml/zi x 3 zile/saptamana (nu odata cu macaroelementele). Tot la capitolul micro, foarte probabil ca vei avea nevoie de aditie suplimentara de fier.
Nu ne-ai zis daca ai achizitionat sistemul de CO2.
Asteptam rezultatele testelor de apa  .
|
 |
|
|
La mine, feru' este cca 0.6 ... la cantitati mari, iti fac un pret bun 
|
 |
|
|
|
Foarte frumos. Felicitari!
|
 |
|
|
|
Imi plac mult pietrele.
Zic ca ar merge si alte plantute pe langa HC.
|
 |
|
|
|
Ce s-a intamplat cu plantele rosii?... cred ca ar arata mai bine si cu o pata de culoare.
|
 |
|
|
|
Imi place foarte mult.
|
 |
|
|
|
Multumesc, multumesc.
Actualizare... de azi.
|
 |
|
|
|
30 Blyxa japonica, 5-6 Hygrophila polysperma rosanervig, cca. 10 Lindernia rotundifolia variegated.
Toate plantele = 30 lei
0723 411 765 sau PM
|
 |
|
|
rodoselada wrote:paradis frate si el a pus-o de muraturi acu  neseriosi oameni
Poate i se acresc prea tare muraturile si simte nevoia de ceva dulce
In mare graba am aranjat cate ceva... ca de doua saptamani nu am mai avut timp sa fac mai nimic in el
|
 |
|
|
|
5 Blyxa japonica, 3 Althernatera reiniki mini, 5 Bacopa caroliniana, 7 Didiplis diandra, 3 Ludwigia glandulosa, 2 Ludwigia ovalis, 5 Hygrophila polysperma rosanervig, 5 Staurogyne repens, 5 Lobelia cardinalis small form.
55 lei
Sau schimb cu Ludwigia arcuata, Micranthemum micranthemoides, Ammania bonsai, Bacopa monnieri, Hedyotis salzamanii, Heteranthera zosterifolia.
Marius
0723 411 765
|
 |
|
|
|
Neah, foarte urat... strugurii acri...
|
 |
|
|