| Message |
|
|
Nu ai nevoie de pompa pentru a scoate apa din acvariu. Poti folosi ceva ca asta: http://www.petmagia.ro/cumpara/curatator-substrat-acvariu-tetratec-gc-30-4435028 - gasesti si mai ieftin... pentru un acvariu de 25 litri, eu am folosit un furtun.
|
 |
|
|
|
Multumesc, Gabi. Cele rosii sunt si preferatele mele (exceptand Staurogynele).
|
 |
|
|
 asta a fost reactia mea cand am vazut de cand nu am mai postat... acvariu exista... chiar daca nu mai este la fel de aglomerat, pe mine ma bucura in fiecare zi
Foto de azi
|
 |
|
|
Salut Filip,
Am avut si eu un acvariu cu aceleasi caracteristici... a trebuit sa fac modificari: cumparat filtru extern (eu am optat pentru JBL e901 - am avut o singura problema cu el, la o garnitura de pe blocul de conectare robinete - am rezolvat gratuit cu service-ul JBL Brasov - baieti de nota 10. Filtrul il folosesc de 2 ani si jumatate, iar acum este la un acvariu de 162 l - brut. Filtrul este umplut cu 2 l JBL Micromec, 2 l Seachem Matrix si un rand de bureti in ultimul sertar) si adaugat 2 neoane de 24W pentru a asigura plantelor lumina suficienta.
Intreaga poveste se afla pe forum, aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/27884.page
Spor!
|
 |
|
|
Superb!
|
 |
|
|
|
Imi place mult. Felicitari!
|
 |
|
|
|
Azi au fost scoase din acvariu.
40 lei
Bucuresti - Titan
0723.411.765
|
 |
|
|
|
Didiplis diandra (5 fire), Limnophila aromatica (5), Lindernia rotundifolia (4), Rotala macrandra (5), Hygrophila polysperma "Rosanervig" (7), Bacopa caroliniana (7), Ludwigia ovalis (3) - 45 lei.
Plantele sunt in acvariu si se scot in ziua vanzarii.
Bucuresti - Titan
0723.411.765
|
 |
|
|
|
Toate plantele din foto 30 lei. Azi au fost scoase din acvariu.
Doar Bucuresti - 0723 411 765 sau PM
|
 |
|
|
|
35 lei: Didiplis diandra (5 fire), Blyxa japonica (10), Lindernia rotundifolia (4), Rotala macrandra (4), Hygrophila polysperma "Rosanervig" (4), Bacopa caroliniana (5).
15 lei: Blyxa japonica 10 buc
Contact PM sau 0723 411 765
|
 |
|
|
|
Ce scrie pe sticla este cum se modifica valoarea PO4-ului in functie de dozajul facut de tine. Ca sa citez: "10 ml per 500 litres increases PO4 concentration by 0,1 ppm."
Pentru un acvariu in care exista 100 litri de apa, dupa adaugarea a 10 ml de PO4, va creste valoarea PO4-ului din acvariu cu 0.5 ppm. Pentru a sti cu cat este nevoie sa cresti PO4-ul, este necesar sa stii valoarea lui la momentul aditiei, deci sa faci un test.
Din "clasici", valoarea PO4-ului se coreleaza cu valoarea NO3-ului (raport de 1:10... 1 fiind valoarea pentru PO4, iar 10 pt NO3).
Odata adaugat in acvariu, valoarea PO4-ului va scadea de la o zi la alta, in functie de cat consuma plantele, iar pentru a sti cat consuma este necesar sa faci masuratori intre doua dozaje.
Nu stiu cat sunt de clar, asa ca dau un exemplu pentru un acvariu de 100 litri apa:
- azi faci test de NO3 si rezulta valoarea 10ppm.Test de PO4 si rezulta 0.2 ppm;
- pentru a aduce PO4 la valoarea de 1 ppm => ca trebuie sa adaugi 16ml de Fosfo de la Easy Life;
- peste trei zile faci iar test de PO4 si constati ca valoarea este de 0.6 ppm => ca in trei zile plantele au consumat 0.4 ppm, deci vei face aditie de 8 ml la fiecare trei zile. Periodic mai faci teste pentru a vedea cum sunt parametrii in acvariu si astfel vei sti ce si cum sa modifici.
|
 |
|
|
Legat de CO2, poate iti sunt de ajutor datele ce le-am postat aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20/9104.page#p242880
|
 |
|
|
|
Cumpar 1 sau 2 bucati suport lampa Hailea.
Va rog sa ma contactati prin PM sau 0723 411 765.
Multumesc,
Marius
|
 |
|
|
|
Plantele s-au dat.
Se poate inchide.
Multumesc
|
 |
|
|
|
Predare zona Auchan Titan sau Piata Presei Libere.
Detalii PM.
|
 |
|
|
|
Plantele s-au dat. Se poate inchide.
Multumesc
|
 |
|
|