| Message |
|
|
|
ai pm !
|
 |
|
|
lampa T5 4x24w sau Hqi 1x70 w sau 1x150 w astept oferte ... 
|
 |
|
|
de unde ti-ai luat lampa hailea ? m-ar fii interesat pe mine daca era 24w t5 e prea mare pentru mine 
|
 |
|
|
bv frumos acvariu  am si eu o intrebare cum merge filtru hailea sl 206 ? face fatza ar merge la un acvariu de 60-80 de litri ? nu am gasit niciunde pana la cati litri este recomandat
|
 |
|
|
as vrea si eu  daca mai e
|
 |
|
|
|
faina buturuga la mine nu gasesc asa ceva .. numa din aia dintr-o bucata .. cati bani a fost ?
|
 |
|
|
|
arata bine .. de unde ai cumparat lemnele ? sau de unde le ai
|
 |
|
|
e ok acvariu  .. ar cam trebuii sa renunti la scalari aia daca vrei sa fii mai linistit cu discusi ..
|
 |
|
|
|
e cumparat decoru! nu e facut ..
|
 |
|
|
pc.ciprian wrote:
R9naldo wrote:bv ai acvariu frumos  o intrebare cum faci cu Hc ? il tunzi si in plantezi langa ? cum ai reusit sa ai asa des covoru
asa creste el ;) plantezi cateva fire pe ici pe colo sa aiba de unde sa creasca si creste singur. Uita-te in posturile precedente ale lui dogibeer si ai sa vezi poze cum a fost plantata cuba
se poate ..... nu am avut .. am avut gloss care trebuia rarit des ... hc nu am avut ..
|
 |
|
|
bv ai acvariu frumos  o intrebare cum faci cu Hc ? il tunzi si in plantezi langa ? cum ai reusit sa ai asa des covoru
|
 |
|
|
Cum varfurile replantate cresc mult mai repede, cioturile is umbrite si au o evolutie foarte lenta asa ca am renuntat
este normal sa creasca mai rpd .. dar cioturile se refac sau mor ? asta a fost intrebarea mea 
|
 |
|
|
arata bine imi place :draq:  am o intrebare cand tai L.Cuba o scoti si pui partea de sus s-au o lasi asa ? am auzit ca se inegreste si numai creste in multe cazuri .. ;)) vreau si eu sa o folosesc la urmatoru acvariu de aia intreb  ms
|
 |
|
|
Fir3Splitter wrote:
R9naldo wrote:..... am pus un reactor in loc de piatra de aer ! ms FireSplitter pt el :baby: .....
Sa il folosesti sanatos.
Imi place foarte mult cum e aranjat. Abia astept sa "arunci" din plante :p
o sa iti dau saptamana asta Rotala  ca bag foarfeca in ea mai pun o data ultima poza ca vad ca nu se mai vede ;)) 
|
 |
|
|
Revin cu un update  dupa ceva vreme de la setup am inlocuit cabomba cu zosterifolia si valisneria gigantea cu spiralis  aa si am pus un reactor in loc de piatra de aer ! ms FireSplitter pt el :baby:
dupa cam 3 saptamani asa arata acvariu din pacate aparatu meu numai face diferenta intre culori
ultima poza este facuta cu un aparat bun  din pacate poza a fost facuta seara si plantele din stanga erau mai inchise ;)) aa si am aflat ca didiplisu meu nu este didiplis  este rotala nanjenshan  astept pareri 
|
 |
|
|
lemnu asa l-as pune  iesind dintre plante .. sa se vada ceva din varfu chiar mai mult
|
 |
|
|
Fir3Splitter wrote:Cat de mare este dezastrul daca nu pot pune fertilizantii inainte de aprinderea neonanelor?
nu are nimic ..pt ca acvariu tau mai are pana sa ajunga sa consume multi nutrienti acuma e in curs de dezvoltare .. parerea mea prea complexa fertilizarea pt unele plante care le in acvariu ... macar co2 sa fie dat drumu pana la aprinderea lumini ! arata foarte bine myriophyllum ala imi place
|
 |
|
|
e fain acvariu .. cum iti merge didiplisu  ? vad ca lumina e concentrata in mijloc de aia intreb de didiplis 
|
 |
|
|
cibserg wrote:Miriophylum o duce foarte bine.
Iar distanta dintre frunze este de cativa mm.
In poza de mai jos sunt plantele crescute in acvariul meu.
Planta asta are un ritm de crestere rapid.
ma bucur at  vad ca si java moss iti merge bine .. chestia cu crestere rapida este relativa ... depinde de conditiile fiecaruia ..
|
 |
|
|
|
mai greu va merge Myriophylum in lumina asta ...... s-au va creste cu diferenta mai mare intre frunze
|
 |
|
|