[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ceejay
Forum Index » Profile for ceejay » Messages posted by ceejay
Nu siu sa spun 100%. Am citit ca altii au curatat, le-a luat o zi sau 2.
Eu nu am facut-o niciodata, nu stiu ce sa spun...
Au mai ramas la vanzare urmatoarele:

- acvariu 375 l (120x58x55), sticla de 10, fund dublu, 2 intarituri longitudinale si 2 transversale, are lipit decor din polistiren cimentat pentru ciclide africane: 350 lei
- capac din Reynobond, 2 coolere de 12cm, 2 neoane (aqua glo si marine glo): 150 lei

Sau: Acvariul + Capacul + Braul acvariului: 400 lei
Pietrele sunt scoase deocamdata de la vanzare, s-a platit avans pentru ele si sunt rezervate.
O sa le scot din nou la vanzare doar daca cumparatorul nu va achita restul sumei stabilite pana la data de 20/11/2009.

De asemenea, si masa va fi scoasa de la vanzare.

Ramane (deocamdata) oferta pentru restul echipamentelor.

- Filtru extern Tetratec 1200: 450 lei (folosit 3-4 luni), materialele filtrante originale + 2 cutii de siporax Sera
- Filtru extern Eheim 2226: 470 lei (folosit 4 luni)
- Incalzitor Eheim Jager 200W: 60 lei (folosit 2-3 saptamani)
- filtru UV Jebo 18W: 200 lei (folosit 2 saptamani)

si urmatoarele:

- acvariu 375 l (120x58x55), sticla de 10, fund dublu, 2 intarituri longitudinale si 2 transversale, are lipit decor din polistiren cimentat pentru ciclide africane: 400 lei
- capac din Reynobond, 2 coolere de 12cm, 2 neoane (aqua glo si marine glo): 200 lei

Sau: Acvariul + Capacul + Braul acvariului: 500 lei
Ok, pestii au fost dati, asa ca, de acum o sa scot la vanzare separat urmatoarele:

? Filtru extern Tetratec 1200: 450 lei (folosit 3-4 luni), materialele filtrante originale + 2 cutii de siporax Sera
? Filtru extern Eheim 2226: 470 lei (folosit 4 luni)
? Incalzitor Eheim Jager 200W: 60 lei (folosit 2-3 saptamani)
? filtru UV Jebo 18W: 200 lei (folosit 2 saptamani)
? pietre pt decor Texas Holey Rock, calcaroase, cu gauri, ideale pt africani: 250 lei, aprox. 30 kg

si urmatoarele:

? acvariu 375 l (120x58x55), sticla de 10, fund dublu, 2 intarituri longitudinale si 2 transversale, are lipit decor din polistiren cimentat pentru ciclide africane: 400 lei
? capac din Reynobond, 2 coolere de 12cm, 2 neoane (aqua glo si marine glo): 200 lei
? stand din PAL de 18, cu spate plin, blat si fund dublu si 4 pereti verticali cei interiori dublati, 4 sertare in spatiul din mijloc: 250 lei

Sau: Acvariul + Masa + Capacul + Braul acvariului: 600 lei
image
image
image
image
image
image
Aici detalii:

http://acvariu.ro/forum/posts/list/8178.page
Din cauza ca in urmatorii 2-3 ani voi fi mai mult plecat din tara, sunt nevoit sa renunt la acvariu, deoarece nu are cine sa se ocupe de el.

- acvariu 375 l (120x58x55), sticla de 10, fund dublu, 2 intarituri longitudinale si 2 transversale, are lipit decor din polistiren cimentat pentru ciclide africane
- filtru extern Tetratec 1200, cu medii filtrante schimbate (in mare parte e siporax), dar sunt disponibile si cele originale
- filtru extern Eheim 2226
- 2 filtre interne: fluval 2 si aquafan 2
- incalzitor Hagen de 200 W
- capac din reynobond, 2 coolere de 12cm, 2 neoane (aqua glo si marine glo)
- stand din PAL de 18, cu spate plin, blat si fund dublu si 4 pereti verticali cei interiori dublati, 4 sertare in spatiul din mijloc

Proiectul functioneaza de vreo juma' de an. Echipamentele sunt noi si in garantie. As prefera sa dau totul la pachet, pestii se vor dona (ciclide Malawi).

Pret: 1000 ron.
Nefolosit.

Pret 200 ron.
Foarte frumos!
Pana la urma a costat 1600?
Multumesc pentru sfaturi!

Cu siguranta aranjarea ce am efectuat-o eu nu e cea mai reusita. O sa mai fac incercari pe parcurs. Ma gandesc ca respectivul "munte" sa il fac undeva in partea dreapta a acvariului deoarece decorul e mai incarcat pe stanga (chiar trece de jumatatea peretelui lateral) si sa echilibrez oarecum.

Multumesc si pentru aprecieri.
Mai astept sfaturi si critici. Cu cat mai multe cu atat mai bine inainte sa ma apuc sa modific ceva.
Dupa ce am cumparat pietrele am fost putin dezamagit de costul ridicat (Ebay), dar acum ca le vad in acvariu sunt multumit, s-a meritat investitia.
La fel si in cazul decorului, dupa ce l-am realizat, epuizat fiind mai ales psihic nu datorita muncii si cheluielilor cu materialele ci mai ales deranjului si mizeriei facute in apartament si disconfortului creat familiei mele. Dar acum pot spune ca s-a meritat totul.

image

image

image

image

image

image
Humbert wrote:cand o sa se acopere un pic si pietrele de alge o sa ai aceeasi culoare si la pietre, deci o sa fie foarte fain.

Asta astept si eu... sa se apropie culorile de cele ale decorului.
Iata si primele poze cu ce am obtinut:

image

image

image

image

image

image
O sa il amenajez abia dupa ce ma intorc din concediu.
Rocile sunt cele prezentate la inceputul acestui topic. Deocamdata stau cuminti pe balcon. :-P
ceejay wrote:
ceejay wrote:Din cate aud sunt unul dintre norocosii carora nu le curge Tetratecul (sper sa nu cobesc).

Se pare ca am cobit... de azi nu mai sunt unul din norocosii carora nu le curge tetratecul. smilie
Cumparat de 2 luni, folosit de 2 saptamani, desfacut de 3 ori. Imi vine sa-l arunc pe geam de la etajul 3.

Am aplicat glicerina pe garnitura capacului. Deocamdata nu mai curge.
WOW!
Felicitari si bafta cu proiectul!
ceejay wrote:Din cate aud sunt unul dintre norocosii carora nu le curge Tetratecul (sper sa nu cobesc).

Se pare ca am cobit... de azi nu mai sunt unul din norocosii carora nu le curge tetratecul. smilie
Cumparat de 2 luni, folosit de 2 saptamani, desfacut de 3 ori. Imi vine sa-l arunc pe geam de la etajul 3.
Foarte fain!

Categoric sunt pentru decorul "home made", mai ales ca in cazul de fata e si mult talent in creatie. Faci gauri cum vrei in el, diferente de nivel, relief etc. Alt avantaj important e ca iti poti ascunde in el tevaraiele si eventual filtrul intern sau power head-uri ...

Bravos!
Decorul dupa ce l-am lipit in acvariu:

image

Asta a iesit din intentia mea de a crea ceva care sa se potriveasca cu bolovanii de la inceputul topicului. Imi place mult decorul cu aspect stancos cu mai multe muchii si colturi, dar am zis sa fac ceva diferit, bolovanos.
Fain, o sa ma inspir.

Pana la urma cum se numeste culoarea?

Forum Index » Profile for ceejay » Messages posted by ceejay
Go to: