[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
merci
Plm, daca ma gandesc un pic, afara din casa nu ma da nimeni
Mai am o intrebare: merita sa un un filtru intern in sump, plin cu perlon, in speranta ca aduna jegul care se strange acolo? Eventual o pompa care sa agite jegul?

Ca sa obtin si niste raspunsuri:

image
Baieti, doo intrebari:

1 - oare cat de precisa e jucaria asta? http://www.ebay.co.uk/itm/Aquarium-Systems-Instant-Ocean-Hydrometer-Accessories-Spare-Part-Supplement/171296221310?hash=item27e20ce87e:m:mQl6h4YOFkA4HrAbnvenOHg
am vazut un clip pe youtube cu un ciumpalac care nu stiu ce mesterea la acvariu si apoi isi lauda hidrometrul.

2 - ma tot mute la cap un amic sa particip la concurs, la ADC. oare ma fac de cacao direct, sau sa incerc marea cu degetul? macar sa stiu cam pe ce plan ma situez..
Am nevoie de (nu stiu cum se numeste) capatul de la Eheim Skim 350, cel marcat cu sageata.
Daca se poate pe datorie sau pe pupici

Multam.
Sefu, cand si daca o sa mai ai Hygrophila de donat, as vrea si eu te rog, daca se poate. Fac si efortul sa vin pana la Obor
Multumesc adanc
Fara legatura, un forum unde mai caut eu raspunsuri la intrebari. Numarul de useri online de aseara + cel mai mare numar de useri conectati simultan ever

10plm, sa vii sa iei neoanele ATI, ca n-am unde sa le tin
Merci pentru redsea
Dan P wrote:Sunt niste pesti grozavi

Si gay, in functie de acvariu si stapan. Nu dau nume, ca se supara Koala
De gura lui Adivb am schimbat tuburile ATI cu doua RedSea Actinic, de 22000k (nu stiu ce-o fi actinic la ele, dar asa scrie pe cutie)
Trebuie sa recunosc ca a avut dreptate dinozaurul, ochiometric se vad foarte bine. Le las cateva zile, sa vad si parerea corarilor.

Tunsul plantelor e obligatoriu, vor creste la loc
Ala vechi arunca apa ca invartisem eu de sita interioara, il pusesem cu gaurile deasupra evacuarii.
Iti dau pe whatsapp clip cu asta nou
Coralis e iesit din lista mea de optiuni.

Poti comanda la Tropheus si te duci personal sa-i iei de pe Calea Grivitei. In 20 de minute esti acolo..
Al meu e omniprezent, la concurenta cu hepatusul. Parca au terebentina in fund..
Mai oameni buni, eu nu sunt maestru - nici cu M mare, nici cu m mic. De cand ma stiu am facut acvaristica dupa ureche, fara prea multe cunostinte.
Puteti sa-mi spuneti oricum altcumva - Stapane, Mirobolantule, Magnificule.. plm
Nu ma plang, am zis doar ca-mi bag cucu il el, chiar nu ma mai intereseaza. Daca merge, merge, daca nu merge, ma-sa-i curva.
Am mai zis, nu conteaza cat costa testele, nu vreau sa fac teste. Sechele din copilarie, de la orele de chimie, tu-i natia ei de baba.
De regula nu dozez ci subdozez, iar testul meu principal sunt ochii (numai dupa ce-mi pun ochelarii). Singurul test pe care-l fac e cel de salinitate, atat.

Hadul - sms lent, siktir, betivule

Mishteaux!
Indiferent ce-ti iei, vezi sa fie reef safe si usor de tinut. Nu te arunca la pesti pretentiosi, ca o sa ajungi sa regreti banii aruncati.

Eu verific aici de obicei: https://reefapp.net/en/lex

Mia sunt si alte site-uri, ala e favoritul meu.
Eu am 4 acum, n-au nici o treaba cu anemona sau euphilia. La fel, in trecut, am avut 2: unul sigur din ocean, celalalt de crescatorie. Ala din ocean rupea anemona pe genunchi, celalalt.. frectie.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: