Eu am preferat dintotdeauna ata de papiota, culoare inchisa. O acopera repede moss-ul si dupa un timp putrezeste - mossul ramanand prins pe lemn/piatra.
Tot imi trimite poze si nu stiu cum naiba se face.. fie ca e dimineata, pranz, seara sau noapte, e cu paharul la bot si cu farfuria plina de colesterol in fata
Silviu Man wrote:Singura problema este ca nu prea am gasit informatii despre cum se prepara lemnul de salcie. Daca are cineva experienta, un sfat este binevenit!
1 - le cureti coaja
2 - le fierbi in apa cu sare grunjoasa, apoi in apa curata
3 - daca n-ai unde sa le fierbi, le oparesti de cateva ori cat poti de bine
4 - le tii in apa pana capata greutate si apare mucusul alb (ideal in apa calda schimbata la 2-3 zile)
5 - le speli de muci si te bucuri de ele
Pune mai multi, nu unul. Chiar daca se vor reproduce, sunt foarte frumosi. Macar sa ai bafta sa ti se umple bazinul de melci asasini, mai dai si tu pe la prieteni sau ii vinzi
Ai Prime (varianta veche, nu cea HD) nu mi-a fost suficienta pentru un cub cu latura de 60cm.
Cu doua, a mers totul din plin, ca pe roate. Asta ca sa ai un punct de reper..
Hydra e cool, iar cei de la AI fac niste controllere mega-uber-super-jmechere.
Dar asta nu inseamna ca nu poti face treaba si cu MarsAqua de exemplu. La hamericani, am citit ca multi folosesc MA si sunt mega multumiti. Chiar daca e o chinezarie cu dimare ad@labbam..
Referitor la Evergrow, vezi topicurile colegilor BunicuW si rares728, ei detin/au detinut asa ceva. Cere-le direct o parere.
Cel mai bine ar fi sa identifici cauza aparitiei cyano. Cel mai probabil, lumina - in rest stiu ca ai grija sa mentii bazinul curat si sa faci schimburi de apa.