[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Eu am preferat dintotdeauna ata de papiota, culoare inchisa. O acopera repede moss-ul si dupa un timp putrezeste - mossul ramanand prins pe lemn/piatra.
Dan P wrote:Batman e si preferatul meu, pare sa aiba gene bune, nu am vazut defecte genetice la el si creste foarte bine.

E drept, m-am ingrasat putin.. Multumesc oricum
De unde ai ma bani, zi repede
Tot imi trimite poze si nu stiu cum naiba se face.. fie ca e dimineata, pranz, seara sau noapte, e cu paharul la bot si cu farfuria plina de colesterol in fata
Uite aici, i-am filmat cand sodomizau un melc de substrat

Asa.. imi place cum graiesti

Pasul 1 si 2 - o zi
sau
Pasul 1 si 3 - idem
Pasul 4 - cred ca maxim 2 saptamani
Pasul 5 - o zi si doo beri
Silviu Man wrote:Singura problema este ca nu prea am gasit informatii despre cum se prepara lemnul de salcie. Daca are cineva experienta, un sfat este binevenit!

1 - le cureti coaja
2 - le fierbi in apa cu sare grunjoasa, apoi in apa curata
3 - daca n-ai unde sa le fierbi, le oparesti de cateva ori cat poti de bine
4 - le tii in apa pana capata greutate si apare mucusul alb (ideal in apa calda schimbata la 2-3 zile)
5 - le speli de muci si te bucuri de ele
Pune mai multi, nu unul. Chiar daca se vor reproduce, sunt foarte frumosi. Macar sa ai bafta sa ti se umple bazinul de melci asasini, mai dai si tu pe la prieteni sau ii vinzi
Am ramas cu mintea la ciorapii proastei de mai sus

Da, o sa iau o lampa d-aia pentru canabis, hidroponica, probabil ceva pe la 25W.
Cand o sa am bani ca momentan fumez de pe jos, plm..
Ai Prime (varianta veche, nu cea HD) nu mi-a fost suficienta pentru un cub cu latura de 60cm.
Cu doua, a mers totul din plin, ca pe roate. Asta ca sa ai un punct de reper..

Pejti vintigi
Epadracu.. sufera, ii e al naibii de greu in Austria, langa granita cu Elvetia. Vai de capul lui prin ce chinuri trece
Hydra e cool, iar cei de la AI fac niste controllere mega-uber-super-jmechere.
Dar asta nu inseamna ca nu poti face treaba si cu MarsAqua de exemplu. La hamericani, am citit ca multi folosesc MA si sunt mega multumiti. Chiar daca e o chinezarie cu dimare ad@labbam..

Referitor la Evergrow, vezi topicurile colegilor BunicuW si rares728, ei detin/au detinut asa ceva. Cere-le direct o parere.

edit: poti lua in considerare si o lampa Nemo: http://www.nemolight.com/aqualight/aqualight36w.html
Si mie imi place.
Revenind la sump: in caz de Doamne fereste, pot pune ciorapi de nylon/bumbac la intrarea in sump.
Era sa uit:

astept raspunsul vostru, multumesc

image
Multumesc pentru update-uri, baieti. Chiar ajuta

No, "ca cam asa" m-am gandit sa reconfigurez/impart sumpul.
Pareri? (n-am uitat de filtrarea mecanica, n-o doresc pur si simplu, functionam bio)

image
Un soi de "regulatoare de tensiune si amperaj".
Posibil. Ideea era sa previna, nu sa combata.
Cel mai bine ar fi sa identifici cauza aparitiei cyano. Cel mai probabil, lumina - in rest stiu ca ai grija sa mentii bazinul curat si sa faci schimburi de apa.
Zamolxes, mi-ai stricat ziua

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: