| Message |
|
|
|
da-mi o adresa de mail sa-ti trimit vechiul meu config - preluat de la Sebastian Costin.
|
 |
|
|
|
care e numele arhivei?
|
 |
|
|
|
Dupa umila mea parere, Herbtana e ca un joint pentru bolnavul de cancer terminal.
Se pune pentru preventie, pentru intarirea sistemului imunitar, nu pentru tratare. La fel de bine poti pune zilnic usturoi si ghimbir.
Iti recomand PolypLab Medic.
|
 |
|
|
Pentru 2000 de euro as face orice, inclusiv prostitutie
Ia vezi, poate te coafeaza un Vulpinus.
|
 |
|
|
koala wrote:Plm, am o roaba de cacat in acvariu...
Acum, ca am vazut si poza, m-a izbit asemanarea cu parlamentul
|
 |
|
|
|
Cum zicea si bulan, latimea e prea mica pentru AIO.
Vezi daca te descurci de un filtru HOB: Seachem Tidal Power Filter si de un skimmer micut - fie Tunze 9002/9004, fie de un HOB - Bubble Magus QQ1
|
 |
|
|
Gabi C wrote:Ce nu am respectat ( acu am vazut ca scria si asta ) este ca nu se fac schimburi de apa timp de 15 zile . Nu stiu cum naiba sa fac cu faza asta - bazinul e crud si sa nu schimb apa 15 zile ....
Usage
Remove the adsorbent materials (such as active carbon).
Dosage:
10 ml per 80 litres daily over the course of 5 consecutive days. The cyanobacteria disappears within 10 days after the last dose. As from the first dose, until 14 days later, do not replenish or change the water, nor make use of adsorbents.
If there is a serious infestation, the Blue Exit treatment can be prolonged for a few days, even with a double dose.
|
 |
|
|
|
Oare nu te-ai grabit cu pestii?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
payti wrote:Clar mi se pare complicat cu 4 produse  Ceva mai simplu nu merge, din vreo 2?
Daca ai sau intentionezi sa bagi CO2, Vimi all in red + Easy carbo.
Daca nu, Vimi micro + Easy carbo
|
 |
|
|
Eu, la un reset, am comis-o frumos. Am scos toate plantele intr-o galeata cu apa si le-am pus ochiometric easy carbo. Dupa 10 minute plantele erau in forma lichida 
|
 |
|
|
|
Nu e o prostie, in caz ca vrei sa-ti faci background din piatra, model koala.
E 14 lei/kg vs 40 lei/kg piatra uscata "normala".
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Gabi C wrote:
Mestere l-a asta nu m-a dus capu sa ma gindesc . Merg sa imi cumpar. Au produse faine astia de la easy life.
Silviu e o varianta si ce zici tu .
Stiu ca in UK si Austria nu se glumeste cu antibioticele. Nu stiu in Germania, dar probabil e la fel si acolo.
Imi amintesc ca acum ceva ani de zile nemtii au interzis folosirea antibioticelor in fermele de animale, sau doar in cele de suine.
Si 100% nu pupi antibiotic fara reteta de la doftor ;)
|
 |
|
|
|
M-am uitat un pic pe net..
Tipuri de tub led:
Type A - LED tube has an Integrated Driver for use on Existing Fluorescent Ballast
Type B - LED tube has an Internal Driver and is Wired to Main Voltage
Type C - LED tube has Remote Driver to power LED
Type A -> B - Combo-Drive LED T8 Bulbs that work on ballast and line voltage
|
 |
|
|
|
Din cate stiu eu, trebuie modificata instalatia. Adica se scoate balastul si tot ce tine de tuburile normale si se alimenteaza direct la 220v. Cel putin asa a fost la lampa mea din birou de la serviciu.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Da' ghiulu, unde e ghiulu?
|
 |
|
|
Ce sa-ti zic.. ai gusturi bune  Tot din Austria?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|