[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Mai Aure nu ii mai zice lui Ricardo ca are corali ca te baneaza
CristiC wrote:Daca are cineva bristle worms si vrea sa scape de ei, in loc sa le faca vant, ii iau eu. Cu cat mai multi, cu atat mai bine.

Nu are ce manca crabul?
Cristi baga corali ca va pune 2000 de intrbari.....
CatalinBarbu wrote:Foarte faini pestanii...ala cu galben e Foxface?

Este forcipyger
Se inchide
Foarte faina scoica,dar cred ca sar bucura mai mult daca ar sta prin centrul bazinului unde e lumina mai multa.
Bine ca nu ies acropore ca nu ti-ar place
Eu cred ca daca ai scapa de algele alea bazinul ar arata mult mai bine!
Blue data viitoare cand faci poze sau un filmulet cosmetizeaza un pic bazinul,curata cu un magnet sau cu o perie de dinti sticla iar pompa aia de valuri arata HOROR
Iti zic lucrul asta ca din pacate pe toata durata filmului pe care l-ai facut orinde m-am uitat am vazut numai blanoase....spor!
kirucd wrote:A iesit foarte bine dar ai micsorat mult din spatiul pentru sump cu brizbrizuri.
Sumpul de 65x40 va fi destul de greu de compartimentat si va fi extrem de inghesuit.
Eu as fi preferat sa fac sumpul cat mai mare posibil.

+1
Poti afla foarte simplu ce e, detitrus sau calciu precipitat
Cu un furtun din ala subtire aspira chestia aia alba si pune-o in apa curata,daca se dizolva are dreptate Dragos daca nu e rahatel
Poate fi detitrus,resturi de mancare,rahati de la pesti....pompa sau pompele de valuri poate merg la turatie prea mica
Crede-ma ca atunci cand am avut problema cu grisu la pesti am sunat la Florentina si Daniel iar nici unul nu aveau pe stoc Herbtana....am gasit nu mai stiu unde dar era exiprat si asa am ajuns la KZ.
Poate colegu Catalin Barbu care a avut si el probleme cu grisul la pesti ne va spune cum substanta mai sus mentionata ia salvat pesti.
Marti wrote:Herbtana o sa aduca FLorentina peste vreo doua saptamani, aviz amatorilor

Acelasi lucru mi la spus si mie acu 2 luni.....
Ar mai fi doua probleme cu hertbana :
1 - de unde cumperi hertbana ?
2- cand gasesti e expirata!
Astea sunt problemele dE care m-am lovit eu
mugurel wrote:Cum l-ai folosit in acvariu?
Am si eu si am tratat un singur peste inainte de a-l introduce in acvariu ...

Eu am folosit substanta asta exact asa cum zice producatorul 7 zile la rand direct in display, dupa aproximativ 4 zile pesti nu au mai avut nici urma de gris,Eleven ai drepatate apa se face ca porcu dar rezultatul a fost cel dorit de mine,fara mortalitati in randul coralilor si a tridacnei....asa ca eu nu pot sa fiu decat foarte multumit de produs.
CristiC wrote:Daca vrei,poti incerca si asta.Ai aici mai jos descrierea produsului si un link de unde il poti lua:

"Korallenzucht KZ Resistant Fish Concentrate 250ml

Impedes the growth of protozoa, nuisance algae, fungus and parasites.
Strengthens the immune system and improves growth in fish.
Will bind inorganic compounds such as heavy metals.
Will also bind organic contaminants such as microbials and decaying matter, e.g. Parasites, algae, bacteria, fungus, bird, fish, snail and worm excrement, rotting food and plant matter.
Mucous membranes and gills are protected from ectoparasites and fungus due to the light coating effect.
Supports recovery and healing of skin lesions and wounds through the anti-inflammatory properties of the ingredients.
Will increase the growth of water plants as a side-effect of the above processes."

http://aqua-life.ro/korallen-zucht-resistant-fish-concentrate-250ml

Produl asta de care zice Cristi e mega smecher!....eu l-am folosit cu succes si nu omoara nevertebratele
Prea fain
Daca as fi in locul tau eu as alege un wrasse care sa manance flatworm in locul substantelor.
Zsido wrote:Te-ai gandit ca poate tu nu ai Po4 in bazin?Poate checkr-ul ala de la hanna cu care masori sa nu masoare cum trebuie....incerca sa faci 2 teste consecutiv si vezi ce rezultat iese,daca nu da acelasi rezultat inseamna ca e la fel de rau ca si al meu
Oricum la cum iti arata corali eu nu cred ca ai po4 in bazin.

Daca faci testul de po4 de doua ori sunt foarte curios de rezultat.

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: