[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Te-ai gandit ca poate tu nu ai Po4 in bazin?Poate checkr-ul ala de la hanna cu care masori sa nu masoare cum trebuie....incerca sa faci 2 teste consecutiv si vezi ce rezultat iese,daca nu da acelasi rezultat inseamna ca e la fel de rau ca si al meu
Oricum la cum iti arata corali eu nu cred ca ai po4 in bazin.
Trimite-mi te rog adresa sa iti pot trimite sarea.
Casatoria urmeaza....
Eu
Nume: Zsido Ianos Levente
Varsta: 35 ani
Stare civila:necasatorit
Ocupatie:proprietar a unui magazin din 2006 care vinde mancare pentru animale de companie si produse de farmarmacie veterinara.
Ea este blonda iar domnul este Hugo

image

Iar asta cu dedicatie pentru Mugurel
image
Akaiu wrote:Blonde gasesti peste tot, da zoasi ca aia nu chiar atat de usor...

Blonda asta a mea e foarte....misto
Din pacate nu si nici nu o sa pot sa comand.....a vazut blonda cati bani vreau sa dau pe 25 de polipi de zoa si a iesit urat mi-a zis ca daca vede in bazin zoasi aia ma paraseste.plm e nebuna
Daca achizitionezi scula eu ma abonez cu siguranta.
Mugurel ai grija ca is prea multe floricele pe gustul lu SAFU si poate te baneaza
Bah Cristi daca bagi acropore atunci io cred ca nu ar mai fi nici o lupta si in plus pe noi astia cu floricele ne-ai linisti pe toti
Daca e corect ce iti arata tds-ul atunci ar fi corect sa le schimbi ambele.
Blue14 wrote:Si eu da, un set de teste salifert costa cam 300 lei plus un refractmetru de calitate vreo 1400 lei si tot nu as avea precizia asta, deci e super ok initiativa!

+1
aurecj wrote:Eu mi-am facut un calcul pe site-ul aquadec.ro (au calculator in care iti poti alege dimensiuni, tip sticla si grosime) pentru un acvariu de dimensiuni 110x60x50 cu 3 fete din sticla ultraclara, iar grosimea sticlei de 10 mm, cantuita complet si le-am cerut si oferta separat, iar pretul primit in oferta prin E-mail a fost aprox acelasi cu cel calculat pe site (diferenta de cativa lei doar, la o valoare de aprox 550 lei), asadar informativ puteti folosi calculatorul de pe site-ul lor fara probleme.

Si cand dai comanada?
La multi ani!
Poate e poza de acu 10 ani
Foarte fain!
image
Poate a revenit clona lu Cezarica din Canada si vrea sa ii faca concurenta lui Shubi
Daca as fi in locul tau as alege intre red sea sau tropic marin.
Eu stau si ma gandesc de ce sa dai bani pe un bazin de 20 gal nou cand e cubul lui ricardo de vanzare....
Eu pe vremea cand aveam alge in sump foloseam un bec economic de 6500 kelvin si mergea de la 22 la 10 si cresteau ca naiba

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: