| Message |
|
|
Te-ai gandit ca poate tu nu ai Po4 in bazin?Poate checkr-ul ala de la hanna cu care masori sa nu masoare cum trebuie....incerca sa faci 2 teste consecutiv si vezi ce rezultat iese,daca nu da acelasi rezultat inseamna ca e la fel de rau ca si al meu
Oricum la cum iti arata corali eu nu cred ca ai po4 in bazin.
|
 |
|
|
|
Trimite-mi te rog adresa sa iti pot trimite sarea.
|
 |
|
|
Casatoria urmeaza....
|
 |
|
|
Eu
Nume: Zsido Ianos Levente
Varsta: 35 ani
Stare civila:necasatorit
Ocupatie:proprietar a unui magazin din 2006 care vinde mancare pentru animale de companie si produse de farmarmacie veterinara.
Ea este blonda iar domnul este Hugo
Iar asta cu dedicatie pentru Mugurel

|
 |
|
|
Akaiu wrote:Blonde gasesti peste tot, da zoasi ca aia nu chiar atat de usor...
Blonda asta a mea e foarte....misto
|
 |
|
|
Din pacate nu si nici nu o sa pot sa comand.....a vazut blonda cati bani vreau sa dau pe 25 de polipi de zoa si a iesit urat  mi-a zis ca daca vede in bazin zoasi aia ma paraseste.plm e nebuna
|
 |
|
|
|
Daca achizitionezi scula eu ma abonez cu siguranta.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Bah Cristi daca bagi acropore atunci io cred ca nu ar mai fi nici o lupta  si in plus pe noi astia cu floricele ne-ai linisti pe toti
|
 |
|
|
|
Daca e corect ce iti arata tds-ul atunci ar fi corect sa le schimbi ambele.
|
 |
|
|
Blue14 wrote:Si eu da, un set de teste salifert costa cam 300 lei plus un refractmetru de calitate vreo 1400 lei si tot nu as avea precizia asta, deci e super ok initiativa!
+1
|
 |
|
|
aurecj wrote:Eu mi-am facut un calcul pe site-ul aquadec.ro (au calculator in care iti poti alege dimensiuni, tip sticla si grosime) pentru un acvariu de dimensiuni 110x60x50 cu 3 fete din sticla ultraclara, iar grosimea sticlei de 10 mm, cantuita complet si le-am cerut si oferta separat, iar pretul primit in oferta prin E-mail a fost aprox acelasi cu cel calculat pe site (diferenta de cativa lei doar, la o valoare de aprox 550 lei), asadar informativ puteti folosi calculatorul de pe site-ul lor fara probleme.
Si cand dai comanada?
|
 |
|
|
|
La multi ani!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Foarte fain!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Daca as fi in locul tau as alege intre red sea sau tropic marin.
|
 |
|
|
|
Eu stau si ma gandesc de ce sa dai bani pe un bazin de 20 gal nou cand e cubul lui ricardo de vanzare....
|
 |
|
|
|
Eu pe vremea cand aveam alge in sump foloseam un bec economic de 6500 kelvin si mergea de la 22 la 10 si cresteau ca naiba
|
 |
|
|