[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
koala wrote:E dusa bobina, ia-ti alta.

Eu zic ca merita sa investesti intr-un vortech mp40 la mine merge de vreo 4 ani la fel ca în prima zi
Ce temperatura ai in apa?un alt lucru pe care l-as verifica ar fi salinitatea apei
E un moment de-a dreptul trist,dar eu sper ca microbul este foarte puternic si te va face sa treci peste momentul asta nefericit,ar fi pacat ca acest proiect sa nu aibe continuare,capu sus SEFU!
dan.pavelescu wrote:Am putea sa punem mana de la mana o suma (sa zicem 50 lei/caciula) si sa-i luam ca cado' niste pesti (aici sa ne ajute Koala si sa ne indice ce doreste)

+1
Este la greu haideti sa il ajutam!
Are Peti resistant fish concentrate de la korallen zucht,eu l-am folosit cu succes,dupa ce l-am dozat vreo 3 zile pesti au aratat mult mai bine.
CristiC wrote:Pai sa ne spui atunci...bro. Da' de ce sa nu spui aici? E secret ?

+1
Aure cand dai drumul la apa in bazin astept o invitatie de la tine,ca poate bem ceva.....
Digitatele mi si par scumpe
Bah Cristi dar iar te dai la floricele?Cine le vinde?Oricum mi se par scumpi corali de mai sus....
Frumoasa ciuperca dar nu ai gresit cumva pretul
Frumos,pesti aia vad ca manca mai bine decat mine
100%
Jucari noi frumos!
Io cred ca se va lasa cu banari
Eu ATI foloseac si mi se pare ca e ok
CristiC wrote:Dr.Oetker?
Adica le stie pe toate? Si vazute si nevazute?

yes
elven wrote:intai lionu haleste pe domn goby

apoi cand mai creste un pic papa si naso

totusi nu cred ca i-a bagat impreuna

Clar ca gobi va fi primul dar pe naso nu cred ca il va manca,stiu bazin in cluj unde este lion cu pesti gen hepatus,flavescens si toata lumea e ok
Cristi mai era unul pe aici prin cluj care a zis ca lionul va papa pesti mai sus enumerati si nu sa intamplat iar de atunci are porecla de DR Oetker
Langa bestia aia mare ar merge si o rhinomuraena quaesita....ce zici ?
Japonicus +Lineatus

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: