[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: petre79
Forum Index » Profile for petre79 » Messages posted by petre79
La un nivel ridicat de fosfati(po4)....blyxa face o floare mica alba....
Pe mine m-ai lasat fara cuvinte....foarte frumos....
Un nano excelent......felicitari
Plante frumoase si sanatoase.......
Felicitari....
Foarte frumos.....
Observ ca le merge bine la pogo.....felicitari
Un acvariu frumos si ingrijit
Foarte frumos......cel mai frumos ....
Tonine sanatoase si frumoase....
Felicitari colega .....
Woow...superbe culori .......
Superb .....unul dintre cele mai frumoase acvari
Felicitari pentru munca depusa ....
Foarte frumos.........un acvariu care incepe sa prinda contur...
Felicitari...
Uitandu-ma atent la poza colegului am observat un lucru grav in opinia mea, pentru reusita bazinului:

Pietrisul este de o granulatie cuprinsa intre 0,5 pana la 1,5 cm, ceea ce este extrem de mult. desi in prima faza te duce cu gandul ca se aereaza mai bine substratul, ceea ce este de altfel si adevarat in prima saptamana de setup, ulterior acesta se va colmata. in urma colmatarii vor rezulta gaze de descompunere, gaze ce omoara radacinile plantelor. de asemenea din cauza granulatiei mare a pietrisului plantele de gazon nu au stabilitatea si se vor dezvolta foarte greu, ele avand in general radacini mici, filamentoare si nu foarte adanci,si totodata in granulatia mare a pietrisului se pot ascunde dejecti la care NO3 creste foarte mult.........de unde provine si moartea crevetilor....
Recomandarea mea este sa schimbi pietrisul si sa pui un substrat adegvat plantelor .........iar despre deciclare am impresia ca speli prea repede materialele filtrante din filtru....

Spectaculos........felicitari
Un acvariu frumos si ingrijit ..........
Asteptam sa-l vedem plantat cu pogo si cuba ......
Felicitari ......
Salut acvariu arata frumos........ar merge si cateva plante rosi, si chiar un autocolant negru mat pe spatele acvariului.....
Ar scoate in evidenta culorile din acvariu......
Bafta in continuare....
stefanp wrote:Cred ca voi creste la la doza recomandata de pps (adica 5 ml, la un 200 litri net aproximativ). Tinta mea e sa ajung pana la 10 ppm NO3 si pana la 1 ppm PO4, poate ceva mai mare. La NO3 va fi probabil mai usor de ajuns, mai ales dupa ce adaug pesti, am sa vad daca va trebui sa adaug separat fosfor.

Asa este.....cand vei avea si pesti va creste NO3,dar despre PO4 va trebui mai mult ca sigur sa mai adaugi(cam asa sa intamplat si la mine in acvariu dupa ce am introdus pesti,dar sincer eu mai adaug si NO3 si PO4,dar toate dupa ceva teste facute)

stefanp wrote:Si ca tot veni vorba de pesti, ce mi-ati recomanda? NU vreau foarte multi, NU vreau un substrat cu mult detritus mai ales ca am in vedere un covor de cuba. Ma gandeam la un banc de neoni rosii, insa neoni am avut si setupul trecut (chiar daca nu rosii).
Mi-a trecut la un moment dat prin cap si varianta cu niste scalari...dar parca mi-a trecut.

Eu zic car merge niste microrazbora galaxy, sunt niste pestisori micuti si superbi.......

image
Salut.....un acvariu frumos,cu un pontential mare....
Felicitari pentru prezentare......
Cateva poze cu toninele mele ...................

image

image

image

image
Salut,acvariul este frumos .......
Parerea mea este ca ai putea face o mica modificare......schimba Micranthemum Umbrosum si pune in locul ei Ammania bonsai (este o planta frumoasa si cu frunze mici)..
Repet este doar parerea mea personala .....
Bafta in continuare.....
PS.-gazonul arata superb
Mult mai frumoasa prima varianta .........felicitari pentru ceea ce realizezi..
Multumesc de aprecieri ...

BGD46 wrote:P.S.
Pana la urma, prin "gradina" asta frumoasa o sa circule si ceva pesti? (in afara de Oto)

Si cateva vietuitoare din "gradina" mea ..........

image

image

image

image

image
stefanp wrote:In prima poza, din pozitia in care ai fotografiat, cioata aia arata fix ca un paianjen (unul urias) si cu picioarele alea din dreapta ridicate fix cum le ridica un paianjen

De plante nu mai zic nimic, pozele spun totul. Dar am tinut sa fac asemanarea asta cu cioata

Multumesc pentru aprecieri............eu o consider o tarantula
Cateva poze noi

image

image

image

image

Forum Index » Profile for petre79 » Messages posted by petre79
Go to: