[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Genshirin  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Nici mie nu mi-e clar cu rosul, am 2 plante care sus spre lumina au un rosu intens, iar jos sunt cam amarate. Cabomba Red si Bacopa Caroliniana.

Si doua discutii despre rosu: http://www.plantedtank.net/forums/plants/41119-bacopa-caroliniana-coloring-red-how-did.html precum si http://www.barrreport.com/showthread.php/7974-PO4-and-red-pygment-correlation

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

Acvariul a atins punctul sau de glorie, sunt curios ce loc o sa ocupe la IAPLC.
Cam asta a iesit:
image

Din pacate, poza nu e foarte stralucita, fotografiatul pentru mine e cel mai greu pas....asta e, poate data viitoare.
Acvariul asteapta acum restartul, sau mai bine zis va fi un upgrade.

Va urma.....

fost cesrobis
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

Plantele si pestisorii isi asteapta noua casa

Un acvariu cu sticla ultra clara, cu dimensiunile 90X50X45

image

Imi place mult latimea lui, ma va ajuta foarte mult sa fac ceea ce mi place

fost cesrobis
aurel
Junior member

IP:

felicitari pentru noul acvariu dar ori nu e poza prea clara ori lipitura lasa de dorit
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu este curatat acvariul, trebuie inlaturat surplusul de silicon

fost cesrobis
aurel
Junior member

IP:

ma gandeam eu, nu de alta dar era pacat de sticla
rick
Senior member

IP:

Poate fi un acvariu superb, geam super, dimensiuni ideale pentru un scape de calitate.
[WWW]
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

Sper sa iasa ceva frumos, special am lasat latimea mai mare, pentru a avea multa profunzime si pentru spatiu cat mai mare pentru plantat. La acvariul precedat am suferit mult din cauza latimii de 35 de cm.

fost cesrobis
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Eheee, daca ti-ai luat ceva excelent ca dimensiuni, pretindem excelenta si in executie

Spor!

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

image

Acvariul pus deja pe stand.

Intre timp substratul a fost pus, lemne, nisip, plante, tot. urmeaza poze

fost cesrobis
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

O poza facuta pe fuga, deja acvariu acum are alta forma

image

fost cesrobis
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Acvariul arata demential , asta e genul care mie imi place cel mai mult si care are cel mai mare efect din punctul meu de vedere. BRAVO

Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
[Yahoo!]
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Foarte reusit, spectaculos. Pe mine ma interesa ce pret a avut sticla, pompa aia de recirculare ce capacitate are.ce tipuri de substrat ai folosit, ce radacina este(salcie cumva?)
Poate si o lista cu plantele, mai studiem si noi Pe viitor lasi plaja libera sau vei incerca sa plantntezi ceva, ce lumina folosesti, iar marea intrebare de ce nu l-ai colat, chestie de gusturi sau...?
[ICQ]
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

bravo nenea alex arata intr`un mare fel, da de ce e luminat mai mult pe spate in poza?

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
petre79
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Spectaculos........felicitari
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

Andrei Panainte wrote:Acvariul arata demential , asta e genul care mie imi place cel mai mult si care are cel mai mare efect din punctul meu de vedere. BRAVO

Mersi frumos, si eu tot genul asta prefer:

fost cesrobis
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

narcis wrote:Foarte reusit, spectaculos. Pe mine ma interesa ce pret a avut sticla, pompa aia de recirculare ce capacitate are.ce tipuri de substrat ai folosit, ce radacina este(salcie cumva?)
Poate si o lista cu plantele, mai studiem si noi Pe viitor lasi plaja libera sau vei incerca sa plantntezi ceva, ce lumina folosesti, iar marea intrebare de ce nu l-ai colat, chestie de gusturi sau...?

Sticla a costat aproape 400 de ron, e sticla de 8 ultra clara, mai putin fundul. Pompa este o pompa de valuri, nu mai stiu ce putere are, e un hydor coralia.
Ca substrat am folosit ADA Power Sand, ADA New Amazonia, plus aditivii lor Bacter 100, Clear Super, Tourmaline. Acum fertilizez cu ADA Brighty K, si Step 1, iar pentru plaja am folosit o combinatie de ADA Rio Negro si Sarawack Sand, plus ceva ADA Gravel.
Lumina folosesc 4 x 39 T5, nu o sa l colantez pentru ca o sa fie full de plante si nu o sa se vada spatele.
Plante:
Anubias var., Micorsorium trident, needle leef, bolbitis, moss, rotala rotundifolia, ludwigia cuba, repens rubin, pogostemon erectus, blyxa, valisneria nana, si cam atat.

fost cesrobis
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

pc.ciprian wrote:bravo nenea alex arata intr`un mare fel, da de ce e luminat mai mult pe spate in poza?

Inca nu am avut timp sa suspend lampa, si era pusa in spate

fost cesrobis
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Multumesc frumos de raspuns. Nu mai are rost sa il laud, este locul ideal unde as da la stiuca , insa mai am o intrebare. De ce nu foosesti un reactor extern pentru difuzia de co2 legat pe canistra, iti mai indica exact nivelul de co2 daca ai si difuzorul si testul de co2 pe aceeasi latura, poate chiar destul de apropiate?
[ICQ]
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

narcis wrote: Multumesc frumos de raspuns. Nu mai are rost sa il laud, este locul ideal unde as da la stiuca , insa mai am o intrebare. De ce nu foosesti un reactor extern pentru difuzia de co2 legat pe canistra, iti mai indica exact nivelul de co2 daca ai si difuzorul si testul de co2 pe aceeasi latura, poate chiar destul de apropiate?

Sunt multumit de difuzorul ceramic de CO2, d aia nu am vrut sa schimb cu unul extern. Bulele de co2 sunt impinse de pompa de valuri si se imprastie in acvariu, deci nu afecteaza testerul de co2, oricum o sa mai modific amplasarea lor, poza asta a fost facuta pe fuga imediat dupa umplerea acvariului, deci nu e nimic definitiv, nici lampa nu am suspendat o, a durat f mult aranjarea lemnelor, fixarea lor in pozitia dorita, am facut si ceva artificii ca nu mi a fost destul un sac de amazonia, dar in final am reusit oarecum Mai am de lucru un pic, insa am rabdare

fost cesrobis

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: