[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: petre79
Forum Index » Profile for petre79 » Messages posted by petre79
Superb.......
Salut,daca mai ai melcii asasini mi-ar trebui mie.Daca doresti plante am Blyxa Japonica foarte multa,daca nu ii ok si cu bani.
Si daca trimiti si in Hunedoara?
Multumesc pentru primire si pentru aprecieri

Si cateva poze noi........

image

image

image

image

image

image

image
Salutare tuturor, numele meu este Petre, am 33 de ani si sunt din Hunedoara.Pasiunea pentru acvaristica o am de 2 ani de zile, am inceput cu un acvariu de 80L si am ajuns in momentul de fata la un acvariu de 324L.
Asadar, sa va prezint acvariu:

Acvariu 324L......start 28.06.2012
Dimensiune acvariu:L120xl45xh60,sticla 10mm

Aparatura:2 filtre externe: JBL Cristal Profi E900 si Tetratec 1200, schimmer JBL,sterilizator UV-C 5W JBL, incalzitor 300W JBL, CO2-butelie 10L; reductor de presiune JBL Proflora m001;reactor home-made; test permanent CO2-JBL

Iluminare:Tuburi Osram T5 6x54w; - 2 tuburi Osram 830 – 2 tuburi Osram 865 – 2 tuburi Osram 965

Decor:1 radacina lemn;autocolant negru mat

Substrat:JBL Aqua Basic plus 25 litri, JBL Manado 30 litri
Fertilizare:Easy Life, ProFito, Easy Life EasyCarbo, Easy Life Ferro, Easy Life Nitro, Easy Life Fosfo,Easy Life Kalium, Micro si Macro

Plante:Anubias Petit,Blixia Japonica,Staurogyne Repens,Criptocorine,Tonina Mananus,Tonina Fluviatilis,Eriocaulon Cinereum,Didiplis Diandra, Pogostemon Helferi,Pogostemon sp Erectus,Prosepinaca Palustris,Alternanthera Reinechii mini,Ammania Bonsai,Eleocharis Parvula,Marsilia Hirsuta

Fauna:momentan 4 Otocinclus Vestitus

Nevertebrate:melci substrat; creveti Red Cherry Shrimp; creveti Amano; creveti Bamboo

image

image

image

image

image

image

Forum Index » Profile for petre79 » Messages posted by petre79
Go to: