[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: M.Mihai
Forum Index » Profile for M.Mihai » Messages posted by M.Mihai
The requested URL /index.p was not found on this server.
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/21037.page
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/22079.page
incearca sa ridici temperatura la 32-33 DE GRADE PENTRU CATEVA ZILE
daniel12 wrote:Nu cred ca ai prin ideea. Ai un acvariu suprapopulat. Eu m-as hazarda sa zic ca si cel de 54L este prea mic pentru 32 de neoni. Chiar si impartiti tot da cu virgula
eu nu am spus ca sunt toti pentru 54Litri,am 13 buc DIAMANT in cel de 37L si 20 Paracheirodon axelrodi in cel de 55L cand va fi ciclat bine
normal este recomandat un neon la 5l de apa,dar se pate si unul la 2-3 Litri,asa daca pui 10 bucati in 50 Litrii nu au niciun efect,ei umbla in banc si se simt mult mai in siguranta,se vad si bine ,sunt mult mai grupati
1 neon / L =ok ,1 neon/2L= si mai ok
din pacate crevetii au decedat incet, incet unul cate unul,sunt ff,sensibili,eu m-am grabit sa-i cumpar neavand acvariul ciclat. ,iar neonii sunt 32,dar sunt acolo toti doar de 10 zile,avand inca un acvariu de 54 litrii la ciclat,in cel de 37 nu aveam decat 12buc. neoni briliant nu cunosc exact denumirea lor,iar in cel de 55L,20 Paracheirodon innesi
nu stiu sigur,dar cred ca este Blyxa aubertii sau Blyxa japonica,sau poate ma insel
am renuntat la red crystal,ereau prea sensibili si necesitau o atentie si timp mai mare
nu,acvariul este asta: Acvariu Evolution 1 Soft Black Aquatic Nature- 37L
Detalii Tehnice:
- comutatoare on / off
- capac principal
- capac mic pentru hranire
- rezistor
- LED clar de luna
- reflector de aluminiu
- protectie din policarbon
- cleme pentru lampa
- 2 lampi evolux
- cadru superior
- sticla slefuita 5 mm
- sistem bio-filtru
- teava de evacuare
- pompa reglabila 500 L/h
- cadru inferior cu baza de protectie
.
.
.
cateva poze cu evolutia acvariului
Mersi,am citit,invatat,sunt niste pesti superbi pe care i-am descoperit acum si cred ca am sa cumpar 6-8 bucati,sper sa nu-mi manance crevetii,acvariul este ff.bine plantat.Mersi mult de ajutor
A avut cineva asa ceva ?,ataca crevetii?
Vandut,se poate inchide.Multumesc pentru gazduire
pret pana Duminica 700 ron
reducere,acvariu cu tot ce are in el 750 ron

Forum Index » Profile for M.Mihai » Messages posted by M.Mihai
Go to: