[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: M.Mihai
Forum Index » Profile for M.Mihai » Messages posted by M.Mihai
VANDUTI,se poate inchide,multumesc de gazduire
Scuze,acum am vazut ca esti din Alba
Daca mai esti interesat ,vezi anuntul meu,am exact ce-ti trebuie
Vand 30-35 neoni rosii si brilliant,( Paracheirodon axelrodi si cei brilliant nu le cunosc denumirea dar sunt mai scumpi decat cei rosii) PRET 50 RON,se ridica din zona p-ta Sudului .tel.0747265533
Aoleoo,sper sa ajunga la cineva care chiar ii trebuie!,apropo de asta,de cateva zile era pus la vanzare si nimeni nu era interesat. Eu am vrut sa il dau la un pret decent pentru a putea fi cumparat de cineva care is doerea un acvariu cu tot ce trebuia la un pret de 70% mai mic decat in magazin!.Pentru doritori mai am de vanzare in jur de 20neoni rosii si 10-12 buc neoni briliant.tel. 0726477417 pret 50 ron.Pomana
Vandut,se poate inchide.Multumesc pentru gazduire
Acvariu Eheim Aquastar 60 +MANADO 13 KG+ DIFERITE PLANTE CARE SUNT IN ACVARIU = CADOU PENTRU CINE CUMPARA FILTRUL SI SURFACE SKIMMERUL
reducere 320 lei ,nu vrea nimeni ?
reducere 340 lei
Filtru extern EHEIM professionel 2222 SI Eheim Surface Skimmer,- BONUS - Acvariu Eheim Aquastar 60 PRET TOT PACHETUL 350 RON. Nu se dau pe bucati,nu se negociaza,nu este al meu,este al fratelui meu care nu mai are timp de asa ceva,momentan sunt in functiune,se vor demonta in momentul vanzarii.tel. propietar 0726477406 detalii produse: http://www.happypets.ro/eheim-2222-professionel-p-332.html . http://www.happypets.ro/eheim-surface-skimmer-p-812.html . http://www.happypets.ro/acvariu-eheim-aquastar-60-p-521.html
suna la Coralis,intreaba cand aduc,roagai sa-ti trimita cu posta
se pare ca nu are nimeni de vanzare
[quote=babanukriss]oare daca ii bag cu ciclidele la fel v-a fi?[/quote] Daca ai ciclide mari poate ajunge hrana lor,mai ales cand naparlesc sunt sensibili
SunshIne wrote:Vai de bettanu meu ) are coada franjuri, inoata prin acvariu cu racusorul agatat de coada )
poate nu ai Cambarellus!
eu pana acum doua zile i-am avut impreuna cu neoni si creveti,nu a atacat niciunul ,acum am scos neonii pentru ca nu puteam sa inmultec crevetii,imi manca toti puii

Cambarellus patzcuarensis:
Convietuieste cu alte specii de pesti
Cresc pan? la 4-5cm în lungime, dupa dimensiunea aceasta, naparlirile genereaza crestere doar in masa corporala si clesti, si nu isi pierd culoarea. Pot fi tinuti in acvarii plantate pentru ca ei nu rup sau mananca plantele. Sunt diurni si datorita coloritului fac un contrast superb. Nu vor sapa in substratul acvariului, au nevoie de ascunzatori, pentru a se simti in siguranta in acvariul nostru. Sunt foarte activi si tot timpul misuna prin acvariu. Cu pesti de talie mica nu prea se inteleg, ii cam ataca, dar pe cei mai marisori putin nici nu ii baga în seama. Si nu sunt deloc pretentiosi la mancare accepta aproape orice.
Temperatura: 15-26 grade celsius
La Coralis Pet 30 lei buc
La Hornbach nu au avut niciodata Cambarellus Patzcuarensis Orange,au avut doar Procambarus Clarkii Orange,eu am cumparat de la Coralis Pet Shop Bucuresti
Pentru ciclide un nano de minim 200L este ok
niste poze se poate?

Forum Index » Profile for M.Mihai » Messages posted by M.Mihai
Go to: