[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: M.Mihai
Forum Index » Profile for M.Mihai » Messages posted by M.Mihai
daca acvariul era steril nu se intampla asta,ai mei au facut la fel, pana se acomodeaza cu persoanele din jur nu ai ce face decat sa te misti mai incet
vezi ca ai pm
da poti sa le dai bloodwarm congelate dar cu bun simt, daca le dai mult se poate infunda tubul digestiv
Filtru extern EHEIM Professionel 2228

Caracteristici:

filtru extern pentru acvarii cu capacitate de pana la 600 litri
debit: 1050 litri / h
inaltimea maxima 1.5 m
consum de energie: 25W / h
volum bazin: 4.9 litri
dimensiuni L x l x h: 330x210x210 mm
scalarii au dungi negre datorita faptului ca erau stresati,ei sunt complect albastii,am sa incerc sa-i fotografiez cand nu sunt stresati
MAYA wrote:Un pret pentru lampa?
daca gasesc cumparator pentru acvariu am sa fac pret separat pentru lampa, mai intai se dau pestii si plantele apoi lampa filtru si acvariu
Deci: discusi si scalari+5 neoni= 400ron(scalarii se vand la magazin cu 150 ron buc,sunt blue rasa rara,Nu sunt pereche!nu se bat stau inpreuna nu stiu ce sunt),discusii au 11,13cm,scalarii sunt mai mari),acvariu+capac cu doua neoane si lampa suspendata folosita doar doua luni 500 ron,filtru eheim 2228/1050L/h ,cu medii filtrante =350ron,dupa cum vedeti preturile separat sunt mult mai mari deoarece vroiam sa vand tot ansamblul unei singure persoane cum am procedat si in anii trecuti.Persoanele care sunt decise sa cumpere pe bucati se mai poate negocia in asa fel incat sa fie multumita toata lumea.
Deci: discusi si scalari+5 neoni= 400ron(scalarii se vand la magazin cu 150 ron buc,sunt blue rasa rara,Nu sunt pereche!nu se bat stau inpreuna nu stiu ce sunt),discusii au 11,13cm,scalarii sunt mai mari),acvariu+capac cu doua neoane si lampa suspendata folosita doar doua luni 500 ron,filtru eheim 2228/1050L/h ,cu medii filtrante =350ron,dupa cum vedeti preturile separat sunt mult mai mari deoarece vroiam sa vand tot ansamblul unei singure persoane cum am procedat si in anii trecuti.Persoanele care sunt decise sa cumpere pe bucati se mai poate negocia in asa fel incat sa fie multumita toata lumea.
1-reactorul nu este inclus in pret. 2-neoanele functioneaza independent doua cate doua.3-ma vad obligat sa fac pretul separat
760 ron!!
.
.
,
acvariul are sticla de 10mm. slefuita automat impecabil fara zgarieturi,cine vrea are si capac din pvc cu doua neoane t8,se mai pot adauga inca 3,pretul pentru tot pachetul este 780 RON, pe mine ma costat mai mult de 2000 ron!
800 ron tot!
900 ron
PRET 1000 RON
acvariu 186 Litri plantat,4 discusi red melon,2 scalari blue,filtru extern eheim 2228-1050L/h lampa suspendata 4x24w T5,si o gasca serioasa de creveti red cherry(RCS). acvariu L=62 ,l=50,H=60,pietris 20L manado
filtrul Eheim Profesional 2228 mai este?
poze lampa

Forum Index » Profile for M.Mihai » Messages posted by M.Mihai
Go to: