Message |
|
Vand anemona viridis. Are vreo 5 cm corpul in diametru si vreo 10 cm cu totul.
100 ron sau schimb cu 2 Amphiprion Ocellaris.
Schimb exclusiv in Bucuresti.
Si vanzarea prefer sa o fac in Bucuresti pentru ca nu pot garanta ca ajunge in siguranta in alt oras.
Daca totusi se doreste trimiterea in alt oras, atunci banii pentru anemona si transport cu curierul se depun in avans in cont.
Anemona nu este cea din poza. In poza este sora ei putin mai mica. Anemona de vanzare e in spatele acvariului si nu o pot poza.
|
 |
|
Par a fi 2 polipi de Palythoa.
|
 |
|
Vand sau schimb leduri de 3W:
- Royal Blue – 6 ron/buc
- 20000K - 6 ron/buc
- 10000K - 6 ron/buc
Schimb cu:
- 2 Amphiprion ocellaris
- 1 cap Euphyllia (divisa cred ca se numeste - cea verde cu varfuri mov)
- 1 Discosoma verde
- 1 Discosoma albastra
- Asterine – vreo 3 bucati
- 3-4 kg nisip alb – preferabil Fiji White Sand de la ATI, sau ceva similar – accept si mai putin nisip la schimb
- robinet de out pentru filtru extern Jebo 835
Trimit in provincie pentru minim 20 ron si plata in avans in cont.
Schimb doar in Bucuresti!
|
 |
|
Vand sau schimb leduri de 3W:
Leduri Royal Blue – 6 ron/buc
Schimb cu:
- 2 Amphiprion ocellaris
- 1 cap Euphyllia (divisa cred ca se numeste - cea verde cu varfuri mov)
- 1 Discosoma verde
- 1 Discosoma albastra
- Asterine – vreo 3 bucati
- 3-4 kg nisip alb – preferabil Fiji White Sand de la ATI, sau ceva similar – accept si mai putin nisip la schimb
- robinet de out pentru filtru extern Jebo 835
Trimit in provincie pentru minim 20 ron si plata in avans in cont.
Schimb doar in Bucuresti!
|
 |
|
Felicitari!
Eu as incerca sa-i cresc in locul tau. Chiar daca nu iti reuseste de data asta, dar macar acumulezi experienta pentru data viitoare.
|
 |
|
Frumos!
Si eu astept sa scrii despre lampa in detaliu.
Ce sursa ai luat si cate leduri pui albe/albastre?
|
 |
|
Bafta!
Asteptam poze.
|
 |
|
2 tuburi dupa calculele mele.
|
 |
|
Scuze de offtopic, dar parca te si vedeam ca in poza:
|
 |
|
Cred ca ii e teama sa n-o sontorogeasca de tot.
Adevarul e ca desi are numai gusturi scumpe la mancare, arata foarte bine bestia.
Nu te-ai gandit la posibilitatea sa faci un acvariu mai mic pentru ea si putinele lucruri care nu fac parte din meniul ei?
|
 |
|
E foarte interesant proiectul! O sa fie si mai interesant cand il bagi la apa.
A iesit totul foarte bine!
|
 |
|
Eu am patit ceva similar cu nisip uscat, desi il spalasem de mai multe ori cu apa fierbinte. S-a limpezit apa in cateva zile.
|
 |
|
Din punctul meu de vedere un acvariu de 600 mm inaltime va fi mult prea inalt. O sa iti fie greu sa umbli in el. Gandeste-te ca vor fi corali pe care va trebui sa ii lipesti pe pietre si o astfel de inaltime va face manevra foarte complicata.
Fa cum crezi ca e mai bine.
|
 |
|
Seamana cumva cu cel din poza?
Din pacate nu stiu sa-ti spun de ce s-au inmultit atat de mult.
Atata timp cat nu iti invadeaza coralii nu ar trebui sa fie probleme. Si, dupa cum am spus, ii poti da pe forum.
|
 |
|
Nu fac rau nimanui, sunt buni in acvariu. Filtreaza anumite particule din apa. Cu anumite particule se hranesc, iar cu restul isi construiesc "tubul" ala maro, care are rolul sa-i protejeze. Daca se inmultesc prea mult da-i pe forum ca sigur ar exista doritori.
|
 |
|
Sunt viermi penati albi.
Daca nu ma insel se numesc Sabella pavonina, in caz ca vrei sa cauti informatii despre ei. Sunt inofensivi in acvariu.
|
 |
|
Am 2 Kenya Tree si astia sunt in acvariu de vreo luna si jumatate.
Xenia e cel din poza de ansamblu, in stanga, sus pe piatra. Nu arata foarte bine acolo, abia il bagasem in acvariu si incepea incet sa se hidrateze.
|
 |
|
Multumesc!
Din fericire nu am aiptasia, cel putin deocamdata. Nu stiam ca aiptasia poate fi atat de nenorocita sa omoare si anemone.
Si ale mele par ca au mai crescut putin.
Pozele sunt de acum 2 saptamani, cand am introdus ciupercile si xenia in acvariu.
Anemona din piatra se bagase acolo dupa ce am stresat-o cu penseta ca sa asezase langa un pui micut de Kenya. A iesit din piatra a doua zi.
Ciupercie si xenia nu au fost multumite de aranjamentul facut de mine, asa ca s-au mutat. Arata acum mult mai bine ca in poza, dar nu mai sunt asa vizibile in acvariu.
|
 |
|
Eu am introdus anemone in acvariu la 3 luni dupa ce am bagat primele vietati si nu am avut nici un fel de probleme. Trebuie hranita cu penseta o data pe saptamana. Eu le hranesc cu crevete congelat (din ala cumparat din hipermarket) si lasat putin sa ajunga la temperatura camerei.
In afara de faptul ca trebuie sa o hranesti nu ar trebui sa iti dea batai de cap.
|
 |
|
Apa o prepari dupa specificatiile producatorului, adica un numar de grame pe litru. Asta difera de la producator la producator.
Iti trebuie si salimetru sau refractometru sa masori apa la sfarsit. Vezi ca la salimetru apa trebuie sa aiba 25 grade Celsius ca sa-ti raporteze corect salinitatea.
|
 |
|