[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu

Mi-ai stricat jucaria si visele umede cu sarcophytoni
E ziua bossului?

La multi ani!
Te-au intrebat la ce o folosesti, ai avut nevoie de datele firmei pentru factura?
Welcome back, G

Ma intereseaza pisicuta, da-i numarul meu de telefon
Bah, betiv esti tu.
Eu sunt dezgustator. Aaaa.. degustator!
Ce-ti trebuie statisticile alea? Traim intr-o epoca moderna, avem aplicatii pe mobil..

Nu ma astepta bre, aveti vin prost si bere calda
Ce peste o fi monstrul ala care patruleaza in fundal?
Ref. post #6
Mi-am dat ca prostul cu Purell pe maini, uitand ca am ditamai zgarietura. M-a usturat pana in strafundul sufletului si habar n-am de ce m-am gandit brusc la tine
E scuzabila chestia, toti procedam la fel. Te doare inima cand vezi acvariul fara bibani si na.. cumperi tot ce nimeresti, chiar daca stii ca nu e bine sau ca nu e momentul
dandumitru wrote:
Si mai stii ce anume a fost la tine !

Da, apa sarata a fost la mine, nu se aplica metoda cu dusurile
Am rezolvat cu un blackout de 3 zile, am impaturit cubul in carton si l-am lasat asa.
MihaiF wrote:Woooow ! Ce ai dat acolo de papa ?

banana?
Intrebam din alt motiv. In Salty m-am luptat cu niste cyano, cine vedea spunea ca e cyano, am cumparat tratament pentru cyano si nimic.
Intr-un final, s-a dovedit a fi altceva, nu cyano.
Azi am avut o zi lunga, obositoare si de cacat. Cea mai lunga, obositoare si de cacat din istoria zilelor lungi, obositoare si de cacat.
Iar maine urmeaza alta si mai lunga, mai obositoare si mai de cacat. De ce plm n-am invatat mai multa carte??
AAAAAAARRRRGHHHHH
Intreb si eu, ca prostu'.. sigur e cyano?
Vorbeste cu Peti de la Aqualife, poate iti poate aduce mai repede. Sau cu Danut de la Pepika.
Incearca si pe Maica Domnului, la Conex. Da-le un telefon
Silviu Man wrote:Eu tot nu inteleg de ce urmariti cu atita fervoare perlarea. Fotosinteza este un proces continuu, nu punctual. Iar perlarea este asociata in primul rind cu lumina si abia apoi cu sursa de carbon pentru biosinteza. Consecutiv perlarii, stimulat de intensitatea luminii, apare riscul dezvoltarii algelor. Pentru partea artistica, perlarea este perfecta. Pentru sanatatea plantelor este ca si cind un om ar participa la un maraton si face un continuu sprint. Pentru alge, lumina este o binefacere. Nu uitati : fotosinteza inseamna FOTO si SINTEZA. Fiecare la timpul lui, in intevalul de timp optim si in doza optima.

Pe mine ma enerva la culme perlarea.. imi facea impresia ca apa nu e limpede si ma scotea din minti.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: