[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Mai am expresii memorabile, când voi scrie o carte cu ele primesti un exemplar cu autograf
Bine, te iert.
Care ai masina, sa ma repezi si pe mine pana acasa?
Cand aveam acvariu plantat, nu ma deranjau micile smocuri de BBA sau algele verzi care se formau pe lemne. Pe cele din urma chiar le iubeam, insufleteau lemnele.
Algele sunt naturale si au farmecul lor, atata timp cat nu se dezvolta in formatiuni mari si ingrijoratoare. Cel putin pentru gusturile mele, ca mi-au placut intotdeauna acvariile naturale si salbatice. Pe cele trase la linie, facute cu vinclu si boloboc, nu le prea inghit..
Ma scuzati, dar cand vad pozele alea incep sa ma ating singur acolo..
Puiul de inginer wannabe din mine are orgasme multiple.
In Bucuresti nu prestezi?
Multam frumos
Eu sunt mai ciudos din fire, ti-am inghitit pozele asa cum inghite capra scaieti
Recunosc cu invidie si cu venin in gat ca ai facut o bijuterie de acvariu

P.S. pentru ca abia am venit de la munca si sunt prea sleit si siktirit de viata ca sa iau topicul de la zero, te rog sa-mi spui ce iluminare ai. Danke
No.. fumez si sunt gras.
Cati bani ai investit in corali?
Bah, misto.. dar ma dispera pozele alea albastre, da matale mai pe alb nitel.
Pune si MM (miracle mud). O sa vezi schimbari mari, in bine
N-am unde sa postez, bag aici
Un scurt clip cu acvariul meu sarman din Kurlanda. E zgariat vai mama lui (in lipsa mea il ingrijeste cine poate si cum poate), lumina e de 2 bani, plm.
Imi plac foarte mult pejtii astia fomisti, Jack Dempsey.

ete pa dracu.. arunc cu nemiluita cand nu gasesc doritori.. ce naiba.
daca vrei iti mai dau cand ma intorc, probabil ca deja a dat pe afara
CatalinBarbu wrote:inca o Hydra

te urasc
adrianyva wrote:Nu stiu cum la altii le ies pozele clare cu iphone ca la mine ies de zici ca le-am facut cu fierul de calcat!

Am facut eu ieri poze la pejtii mei Jack Dempsey, tot cu aifonu'
Au iesit niste mizerii oribile, care cu greu pot fi numite poze (ceva gen la nivelul anului 1972, cu lentila zgariata si cu solutii de developare expirate de 4 ani)

Ale tale au iesit prea bine
Coralii sunt naspa, par a fi pe moarte. Din bunatate sufleteasca ma ofer sa ii tin in acvariul meu, vreo 5-6 ani.
Adu si pestii daca tot te deranjezi
Ma bag si io ca musca-n.. vorba aia.

Nu stiu daca are vreo legatura, dar indiferent de bazin (dulce-sarat), cele mai bune momente traite de acvariu (fara alge, fara decese, fara probleme) au fost cand am renuntat sa mai bag toata ziua mana in el. Cu cat l-am ignorat mai mult, cu atat s-a stabilizat mai tare si totul a luat-o pe calea cea buna. Zic si eu, ca prostu'
Silviu Man wrote:
LE Fluturii ca fluturii, da' veverita face toti banii!

Iegzact cuvintele mele

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: