[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: marusanu
Forum Index » Profile for marusanu » Messages posted by marusanu
se vedea ca nu piatra din prima poza , citind comenturile mi s-a confirmat

arata super, felicitari
se poate inchide , multumesc.
Am cativa molly de donat :
3 sau 4 negri cu coada lira, maturi
4 gabeni cu puncte negre, maturi
cativa pui molly amestecati

doritorii trebuie sa ii ridice de pe strada veseliei 5A (intre trafic greu si ferentari)
sunt 2 , unul in berceni si unul in militari

nu stiu adresa exacta dar cel mai aproape de tine, adica de grozavesti, este cel din militari
sal

cumpar filtru extern pentru acvarii de 200 300 litri

id mess mariusrudaru
se poate inchide multumesc
0728800231 dar da un mesaj inainte ca altfel nu raspund
marius
am doi plecostomusi de donat cam de 10 11 cm
rabdare....
a rams ca vb luni
sau m-a lasat memoria?
tu ai spus luni nu eu.
anunta-ma cum ramane.
multumesc
arata foarte bine , felicitari!
eu as renunta la cei 2 hoplo care cresc rapid si iti vor strica substratul
in rest numai de bine.
Corecta observatie domnu PORCU.
Eu sunt deranjat de cei care se revolta atunci cand gresesc de parca exprimarea ar fi alta in cazul ca ar fi un forum de limba romana.
E mai bine si mai folositor sa stii sa iti asumi greselile (de orice fel) si sa inveti din ele.
pai nu pui pietris peste el?
e bine ca nu trebuie sa o mituiesc, am educat-o de al inceput astfel incat sa nu am probleme iar i phone-le nu cred ca e pe gustul ei , mai repede fro 3 4 perechi de blugi(apropo ieri dimineata eram in dressing si in timp ce cautam hainele ma pune dracu sa ii numar perechile de blugi: 26)
De mobila nu mi-as face probleme ca am un atelier de profil, singura problema ar fi adca merg in aceasi incapere (35 mp ) 2 acvarii mari si diferite si un lcd imens . Ma gandesc ca nu mai stii la care sa te uiti.
Ar mai fi o varianta la etaj, da schimbul de apa il fac cu apa adusa din oras ca inca nu sunt conectat la retea(nu esista pe strada)si ma gandesc ca ar fi prea mult disconfort.
As mai putea renunta la primul acvariu , dar ...
Clar trebuie o varianta pentru amandoua , mai ales acum ca am reusit sa o fac pe nevastamea sa puna mana pe mixtura si sa hraneasca discusii din mana.
Poate acum cu zilele astea libere sa pot lua o decizie la rece.
Craciun fericit! :o
cunosc pe cineva care are crescatorie de viermi de pescuit de fro 2 3 mii de mp undeva prin judetul calarasi si din ce am aflat cam detin monopol pe piata de profil , asa ca nu prea cred ca sunt adusi din import.
Iar hrana lor e compusa din cadavre de animale si nu cred ca ar fi indicat sa dai la pesti decat la cei de talie f mare.
nu eu sunt marusanu
Am zis ca cei 12 discusi sam se bucure de card si de avantajele lui urmand ca cei mai cei sa ramana( banuiesc ca 2 perechi ) si restul pe traseu.
Legat de ciclide de malawi ma tot gandesc cum s-o corup pe nevasta mea sa mai accepte un acvariu imens in casa.
Ca pentru un incepator ce ciclide imi sugerati sa aleg ca inac nu le stiu si va trece ceva pana le voi invata.
Multumesc anticipat.
aparent am acelasi nick dintrun motiv total neinteles de mine.. eu imi alesesem nicku Lupoaica
vrea sa insemne ca nu inteleg cum am ajuns eu cu userul dumnealui
...

Forum Index » Profile for marusanu » Messages posted by marusanu
Go to: