[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Ia fa-mi o muiere din lemn si trimite-mi-o aici, ca deja am bataturi cat moneda de 5 lei de pe vremea raposatului
Auzi, dar sa o faci mirata rau, sa faca oooOOOOOooooo din gurita
Sa nu cumva sa te iei dupa Gabi si sa bagi jandarmi. Sunt pesti care inoata mult prea repede si ii streseaza la maxim pe ceilalti locuitori din acvariu.
Lasa-i in pace ca-si revin, eu dupa ce am introdus Jack Dempsey in acvariu nu i-am vazut o luna cum arata. Acum sunt fix ca tiganii.
Ba, io n-am ce pune pe masa
Da, foarte frumos. Inca o data, costurile cresc in functie de marimea acvariului si de ce vrei sa cresti in el. Daca vrei sa se vada frumos ciclidele, merg si doua veioze. Daca vrei corali pretentiosi, se schimba un pic situatia.
E frumoasa treaba cu DIY, dar trebuie sa ai si ceva timp. Eu stau prost cu timpul, 5-6 luni pe an sunt plecat de acasa, iar cand sunt acasa am alte probleme de rezolvat.
Momentan incerc sa gasesc un client pentru lampa existenta si hotararea finala o voi lua in functie de banii stransi.
Dennerle e scoola de scoola, dar cred ca e cam mare pentru 25 de litri.
Arunca o privire la Eheim Liberty si Aquael FZN 2
Am un proiect inceput (pe hartie doar) cu um02122
La un calcul sumar ajung usor la 3000 lei, fara sa fie doboratoare ca performante.
Acum, depinde si cum ai ajuns la 350 euroi. Cat e de mare, cati w/lumeni, ce tip de leduri ai folosit, ce surse, daca ai folosit ldd-uri si controller, etc.
Nu, cu fir.
Ce pesti mai ai in afara de scalari?
Gabi, imi place ce vad. Mishteaux!
Daca as fi in locul tau, de acum inainte as lasa acvariul in pace - mentenanta si foarfeca o data pe saptamana sau la doo saptamani si atat.
Am porcarie din aia de mi-ai aratat tu la tv-ul din sufragerie. O urasc, nu-mi place deloc..
Mai zi ceva de acvariu, ca batem campii dubios
Mi-ar trebui 2-3 hidre 52 - asa ca zic pass
Pe chestii asa scumpe nu dau banii din principiu..
Nu stiu bre! Depinde cati bani pot sa strang.. apoi ma hotarasc
Ce pot sa spun? Plm
dandumitru wrote:Ma repet, nu ai nevoie de filtre externe, foloseste sumpurile.

+1
Asta, prietene, e o intrebare de 1000 de puncte. Nu stiu. Depinde cati bani reusesc sa strang
Lampa actuala e ok pentru GSP si alte moliciuni, dar eu imi doresc mai mult de la acvariu..
Pentru ca doresc ceva mai performant, pun la vanzare lampa existenta.

https://www.aliexpress.com/item/2015-New-Arrival-Hot-120W-56X3W-PAR350-LED-Coral-Reef-Grow-Light-High-Power-Fish-Tank/32324387308.html

Dupa cum se vede in poze, a costat 330$ cu tot cu transport si a fost comandata in 12 septembrie 2016.
Langa pretul respectiv, se mai adauga si ciuguleala DHL-ului (copy paste):

Buna ziua,
Veti avea de achitat la livrare: 268 ron TVA+ 35 ron taxe vamale + 100.8 ron comision DHL.
Am dat lucrarea in vama.
Multumesc,

Una peste alta, m-a costat 1700 lei lampa.

O scot la (pre)vanzare cu pretul de 900 lei - daca exista doritori, tranzactia se va efectua in luna aprilie.
Antecume wrote:Ca doar n-o sa pui in el 500 neoni si 1000 de creveti.

Am avut 50 de neoni in ~450 litri. Cardul era spectaculos. Un card de 500 de neoni ar fi extraordinar. Daca adaugi si un card de 50 stergatoare parbriz (Red-nose Tetra)..

Silviu, succes iti doresc. M-a dezamagit treaba cu casutele si omuletii, dar gusturile nu se discuta.
Sper totusi sa faci ceva in stilul Amano/nature
Sa fii iubit, nu-mi trebuie.

Am seturi identice de mouse/keyboard acasa, la birou si in kurlanda, nu le schimb in veci.

image

In pat iau doar soarecu, ca sa-mi aleg filmele de pe netflix si ocazional sa caut ceva pe imdb. Tastatura virtuala imi e suficienta
P.S. ce bine e sa stai in pat si sa tastezi cu soarecu :]

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: