[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rasnoveanu
Forum Index » Profile for rasnoveanu » Messages posted by rasnoveanu

PRET 85 RON ( in magazin sunt peste 125 de ron)
Stoc 3 buc, la cerere se pot procura mai multe
Garantie 2 ani

Pompa de apa ce poate fi montata pe 3 laturi. Capacul rotorului se poate roti, putand orienta jetul de apa unde se doreste. Este o pompa ideala atat pentru acvariile de apa dulce, terrarii si pentru cele de apa marina, avand ax din otel inoxidabil. Cablul de alimentare este in partea de sus a pompei, economisind spatiu la montarea acesteia. Este prevazuta cu siguranta pentru supraincalzire. Duza furtun se poate roti la 360 grade.

Produs de inalta perfomanta, cu consum redus de energie. Aceasta pompa de apa este compacta si silentioasa. Se poate monta in interiorul si in afara acvariului.

Date tehnice:
Putere pompa: 1000 L/h
Inaltimea de pompare: 1,48 m
Consum de curent: 230 V/ 50 Hz, 13,8 W
Diametru conexiune duza-furtun iesire: 12/16 mm
Diametru conexiune duza-furtun iesire: 12/16 mm
Dimensiune acvariu:1300*450*550
Mobilier facut la comanda(wenge), cu margini ABS argintii
Acvariul are filtru construit pe principiul vaselor comunicante antrenat de o pompa de 1600 l/h( foarte eficient, spalat de 2 ori intr-un an),filtru intern cu rol de oxigenarea apei, incalzitor tetra 300w, nisip 25kg alb-fin, 15 pesti printre care carasi, labeo, guramy; iuminare 2*36w T8 se mai pot monta inca 4 tuburi de 36 w pentru cei care vor mai multa lumina. Este functional de aprox 1 an,
Pret 1600 ron
Detalii la telefon 0749096444
Au la Hornbach Brasov 44 lei buc la 4 cm
Dimensiune acvariu:1300*450*550
Mobilier facut la comanda(wenge), cu margini ABS argintii
Acvariul are filtru construit pe principiul vaselor comunicante cu pompa de 1600 l/h, filtru intern cu rol de oxigenarea apei, incalzitor tetra 300w, iluminare 2*36 W T8, se mai pot monta inca 4 tuburi de 36 w pentru cei care vor mai multa lumina. Este functional de aprox 8 luni
Pret 1600 ron
Detalii la telefon 0749096444
Vand sistem CO2 FBL ProFlora m601 nou in cutie

Sistemul contine:

-butelie de 500 grame cu CO2 si cu stand
-regulator de presiune si 2 manometre (unul pentru presiunea reziduala din cilindru si unul pentru presiunea de lucru)
-difuzor JBL Taifun de 270 mm
-2 m furtun pentru CO2
-valva non-return
-numarator de bule
-pH/CO2 test permanent
-2 x JBL Ferropol
-1 x JBL Ferropol 24
Sistem de difuzie CO2 cu butelie de 500 grame reutilizatibila pentru acvarii cu volum cuprins intre 100 si 600 litri.

Pret 450 ron( jumatate fata de magazin)
Pentru alte detalii ma gasiti la telefon: 0749096444
bucur_ionut_xxl este id meu, iti pot da pe mesenger poze si alte detalii
se poate vedea in cristian-jud brasov
Vand acvariu, 1700/ 500/ 350, 280 litri, sticla de 10, rame aluminiu
filtru extern jbl e901
incalzitor jbl 300w
decor pietre calcaroase
plante artificiale
2 neoane 1200mm , speciale pentru acvariu
capac
substrat calcaros specific pentru ciclide
populat 40-50 pesti, ciclide africane(cost de achizitie aproximativ 800 ron)
acvariul este nou, dat in folosinta acum o saptamana la fel ca toata aparatura.
Pret acvariu cu tot cu pesti 2000 ron putin negociabil
Pret acvariu fara pesti 1400 ron putin negociabil
Predare doar personala din locuinta proprie
ok ms
Care este rolul unui PH-controler daca nu ai senzorul de ph?
Ca el vine fara senzor in set
Il montez, il calibrez si apoi care este rolul lui daca nu stie cand sa opreasca?doar rol de valva magnetica sa opreasca co2 pe timpul noptii?
am tot sistemul dar nu am senzorul de ph, deocamdata l-am pus sa mearga fara controler ca sa intreb daca il calibrez degeaba. Este doar reglat sa dea o bula la 7-8 secunde sa nu apara probleme
acel acvariu este acvariu de teste)incercari samd, plus ca neoni nu fac suprapopulare
sunt multi, dar cu atentie si plante multe, apa schimbata partial la timp nu am probleme cu el, e foarte bine echilibrat si am noroc de o apa buna la robinet
nu recomand nimanui pentru ca apar probleme dar lucrez in domeniul acvaristicii si ma descurc

in acvariul unde doresc sa modific lumina sunt 5 scalari, 5 SAE, 10 calistrus, 5 labeo, si voi mai adauga 5-10 OTO-vestitus si 3 corydoras, deocamdata 10 feluri de plante carora nu le merge bine normal, neavand lumina si Co2 ci doar fertilizare JBLdar in 2 sapt vreau sa aiba tot ce au nevoie, nu este acvariul meu, eu doar il intretin si vreau sa iasa ceva superb
Mersi mult, nu bani sunt problema, problema e ca capacul nu trebuie sa se vada ca a fost modificat pe exterior, dar gasesc eu o solutie sa le lipesc
mersi mult de sait vad ca au si socluri cu protectie la apa
Am un trigon de 190l, care vine echipat cu doar 2 neoane T8, de 18 w,
as dori sa-l modific sa ajung undeva la 100 w, am gasit solutia de a pune neoane T5 de 24w(neonele le-am gasit de la JBl) dar corp de neon sau doar capetele nu le-am gasit nicaieri.
Locul unde pot fi puse are undeva la 64 cm, dar aici trebuie sa intre si capetele
Imi puteti spune vreo solutie? pentru ca vreau sa pun instalatia de Co2 cu PH-controler pe el si o pun degeaba daca nu maresc lumina
bine acvariul initial a fost pentru reproducere dar am decis sa-l populez si am zis sa incerc cu guppi dar am depasit cu popularea

haruko imi pare rau ca modul meu de exprimare nu a fost prea placut si imi cer scuze daca te-am deranjat cu ceva, voi lua in considerare ce ai spus d.p.d.v. acvaristic

rebella mersi de raspunsuri

acvariul a fost azi dezafectat iar 2 guppi si 2 cory au fost donati
acvariul era sigur ciclat inainte sa opresc fara sa vreu pompa de aer, adica sper ca buretele bolborositor sa fi sustinut o apa curata, apa era si este limpede, nu miroase, dar nu asta e problema pt ca decand am aprit pompa cum am mai si spus am schimbat cam 5 litri de apa zilnic

buretele il spal cam odata la 2 sapt in apa din acvariu asa putin, buretele inainte de a fi pus in acvariul asta mic a stat cam 3 sapt-1 luna in acvariul din semnatura care e ciclat asa ca avea sbacterii cu siguranta

poza nu pot sa pun dar am gasit singur raspunsul dintr-un link gasit la sectiune boli unde erau poze cu pesti bolnavi si unde am vazut ca ar fi avut un fel de fungi sau o infectie bacteriana

intrebarea ramane cum pot sa tratez o astfel de boala in viitor sau cum pot sa previn o astfel de boala?
acvariu 37 litri, plante valisneria criptocorine, elodea, incalzitor 100 W filtrare cu burete bolborositor, schimb de apa 20% o data la 3-5 zile

acvariul era populat cu 9 guppi si 2 cory, nu au fost adugati toti odata, ci pe rand, acum au ramas 4 guppi si 2 cory.

mi-au murit in decurs de cateva zile 5 guppi, masculii(3) au coada dezintegrata, distrus complet, iar femelele(2) au corpul ca si mancat la jumatate ca si cum ar avea o infectie in stomac si asta le-ar afecta corpul,

acum mai am 3 femele si un mascul, masculul nu are nimc dar femelele sunt pe duca, 2 parca nu par a avea nimic dar se vede ca nu o sa o mai duca mult, iar una este dezindegrata si o sa moara

acum sa va spun ce greseala am facut: am scos intr-o noapte pompa de aer( acum o saptamana), pana atunci imi murise o femela mancata la jumatate, mi-am dat seama ca acvariu sa deciclat asa ca de atunci schimb zilnic cam 4-5 litri de apa si am adaugat si bacterii de la jbl (filterstrat), eu nu cred ca a apucat sa se decicleze intratat incat sa imbolnavesca iar daca nitratii cresteau mult in decurs de o zi ma gandesc ca ar fi murit toti odata si nu ar fi inceput sa se inbolnavesca

pesti nu am avut cum sa-i pun intr-un acvariu de carantina sau ceva, cum i-am cumparat asa i-am pus

ar mai fi ceva: in ziua cand i-am adus mi-a murit un guppi asa din senin chiar daca le-am facut acomodarea, iar pesti care au murit primii au fost cu totii din aceeasi sursa iar cei care sunt acum pe duca si unul care a murit azi erau din alta sursa

acum intreb: despre ce boala poate fi vorba sau care ar fi motivul pt care au murit? ce as putea face sa nu mai patesc asa ceva? sau ce tratament as putea sa le fac in viitor pestilor daca voi mai pati asa?

ms anticipat
scuze dar daca erau larve de libelulu, alea sunt bune de dat la pesti?
multumesc pentru trimitere haruko desi cu 20 de minute inainte citisem aia din interes, cam multa bataie de cap in plus dar o sa incerc

pentru hans: din poze numi dau seama exact

luni va spun sigur ce si cum era ca ma duc sa cumpar
rame sigur nu erau

probabil tubi, dar eu am tubi uscati acasa si sunt albi nu rosii

si ce trebe sa le fac ca sa pot sa le dau la pesti( cei din semnatura), sau ma complic degeaba?
am fost de curand la un magazin de articole de pescuit
am vazut ca vanzatorul vindea unui clien viermii rosii mici vii, erau multi si cred ca se vindeau la kg

daca eram intr-un astfel de magazin m-am gandit ca erau doar pentru pescuit asa ca nu mia trecut prin cap sa intreb ceva

acum intrebarea e: pot sa dau asa ceva la pesti mei?sau aveti idee ce sunt?
Ce intelegi prin plasa de izolatii? Aceea din fibra de sticla cu care se realizeaza tencuirea polistirenului? S-ar putea sa nu fie ok, deoarece are niste fibre foarte mici si subtiri care s-ar putea sa provoace neplaceri

da la ea ma refer, sunt sigur ca nu din cauza texturii ei am avut probleme, ci din cauza substantelor pe care le contine

si totusi ar putea fi din cauza texturii deoarece surioara mea nush cum sa jucat cu ea mai demult si i sa iritat pielea din aceasta cauza

asa ca "nu folositi plasa pentru izolatii in acvaristica"

Forum Index » Profile for rasnoveanu » Messages posted by rasnoveanu
Go to: