[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Ziceam doar ca lumina pentru acvarii plantate de apa dulce nu se opreste musai la 6500k

ValiM wrote:Pentru plantate maxim 6500K.

Nu e chiar asa. Eu in trecut foloseam cu succes tuburi cu temperatura calda (2000-3000 kelvini) combinate cu tuburi cu lumina rece (10000 k)

Dennerle foloseste becuri de 8000k la lampile "scapers light" si Dennerle nu face treburi din astea asa.. din burta.
Bre, sa-ti traiasca! Sper sa ai si fetite printre ei (fetite-fetite, nu fetite din alea)
koala wrote:- Am luat cei 3 astronotusi... sunt varianta "Red", undeva pe la 12-14 cm lungime... grasuti si prietenosi.

Cat de.. prietenosi?
Am avut si eu pe nisip, am lasat asa (din lene sau pentru ca am lipsit mult de acasa) si a trecut de la sine.
Daca tii mortis, ia-ti o stea de nisip care sa-l vanture pe dedesubt. O sa mai ai, dar nu va fi vizibil.
aerosv wrote:Help, cum scap de ciano sau ce-o fi alea pe nisip? Exista o solutie naturala ? Melci, creveti sau crabi? dar sa nu-mi deranjeze coralii de pe nisip.

Rabdarea ar fi cea mai buna solutie.

aerosv wrote:In curand voi introduce un Six Line Wrase, se impaca cu crevetii din specia Lysmata?

Al meu vargat are la activ 2 amboinensis, care erau mult mai mari decat el. De debelius nu s-a atins, se ignora reciproc.
Voi credeti ca EL face? Aiurea.. il pune pe reverendul Eizze la treaba, parca nu-l cunoasteti..
Nene Leon, buna treaba

Te urasc din toata inima pentru ca ai Volcanit..
Ai 160 litri brut, din care ramai cu 100 net dupa ce pui piatra si nisipul.
Fa un bine si pentru tine si pentru pesti: fa sump.
In primul rand, cresti cantitatea de apa.
In al doilea rand, pui toate echipamentele in sump si nu te deranjeaza vizual.

Oricand cu placere, James
No, da-i bataie! Sa mai traim un pic si vedem noi ce iese..
No: http://acvariu.ro/forum/posts/list/41701.page
Sa moara Jenica-n puscarie, ce-s bre buzatii aia? Nigerieni?
Bucata aia de lemn inchisa la culoare nu prea are ce cauta acolo.
Vezi sa nu fie prea simetrica toata treaba. Care zici ca va fi punctul focal?
Superb, felicitari!
Abia astept o parere obiectiva despre lampa
E groasa rau daca a inceput Faraonu' sa scrie cu bold. Eu zic sa te conformezi
Gabi C wrote:Silviu aici nu prea merge treaba cu fintinile . Plus ca oricum nu as apela la genul asta de varianta.
O poza de acum seara . Cam asa se prezinta bazinul .

image

Daca eram femeie faceam dragoste cu tine langa acvariul ala

Silviu, nici in Austria la taranoaia n-am vazut fantani. In oras e doar fantana din "mall-ul" Stadtparkcenter, unde arunca gusterii cu bani in speranta ca se va intampla ceva bun
Ce, ai uitat unde stau?

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: