| Message |
|
|
Aia da, n-am contestat
Ziceam doar ca lumina pentru acvarii plantate de apa dulce nu se opreste musai la 6500k
|
 |
|
|
ValiM wrote:Pentru plantate maxim 6500K.
Nu e chiar asa. Eu in trecut foloseam cu succes tuburi cu temperatura calda (2000-3000 kelvini) combinate cu tuburi cu lumina rece (10000 k)
Dennerle foloseste becuri de 8000k la lampile "scapers light" si Dennerle nu face treburi din astea asa.. din burta.
|
 |
|
|
|
Bre, sa-ti traiasca! Sper sa ai si fetite printre ei (fetite-fetite, nu fetite din alea)
|
 |
|
|
koala wrote:- Am luat cei 3 astronotusi... sunt varianta "Red", undeva pe la 12-14 cm lungime... grasuti si prietenosi.
Cat de.. prietenosi?
|
 |
|
|
|
Am avut si eu pe nisip, am lasat asa (din lene sau pentru ca am lipsit mult de acasa) si a trecut de la sine.
Daca tii mortis, ia-ti o stea de nisip care sa-l vanture pe dedesubt. O sa mai ai, dar nu va fi vizibil.
|
 |
|
|
aerosv wrote:Help, cum scap de ciano sau ce-o fi alea pe nisip? Exista o solutie naturala ? Melci, creveti sau crabi? dar sa nu-mi deranjeze coralii de pe nisip.
Rabdarea ar fi cea mai buna solutie.
aerosv wrote:In curand voi introduce un Six Line Wrase, se impaca cu crevetii din specia Lysmata?
Al meu vargat are la activ 2 amboinensis, care erau mult mai mari decat el. De debelius nu s-a atins, se ignora reciproc.
|
 |
|
|
|
Voi credeti ca EL face? Aiurea.. il pune pe reverendul Eizze la treaba, parca nu-l cunoasteti..
|
 |
|
|
Nene Leon, buna treaba
Te urasc din toata inima pentru ca ai Volcanit..
|
 |
|
|
|
Ai 160 litri brut, din care ramai cu 100 net dupa ce pui piatra si nisipul.
Fa un bine si pentru tine si pentru pesti: fa sump.
In primul rand, cresti cantitatea de apa.
In al doilea rand, pui toate echipamentele in sump si nu te deranjeaza vizual.
|
 |
|
|
|
Oricand cu placere, James
|
 |
|
|
|
No, da-i bataie! Sa mai traim un pic si vedem noi ce iese..
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Sa moara Jenica-n puscarie, ce-s bre buzatii aia? Nigerieni?
|
 |
|
|
|
Bucata aia de lemn inchisa la culoare nu prea are ce cauta acolo.
Vezi sa nu fie prea simetrica toata treaba. Care zici ca va fi punctul focal?
|
 |
|
|
Superb, felicitari! 
|
 |
|
|
Abia astept o parere obiectiva despre lampa 
|
 |
|
|
E groasa rau daca a inceput Faraonu' sa scrie cu bold. Eu zic sa te conformezi
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Gabi C wrote:Silviu aici nu prea merge treaba cu fintinile . Plus ca oricum nu as apela la genul asta de varianta.
O poza de acum seara . Cam asa se prezinta bazinul .
Daca eram femeie faceam dragoste cu tine langa acvariul ala
Silviu, nici in Austria la taranoaia n-am vazut fantani. In oras e doar fantana din "mall-ul" Stadtparkcenter, unde arunca gusterii cu bani in speranta ca se va intampla ceva bun
|
 |
|
|
Ce, ai uitat unde stau?
|
 |
|
|