[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: M.Mihai
Forum Index » Profile for M.Mihai » Messages posted by M.Mihai
Eu o incarc la doua luni, noaptea nu merge
Ballastul are legaturi separate pentru fiecare neon,adica nu depinde unul de celalalt
Electronic Ballast 2x15w T8 si socluri T8 cu clips 4 bucati luate de pe un Cayman 60 Profesional=60 ron
Momentan se scot de la vanzare
Butelie CO2 Dennerle 0,5 kg cu suport incarcata=100 ron
Butelie CO2 JBL Proflora m500 cu suport incarcata= 100 ron
difuzorul il vreau eu,ai pm
Daca ai luat Manado mergi pe Manado, mai pune 5L si o sa fie suficient
Aquatic Nature Ferti Soil Brown M 5L Ferti-Soil este un substrat complet nutritiv si decorativ pentru toate tipurile de plante de acvariu. Structura rarefiata ofera o zona excelenta de penetrare pentru radacinile plantelor de apa dulce. Nutrientii se elibereaza treptat, timp indelungat. Stimuleaza micro-fauna din acvariu. Imbunatateste functia de filtrare si stabilizeaza valoarea pH-ului intre 6 si 7. Excelent pentru pestii care traiesc la fundul apei si pentru toti pestii care traiesc in biotopuri cu apa moale. Granulatie : 1-3 sau 3-5 mm Inalta capacitate de absorbtie Capacitate de filtrare a apei Reduce PH
nu se pune nimic peste Aquatic nature ferti soil !
eu as proceda asa:
1: scot pestii intr-un bol ceva
2:scot plantele
3:aspir cu un furtun mai gros tot nisipul sau pietrisul din acvariu,fac schimb de apa de 20%
4:adaug fertisoil,pun plantele si a doua zi pesti,asta in cazul in care te grabesti tare,altfel as mai sta cu acvariul fara pesti cel putin o saptamana
Eu zic ca daca ai bani cumpara ferti soil
De aici am cumparat eu: REEF AQUARIUM
Sos. Pantelimon 248-250
eu la un acvariu de 75L am luat doua pungi de 5L cu granulatie de la 1-3 mm
Aquatic nature ferti soil
http://www.aquatic-nature.ro/2bemesting2.html
eu le dau calciu lactic
Plantele au ajuns cu bine,arata bine,mersi mult.O seara buna
Adica astia: cu mov -> Pigeon Blood.
cu roz -> Turquoise Brilliant Blue Blaze
cu verde -> Blue Cobalt
Nu ai citit mai sus?,metronidazol in apa sau usturoi in mixtura. 100%100 sunt bolnavi,au viermi intestinali cu siguranta (boala discusului) si cu siguranta au si ceilalti.In acvarii plantate este inevitabil..,tratament,schimburi de apa de pana la 50% zilnic,temperatura daca poti 32,34 grade. La mine a mers cu metronidazol,dar in cazul tau nu stiu,deja 3 dintre ei sunt in stare mai grava
daca fecalele sunt albe filamentoase are viermi intestinali,mai poti trata pestii si cu metronidazol,o pastila de 250 mg la 20-25 litri apa,dupa doua zile schimb de 50-60 % din apa,si tot asa timp de o saptamana,dupa o saptamana de pauza trebuie repetat tratamentul.Metronidazolul NU decicleaza acvariul.Am inteles ca usturoiul mai este bun,nu stiu cum se administreaza tratamentul cu el,dar am inteles ca elimina viermii intestinali imediat

Forum Index » Profile for M.Mihai » Messages posted by M.Mihai
Go to: