| Message |
|
|
|
Eu o incarc la doua luni, noaptea nu merge
|
 |
|
|
|
Ballastul are legaturi separate pentru fiecare neon,adica nu depinde unul de celalalt
|
 |
|
|
|
Electronic Ballast 2x15w T8 si socluri T8 cu clips 4 bucati luate de pe un Cayman 60 Profesional=60 ron
|
 |
|
|
|
Momentan se scot de la vanzare
|
 |
|
|
|
Butelie CO2 Dennerle 0,5 kg cu suport incarcata=100 ron
Butelie CO2 JBL Proflora m500 cu suport incarcata= 100 ron
|
 |
|
|
|
difuzorul il vreau eu,ai pm
|
 |
|
|
|
Daca ai luat Manado mergi pe Manado, mai pune 5L si o sa fie suficient
|
 |
|
|
|
Aquatic Nature Ferti Soil Brown M 5L Ferti-Soil este un substrat complet nutritiv si decorativ pentru toate tipurile de plante de acvariu. Structura rarefiata ofera o zona excelenta de penetrare pentru radacinile plantelor de apa dulce. Nutrientii se elibereaza treptat, timp indelungat. Stimuleaza micro-fauna din acvariu. Imbunatateste functia de filtrare si stabilizeaza valoarea pH-ului intre 6 si 7. Excelent pentru pestii care traiesc la fundul apei si pentru toti pestii care traiesc in biotopuri cu apa moale. Granulatie : 1-3 sau 3-5 mm Inalta capacitate de absorbtie Capacitate de filtrare a apei Reduce PH
|
 |
|
|
|
nu se pune nimic peste Aquatic nature ferti soil !
|
 |
|
|
|
eu as proceda asa:
1: scot pestii intr-un bol ceva
2:scot plantele
3:aspir cu un furtun mai gros tot nisipul sau pietrisul din acvariu,fac schimb de apa de 20%
4:adaug fertisoil,pun plantele si a doua zi pesti,asta in cazul in care te grabesti tare,altfel as mai sta cu acvariul fara pesti cel putin o saptamana
|
 |
|
|
|
Eu zic ca daca ai bani cumpara ferti soil
|
 |
|
|
|
De aici am cumparat eu: REEF AQUARIUM
Sos. Pantelimon 248-250
|
 |
|
|
|
eu la un acvariu de 75L am luat doua pungi de 5L cu granulatie de la 1-3 mm
|
 |
|
|
|
Aquatic nature ferti soil
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
eu le dau calciu lactic
|
 |
|
|
|
Plantele au ajuns cu bine,arata bine,mersi mult.O seara buna
|
 |
|
|
|
Adica astia: cu mov -> Pigeon Blood.
cu roz -> Turquoise Brilliant Blue Blaze
cu verde -> Blue Cobalt
|
 |
|
|
|
Nu ai citit mai sus?,metronidazol in apa sau usturoi in mixtura. 100%100 sunt bolnavi,au viermi intestinali cu siguranta (boala discusului) si cu siguranta au si ceilalti.In acvarii plantate este inevitabil..,tratament,schimburi de apa de pana la 50% zilnic,temperatura daca poti 32,34 grade. La mine a mers cu metronidazol,dar in cazul tau nu stiu,deja 3 dintre ei sunt in stare mai grava
|
 |
|
|
|
daca fecalele sunt albe filamentoase are viermi intestinali,mai poti trata pestii si cu metronidazol,o pastila de 250 mg la 20-25 litri apa,dupa doua zile schimb de 50-60 % din apa,si tot asa timp de o saptamana,dupa o saptamana de pauza trebuie repetat tratamentul.Metronidazolul NU decicleaza acvariul.Am inteles ca usturoiul mai este bun,nu stiu cum se administreaza tratamentul cu el,dar am inteles ca elimina viermii intestinali imediat
|
 |
|
|