[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Samy
Forum Index » Profile for Samy » Messages posted by Samy
Glicerina este in loc de apa, pui cM 3 sfert in recipient. apa se evapora repede glicerina tine mult si bine.
Nu nu are cum sa ajunga in bazin fi fara grija.
Las ca e frumos asa ,nu te stresa cu scoaterea echipamentelor pentru uni mai slab de vedere
Care fac bilete de avion cadou(se stie el)
Gasit 4 vieturitoare ,gupu este in fata dreapta lipit

image

Foarte misto arata acvariu
Selah wrote:Am gasit accest reductor care, cred eu, are cam tot ce am nevoie. Nu?
NICREW CO2 Pressure Reducer Aquarium CO2 Pressure Regulator with 2 Pressure Gauges, Solenoid Valve and Bubble Counter for Aquarium https://amzn.eu/d/3y1cxh8

Da are cam tot .
Eu asi lua totusi simplu fara numarator bule. Si asi monta cel de la jbl.
Ia da un ochi si pe la co2 art daca vrei calitati si minus in cont
Acum ai incercat ce am spus ? Cu acel reglaj inchis vine gaz pe furtun sau doar prin acea gaurica?
Pana la urma 50 e ok pentru butelie daca chiar e stricat cumperi doar ce e stricat . Sunt destule pe wilhaben druckminderer co2 se numesc.

Ia uite si montare cu poze si explicati .

https://www.abenteuer-aquarium.de/aufbau-einer-co2-anlage-fuer-einsteiger/
Probabil este stricat daca inchizi de tot si da gaz dar ceasul arata ca e inchis este la 0 bar daca iasa si pe furtun gaz este dus ,daca doar pe acea gaurica elibereaza probabil foar presiunea acumulata si se opreste . Butelia are gaz da nu plina .
Probabil de acea a si vanduto la acei bani ,pentru zona mi se pare ieftina .
Exemplu una de 2,5 kg este undeva la 120 Euro fara mai nimic pe ea.

Ia incerca unde ai furtunul de co2 bagat este ceva rotund micut invarte de ala ,poate ai acolo acel reglaj fin .
JBL PROFLORA CO2 TAIFUN COUNT SAFE, CO2-Blasenzähler, Eingebaute Rücklaufsicherung https://amzn.eu/d/0HrXE5x

Pflanzliches Glycerin - 250ml - Glyzerin, Glycerol, Flüssig, Natürlich, Parfümfrei - natürliches Feuchthaltemittel - Haut- und Haarpflege - für Alle Hauttypen - für Trockene Haut https://amzn.eu/d/bEW9sWF

Cel de la ada nul mai gasesc pe amazon dar poti lua asta :

JBL T3-CO2 Schlauch Clear 63463, Spezialschlauch für Aquarien-CO2-Anlagen https://amzn.eu/d/00ATnxY
Selah wrote:Asta e chestia neagra, care, uitamduma la linkul recomandat de Dan in pare a fi una ?i aceeasi chestie. Sau?

Este valva de care ai nevoie. Ce nu imi place este ca sunt doua feluri de furtune. Pune si ia un furtun dedicat co2 cel mai ok zic eu e ada tot pe amazon gasesti.

Daca poti stoneaza acel numarator de bule nu e ce trebuie si ia de la jbl.
Plus glicerina vegetala sa nu pui apa in el ca se evapora repede.
Salut, este exact ce am si eu de pe amazon foarte bune perile la fel si in out de inox.
Acum asamblarea butelie nu este asa grea ,te pot ajuta si la un telefon. Ori ce vei face atentie cand dai drumul la co2 . Lasa la inceput o bula pe secunda si in cateva zile cresti pana ajungi la ce ph doresti asta daca iti permite kh .
Cat despre controler daca vrei neapart al meu il scot la vanzare cam intro saptamana .
Verificare cat ai pe butelie o poti face acum la ce ai deja pe butelie, imchide reglajul fin deschide butelia si vezi cat indica pe ceas .Fa o poza la ceasuri si punele aici.
alinutz80 wrote:Foarte fain boss! Felicitari.

Hai ca mergi spre bine si e ok....totul se rezolva cu rabdare si timp

Multumesc mult
dan.pavelescu wrote:
Eritromicina e sfanta.

Subscriu am incercat si eu cam tot ce exista pe piata .
Eritromicina a fost singura cu efect.
Usor ne revenim!

image

image

Ti-am editat eu link-urile, ca m-a luat inima
smilie just wouu
EverSad wrote:Maine: este Sambata... (se recomanda: rabdare si post negru')

Nu ati' mai vazut ciclide? (ce asa mare curiozitate? )

Iam dat un impuls
Stiu ca e maine
Chiar vroiam sa intreb si eu ce sa intamplat .
E sambata liliaculeeeee
Asteapta lumea
Nu esti departe de mine .
Krems
Am butelie da dinaia bomba mare de tot,un inline difuzor de la co2 art ,si controler dennerle Evolution.
Ma bucur de alegerea, eu am luat de pe amazon foarte multumit de ele .
Flash wrote:Brava bre Samy, arata bestial!

Multumesc
Bayek wrote:Alga cum laudae…

Samy, tu esti ala rau din Terminator. Poti sa-i faci orice, el tot revine. Nu te face pe tine o alga amarata, sigur gasesti o solutie, cum ne-ai obisnuit deja.

Acvariul arata super oricum.

Hai ca mai facut sa Rad bine de tot .
Te contrazic putin:
Sigur vom gasi o solutie ,suntem pana la urma ca o Familie consider eu ,si cu ajutorul colegilor gasesc mereu soluti de acea nici nu renunt.
Asa este nu ma face o alga, dar pot trai cu ea atat timp cat nu deranjeaza plantele si vizual.
Multumesc arat bine In unele locuri unele sunt descoperite ,sper sa le acopar din nou.
Multumesc colegi
EverSad, da asa este
Salutare ,astazi am terminat terapia de 2 saptamani.
Alga a disparut in proportie de 90 la suta .
Im schimb bba a iubit intunericu se pare . Sa extinde bine
De acum merg pe alt difuzor si am decuplat co2 de la controler va merge incontinu.
Sa speram ca nu mai apare.
Cand ajung pe la magazin voi lua si ceva plante recomandata de voi.
Fertilizare voi folosi doar jumate din doza recomandata si lumina 5 ore pe zi .
Doamne ajuta

image

Forum Index » Profile for Samy » Messages posted by Samy
Go to: