[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: skija
Forum Index » Profile for skija » Messages posted by skija
Inca un post pe un forum din UK , cu aceiasi problema )

https://www.ukaps.org/forum/threads/marsilea-minuta.48320/

Daca adminii cred ca trebuie sters link-ul , va rog sa-l stergeti .

Alex Cam la ce distanta ai lumina fata de suprafata apei ? Ai reflectoare ?

Merci
Se intelege foarte bine

Arata bine hardscape-ul
Chiar ca-s arse
Multumesc , an nou fericit si multa sanatate la toti !
scorpionul wrote:sincer e foarte misto ca sa pui plante in el. Eu unul as pune doar gazon

La fel as face si eu , o sa strici hardscape-ul daca pui plante "inalte"
Verifica garniturile de cauciuc de la axul ceramic sa nu fie uzate si sa vibreze tot ansamblul din aceasta cauza
Acvariul parca este expus in magazin in Debrecen , din cate imi aduc eu aminte l-am vazut
Sunt sanse ca in 2-3 zile sa-ti moara sacalari , adica atunci cand NO2 (NU NO3) va fi maxim , fa schimburi de apa tot la 2 zile de 40-50 % . Filtrele au stat oprite prea mult si bacteriile au murit
O ora daca sta oprit nu are nimic , atata timp imi ia mie cand schimb apa si curat acvariul odata pe saptamana , deci nu e de la aia .

Cat timp ai tinut filtrul oprit pana cand ai schimbat materialele in noul filtru ?
IwaGumiGUY wrote:Fain , de mult asteptam o poza. Ce pesti ai pe acolo?

Microrasbora galaxy
2 poze recente cu bazinul
In ADA aqua soil se termina fierul cam in 2-3 luni depinde de acvariu , plante ...etc

Sa nu crezi ca ADA AS face minuni , te ajuta mult la inceput , daca nu te ocupi de acvariu poti sa dai "fail" si cu ADA AS .

Iti spun din experienta , oricum este un sol bun , mie imi place cel mai mult cum arata estetic .

La Greenaqua o sa gasesti sursa de inspiratie , oricum daca intri in magazin stai 2 ore garantat 100 % si oricum o sa cumperi ceva chiar daca nu ai nevoie de nimic )

Sper ca nu ai pus zoocarb in filtrul extern

Mucegaiul/mazga o sa dispara odata cu ciclarea , poti sa-l aspiri daca vrei cu un furtun cand schimbi apa
Poti mari un pic si doza de fier , mi se pare ca sunt cam galbene plantele tale
Vand rotala green si rotala indica , amestecate , 30 de fire (poate mai multe , sunt greu de numarat) , doar in Oradea , nu trimit cu curierul in tara pe frigul acesta .

Pret 30 ron , plantele au aditie de CO2 si se tund in ziua in care se cumpara .

Info la 0726114629 , nu lasati mesaj pe privat .
Frunzele care deja au GSA o sa ramana la fel , adica nu o sa dispara , doar cele noi nu vor mai avea GSA daca vei mari doza de PO4 suficient
Nu o fierbe sub nici o forma , poate sa se fisureze sau sa crape .

Eu fac asa cu clor . Bag o parte ACE clor (de ala fara arome ) si vreo 10 parti apa , amestec bine si las difuzorul de co2 1-2 ore in solutia asta dupa care spal foarte bine cu multa apa difuzorul

Cam din 50 ml clor si 500 ml apa fac amestecul
Asa arata hygrophila pinnatifida a mea in "ghiveci"

Are cam 2 luni de cand am scos-o din acvariu si am pus-o in bol

Forum Index » Profile for skija » Messages posted by skija
Go to: