| Message |
|
|
Inca un post pe un forum din UK , cu aceiasi problema  )
https://www.ukaps.org/forum/threads/marsilea-minuta.48320/
Daca adminii cred ca trebuie sters link-ul , va rog sa-l stergeti .
|
 |
|
|
|
Alex Cam la ce distanta ai lumina fata de suprafata apei ? Ai reflectoare ?
Merci
|
 |
|
|
Se intelege foarte bine
Arata bine hardscape-ul
|
 |
|
|
Chiar ca-s arse 
|
 |
|
|
|
Multumesc , an nou fericit si multa sanatate la toti !
|
 |
|
|
scorpionul wrote:sincer e foarte misto ca sa pui plante in el. Eu unul as pune doar gazon
La fel as face si eu , o sa strici hardscape-ul daca pui plante "inalte"
|
 |
|
|
|
Verifica garniturile de cauciuc de la axul ceramic sa nu fie uzate si sa vibreze tot ansamblul din aceasta cauza
|
 |
|
|
|
Acvariul parca este expus in magazin in Debrecen , din cate imi aduc eu aminte l-am vazut
|
 |
|
|
|
Sunt sanse ca in 2-3 zile sa-ti moara sacalari , adica atunci cand NO2 (NU NO3) va fi maxim , fa schimburi de apa tot la 2 zile de 40-50 % . Filtrele au stat oprite prea mult si bacteriile au murit
|
 |
|
|
|
O ora daca sta oprit nu are nimic , atata timp imi ia mie cand schimb apa si curat acvariul odata pe saptamana , deci nu e de la aia .
|
 |
|
|
|
Cat timp ai tinut filtrul oprit pana cand ai schimbat materialele in noul filtru ?
|
 |
|
|
IwaGumiGUY wrote:Fain , de mult asteptam o poza. Ce pesti ai pe acolo?
Microrasbora galaxy
|
 |
|
|
|
2 poze recente cu bazinul
|
 |
|
|
In ADA aqua soil se termina fierul cam in 2-3 luni  depinde de acvariu , plante ...etc
Sa nu crezi ca ADA AS face minuni , te ajuta mult la inceput , daca nu te ocupi de acvariu poti sa dai "fail" si cu ADA AS .
Iti spun din experienta , oricum este un sol bun , mie imi place cel mai mult cum arata estetic .
La Greenaqua o sa gasesti sursa de inspiratie , oricum daca intri in magazin stai 2 ore garantat 100 % si oricum o sa cumperi ceva chiar daca nu ai nevoie de nimic  )
|
 |
|
|
|
Sper ca nu ai pus zoocarb in filtrul extern
Mucegaiul/mazga o sa dispara odata cu ciclarea , poti sa-l aspiri daca vrei cu un furtun cand schimbi apa
|
 |
|
|
|
Poti mari un pic si doza de fier , mi se pare ca sunt cam galbene plantele tale
|
 |
|
|
|
Vand rotala green si rotala indica , amestecate , 30 de fire (poate mai multe , sunt greu de numarat) , doar in Oradea , nu trimit cu curierul in tara pe frigul acesta .
Pret 30 ron , plantele au aditie de CO2 si se tund in ziua in care se cumpara .
Info la 0726114629 , nu lasati mesaj pe privat .
|
 |
|
|
|
Frunzele care deja au GSA o sa ramana la fel , adica nu o sa dispara , doar cele noi nu vor mai avea GSA daca vei mari doza de PO4 suficient
|
 |
|
|
Nu o fierbe sub nici o forma , poate sa se fisureze sau sa crape .
Eu fac asa cu clor . Bag o parte ACE clor (de ala fara arome  ) si vreo 10 parti apa , amestec bine si las difuzorul de co2 1-2 ore in solutia asta dupa care spal foarte bine cu multa apa difuzorul
Cam din 50 ml clor si 500 ml apa fac amestecul
|
 |
|
|
Asa arata hygrophila pinnatifida a mea in "ghiveci"
Are cam 2 luni de cand am scos-o din acvariu si am pus-o in bol
|
 |
|
|