| Message |
|
|
|
Trabajo Miguel, trabajo! Isaura es libre!
|
 |
|
|
Esti constient ca o sa dormi in cusca lui Grivei cat de curand, da? 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Feeding
In the wild, the diet of goldfish consists of crustaceans, insects, and various plant matter. Like most fish, they are opportunistic feeders and do not stop eating on their own accord. Overfeeding can be deleterious to their health, typically by blocking the intestines. This happens most often with selectively bred goldfish, which have a convoluted intestinal tract. When excess food is available, they produce more waste and faeces, partly due to incomplete protein digestion. Overfeeding can sometimes be diagnosed by observing faeces trailing from the fish's cloaca.
Goldfish-specific food has less protein and more carbohydrate than conventional fish food. Enthusiasts may supplement this diet with shelled peas (with outer skins removed), blanched green leafy vegetables, and bloodworms. Young goldfish benefit from the addition of brine shrimp to their diet. As with all animals, goldfish preferences vary.
In general, daca le dai mancare speciala (care deja contine toate suplimentele necesare) si suplimentezi cu mazare, zic eu ca e suficient, nu-ti complica viata inutil.
|
 |
|
|
|
Nu vreau sa par cinic, dar mai bine il congelezi rapid apoi il arunci. Chiar daca il tratezi, ala nu mai e peste.. se va chinui pana la sfarsitul vietii.
|
 |
|
|
|
Sa nu exageram..
|
 |
|
|
Ma, sex nu mai fac de ceva vreme ca mi-a decedat nemilosul, asa ca cel mult ma puteti vedea in chiloti cand imi schimb nadragii. Mai am si obiceiul sa ma scarpin in coor, dar foarte gingas si delicat, e o placere sa ma vezi in clipele alea
Humbert, nu stiu ce sa-ti raspund. Am observat ca GSP-ul care sta direct in flow e primul care "infloreste" si se deschide bine. Gorgonianul e pufos si fluffy ca stapanul, ce pot sa-ti zic
Pentru ajustarea flow-ului am muncit un an (nu glumesc), pana sa gasesc pozitia ideala si fluxul potrivit care sa nu-mi mai foota nisipul si sa vad sticla de pe fund..
Am modificat pagina cu live stream, pentru o fluenta mai placuta ochiului 
|
 |
|
|
|
Quick-Cola si Brifcor, Pepsi si Ci-Co se dau pe sub mana ;)
Am pus link-ul cu camere in semnatura, daca mai doreste cineva o implementare.. Am gasit solutia cam pentru orice device ce functioneaza pe baza de IP.
|
 |
|
|
Am beut banii de culori 
|
 |
|
|
Ce batran esti, e pe modul IR ca a apus soarele in acvariu si e intuneric 
|
 |
|
|
Azi am frecat cucu si m-am gandit ca e timpul sa montez camera aia care asteapta de asta vara..
No: http://aquacam.plici.ro/bat-mare.php
|
 |
|
|
De ce la mine, ca eu ma implic din plin, toata ziua ma implic, uneori si noaptea
|
 |
|
|
|
Mi-ati bagat mortul in casa.. eu imi doream un Twinstar 600E, am urmarit o gramada de clipuri, am bookmark in wishlist..
|
 |
|
|
|
Mai sunt cheltuieli, o sa ai nevoie de substrat, decoruri, etc.
Pentru inceput, acvariul detine cam tot ce trebuie, dar cumva la minim.
Ia legatura cu Dan Hincea (aici pe forum), are firma de acvaristica si detine cam tot ce te-ar interesa. Ma gandesc ca in banii aia obtii ceva mult mai bun.
Da-i detalii, ce doresti, daca ai sau nu stand, care ar fi dimensiunea ideala a bazinului, ce cale vrei sa urmezi cu el si primesti un deviz cu recomandarea lui, sau macar niste sfaturi bune ;)
|
 |
|
|
|
Eu am avut acvariu Juwel si e ok, a fost foarte ok pana m-am decis ca vreau si plante mai pretentioase, care necesita mai multa lumina.
N-am avut modelul asta nou, cu led, ci clasic cu tuburi.
Acvariile Juwel sunt excelent lucrate, un minus ar fi latimea mica, ce nu permite anumite hardscape-uri, dar in rest e ok.
Filtrul intern de la Juwel e unul din putinele filtre interne pe care le accept si le inghit. Chiar daca ulterior doresti sa treci la alta metoda de filtrare, filtrul intern poate fi scos prin dezlipire sau poate fi lasat ca extra-filtrare.
Lumina la fel, daca peste timp o sa-ti doresti mai mult, se poate bricola ceva.
Din pacate pretul e cel care strica toata afacere. Poti obtine acelasi lucru si cu bani mai putini, mult mai putini.
|
 |
|
|
Se adauga la vanzare o lampa led, asemanatoare MarsAqua.
Este modelul D120 de la Evergrow, dinainte sa se numeasca Evergrow
Lampa am cumparat-o acum un an si n-am folosit-o nici macar un minut. M-a costat 630 lei, o revand cu 500 lei.
edit: am zis ca fac treaba si nu mai scriu eu dimensiunile ca sunt trecute pe pachet. De fapt, sunt chiar dimensiunile pachetului acolo
Lampa are 40x21x6 cm
|
 |
|
|
Cu o mica intarziere, lampa iese la vanzare pe bune. Accept oferte si variante, nu stiu ce, vorbim discutii.
dan.pavelescu wrote:Pentru ca doresc ceva mai performant, pun la vanzare lampa existenta.
https://www.aliexpress.com/item/2015-New-Arrival-Hot-120W-56X3W-PAR350-LED-Coral-Reef-Grow-Light-High-Power-Fish-Tank/32324387308.html
Dupa cum se vede in poze, a costat 330$ cu tot cu transport si a fost comandata in 12 septembrie 2016.
Langa pretul respectiv, se mai adauga si ciuguleala DHL-ului (copy paste):
Buna ziua,
Veti avea de achitat la livrare: 268 ron TVA+ 35 ron taxe vamale + 100.8 ron comision DHL.
Am dat lucrarea in vama.
Multumesc,
Una peste alta, m-a costat 1700 lei lampa.
O scot la (pre)vanzare cu pretul de 900 lei - daca exista doritori, tranzactia se va efectua in luna aprilie.
|
 |
|
|
Nu mai poate omu sa traga nimic, ca vede unchiasu
|
 |
|
|
Fie, treaca de la mine
|
 |
|
|
|
Nu vreau Scotia, am avut turisti de acolo, ie zgarciti si rednecks. Abia intelegeam ce zic..
|
 |
|
|