M-am uitat nitel pe comenzile tale de
acolo. Pe langa rabdare si pasiune, ai investit si niste ruble serioase in hobby-ul asta, iar ce am vazut eu e doar o parte mica.
Deci, congrats!
Chiar azi vorbeam cu colegul de birou ca nu prea mai exista entuziasmul de alta data.
Tin minte ca m-am dat peste cap, abia asteptam sa ma duc la munca in Austria, mi se rupea ca munceam pe rupte, tot ce-mi doream e sa pot comanda din Germania (nu prea livrau in RO si daca da, era scump) diverse "scule". Mi-am luat cu entuziasm instalatii CO2, filtre bune si puternice, tuburi Dennerle, Giesemann (mega-raritati pe vremea aia), alte
jucarii scumpe si greu de gasit. Ma chinuiam sa fac filtre cu Purigen, reacotare de CO2, incercam sa-l depasesc pe Bitanu si sa fac ceva mai bun, mai performat, mai safe. indiferent de costuri, instalatie de injectare automata a solutiilor, automatizari, etc, etc.
Acum, mi-e sila cand vad topicuri in care se cauta neoane ieftine (dar
bune nene, sa explodeze plantele sub ele..), ma uit cum se improvizeaza chestii, cum se face totul la futu-i ma-sa si nu se mai respecat nici o regula si nici un sfat. La fel de mult urasc "cometele" - acei indivizi care vin, urla ca vor sa faca, te moot la cap o saptamana apoi renunta si dispar pur si simplu.
Imi place ca nu renunti, ca duci totul la extrem (extremul ala bun), chiar daca probabil la un moment dat vei avea parte de probleme - certuri cu familia, datorii pe care nu le vei putea justifica, reprosuri din partea cainelui ca i-ai ocupat cusca.
Io iti zic doar vorba mosneagului Koala: chapeau bas