[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Frustrant totusi, 5 Nemo in acvariu si 2 anemone.
Nici o legatura sexuala sau macar platonica intre cele enumerate mai sus
M-a mancat in coor si dintr-un impuls de moment am mai luat doi pejti, o pereche de Frenatus
Boss, am si io o intrebare vis-a-vis de lampa Nemo.

Simulatorul ala de fulgere.. daca il apesi azi la ora x, dupa 24 de ore repeta singur fulgerul? Sau e asa, de kiki, il apesi cand iti vine pe chelie si aia e?
Artur wrote:Astia is buni de mancat )))))))

Iiiijjjjjjjjjjj
Multumesc

Added to watch list
Ce spuneti de jucaria asta?

https://www.shop-meeresaquaristik.de/Protein-skimmer/Aqua-Medic/power-flotor-NEW/Aqua-Medic-power-flotor-L-411-230::21723.html?XTCsid=u7veeq9kh7k2ifi0e2lnpqle20

Pretul pare imbatabil, dimensiunile sunt mici (cred ca toti ne lovim de problema spatiului din sump), producatorul este consacrat.

Alte produse:

https://www.shop-meeresaquaristik.de/News-from-Interzoo-2018/:::1253.html?XTCsid=u7veeq9kh7k2ifi0e2lnpqle20
La serviciu am apa din put, trecuta prin filtre si prin statia de dedurizare (Ilfov-Corbeanca).
Chiar si asa, apa curge la robinet in stare solida, cuburi..

Nu se pune problema de plante sau altceva, doar ciclide africane (daca ai bazin MARE) sau un bazin dedicat crevetilor cardinal.

Dar daca apa e calcaroasa, vei avea mereu depuneri inestetice in partea de sus a bazinului si sunt greu de curatat.
Mai bine aduci apa din alta sursa..
In materie de teste as recomanda Hanna sau Salifert.
Creste, creste, dar substratul fertil nu mai e fertil de mult, nu are cum dupa atatia ani..
Pai substratul fertil dupa 5 ani e pistol cu apa ;)

Baga niste bile fertilizante la radacina, sau capsule de la Vimi.
Iiiijjj.. scirbos! Am avut si eu bamboo shrimp, ma uitam la el ca la rusii de bucatarie
Bai, da' lumineaza bine saracia aia de lampa
O tii blana sau pe mediu?

Plantele inca nu par sa o duca bine, dar fiind proaspete e de inteles. Eu as pune si o pompa de curenti sa plimbe un pic apa prin bazin.
Cu placere

Ca sa pui poze pe forum de pe plici, nu trebuie sa le faci resize. Le pui ca atare si folosesti BB Code de la Medium image (linked).

Exemplu:

image

edit: scuze IwaGumiGUY de offtopic
dan.pavelescu wrote:Pentru ca doresc ceva mai performant, pun la vanzare lampa existenta.

https://www.aliexpress.com/item/2015-New-Arrival-Hot-120W-56X3W-PAR350-LED-Coral-Reef-Grow-Light-High-Power-Fish-Tank/32324387308.html

Dupa cum se vede in poze, a costat 330$ cu tot cu transport si a fost comandata in 12 septembrie 2016.
Langa pretul respectiv, se mai adauga si ciuguleala DHL-ului (copy paste):

Buna ziua,
Veti avea de achitat la livrare: 268 ron TVA+ 35 ron taxe vamale + 100.8 ron comision DHL.
Am dat lucrarea in vama.
Multumesc,

Una peste alta, m-a costat 1700 lei lampa.

O scot la (pre)vanzare cu pretul de 900 lei - daca exista doritori, tranzactia se va efectua in luna aprilie.

Ultimul pret: 800 lei
Fiind ultimul, nu se mai discuta. Ofer bonus si coparseul pe care l-am comandat pentru lampa (facut de meserias la Bistrita, din lemn sanatos)

CUMPARATI LAMPA CA VA SPARG, AM NEVOIE DE BANI!

Interlopilor..

Plm, la pretul asta ce sa mai fie, sa stau capra?
Iti da mana sa vorbesti, ca de tine n-am uitat

Lasa-ma ca am capul vraiste, poate am uitat de careva, plm
No.. azi am reusit sa achit o parte din datorii, bravo mie

Acum, ca sunt senil si am mintea scurta, stiu ca mai am datorii la:

- Koala
- Adivb
- Hincea
- Cristi, in curand

Daca mai am la cineva si nu e enumerat aici, imi cer scuze si-l rog sa ma traga de maneca.

trailmaker wrote:Preturile la Hydra sau Kessil mi se par prea mari asa ca tot caut alternative.

Sunt mari dintr-un motiv foarte bun, nu degeaba

Poti incerca alternative:

- Evergrow
- MarsAqua (China)
- sau ma poti scapa pe mine de lampa Dsuny

Esti pe drumul cel bun, maine-poimaine te vad si pe tine cum trollezi scammerii africani
Unde ai gasit tevile alea dinamoviste?

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: