[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: evilknievil
Forum Index » Profile for evilknievil » Messages posted by evilknievil
Disponibil in continuare reductorul.
10% reducere pe componente sau la intreg sistemul:
butelie 270 ron
reductor 200 ron
reactor aquamedic 500- 63 ron
Pachet-450 ron

anentome helena -3,5ron bucata (15 bucati disponibile)
Se vinde :
butelie 2kg Dennerle 300 ron
reductor Bioplast cu un singur manometru,electrovalva -220ron(ii trebuie garnitura noua caci cea veche e prea uzata)
reactor Aquamedic 500- 70 ron
Sau pachet total- 500 ron

Tel. 0748 801 168
Marian
Multumesc
cibserg ,si eu am dat azi telefon si am primit acelasi raspuns cu mentiunea ca mati sau miercuri le voi avea in sfirsit
Abia astept si sper ca am facut calculul corect in ceea ce priveste cantitatea pe care am comandat-o(4 pungi de 9 l pentru a pbtine o grosime de 6cm la un acvariu cu o lungime de 110 si latime de 45cm)
Eu votez DA!
Am si dat comanda pe un site romanesc pentru 4 pungi de 9l de Amazonia (in vederea amenajarii unui acvariu Cayman 110 de 240 L)acum 3 saptamini si tot astept telefonul prin care sa fiu anuntat ca produsul scos la vanzare de ei a trecut de vama si pot sa mi-l livreze!Intre timp ,acvariul sta gol in timp ce in celelalte 2 acvarii pestii nu mai au loc de atatea plante...Acum sper ca asteptarea sa merite caci deja sant satul de promisiuni de genul ca "saptamana asta trebuie sa treaca transportul de vama"...
De aceea va intreb e cineva care a comandat produsul si l-a si primit?
merci de raspuns!!
Cind folosesti fertilizanti lichizi se indeparteaza filtrul carbon sau se lasa pe loc?
Cum este corect?
Cererea nu mai este valabila....
Va trebui sa mai astept caci nu au primit preturile la ei
S-ar putea ca luni sa le primeasca dupa spusele lor...Pina atunci cred ca nu vor mai avea ce factura
Am si eu o intrebare:
Daca temperatura apei este prea mare 33-35 grade Celsius crevetii mai sint in stare sa se reproduca sau devin sterili?(La zoomania li s-a stricat AC si in toate acvariile temperatura e in jur de 35 grade Celsius:rasbora carasei,creveti,ciclide,etc)
Astept niste opinii de la voi ca sa stiu daca cumpar sau nu crevetii...
Multumesc
Ciclide>ai un P.M!
Mihai ai un PM!
Lofty>ai avut dreptate !Am dat telefon la zooplus si au zis ca nu mai au produse Dupla si nici nu stiu cind sau daca vor mai aduce...
Naspa...
Lofty>acum am inteles!
Mihai mai este valabila oferta?
Si inca o intrebare:pentru un acvariu Juwel Record 60-54l net ajunge un pachet Dupla Ground 3L?
Daca zici ca e cea mai buna fertilizare atunci ramin pe Dupla!De gasit ,le-am gasit pe urbanpets si pe zooplus..
Nu imi ramine decit sa renunt la Tetra Complete substrat si sa dau comanda pentru astea!
In legatura cu dupla Ground ,peste el se mai pune un alt strat de pietris sau nu mai este nevoie?(informatiile de pe cele 2 site-uri sint foarte ambigue si sarace in acelasi timp in ceea ce priveste modul de utilizare)
Porcu>
Dar de Dupla Ground ce parere aveti?(- substrat neutru ideal pentru intretinerea plantelor

- efect decorativ garantat

- granulatie rotunda cu diametru 1-4 mm

- granulatia rotunda este ideala pentru grindel (Cobitis barbalula) sau Catfish )
A folosit cineva dintre voi?
P.S.:Imi cer scuze ca tot insist dar vreau sa fac ceva bine daca tot m-am apucat...
Acvariul era al cumnatului!
In acvariul meu sint guppy,platy,o bucata Synodontis eupterus si o bucata Ancistrus!
Ma gindesc sa renunt la platy si la citiva guppy si sa ii inlocuiesc cu tiger barbs(Puntius tetrazona)si citiva Neon Tetra
(Paracheirodon innesi)!
Dar inainte de toate mai citesc si mai invat!
Baiet merci pentru sfaturi!

Forum Index » Profile for evilknievil » Messages posted by evilknievil
Go to: