Message |
|
Doresc sa cumpar un astfel de filtru.0763.333.777.
|
 |
|
doresc sa cumpar un filtru 2080 sau un 2180.
Tel 0763 333 777
|
 |
|
Multumesc Scorpionul pentru ajutorul si indrumarile date.Mare om .mare caracter.Stima.
|
 |
|
Am rezolvat prin captusirea cu teflon a ambelor capete .a acelui cot care la garnitura rotunda din 2.8 cm avea 2.3 cm.Este o solutie provizorie pentru 2 sapramani pana vine piesa de pe ybai
|
 |
|
Scorpionul.trimite te rog telefonul pe pm ca sa vb.
|
 |
|
Furtunele nu au nici o problema .iar daca rotorul era demagnetizat trebuia sa faca zgomot la functionare .Scorpionul..E rau ca nu am nici un prieten cu un eheim 2080 ca sa iau acea piesa pentru verificare.ma gandeam sa m.ai cumpar un eheim 2080 folosit caci oricum m.ai am nevoie de filtrare dar nu gasesc nici unul la vanzare caci as fi luat piese unul de la altul ca sa vad exact unde este problema.Da.mi te rog situl de unde ai luat si ti.a venit in 2 saptamani acea piesa.Tu dupa ce ai schimbat.o debitul a revenit la normal sau doar a m.ai crescut un pic.
|
 |
|
Am un filtru eheim 2080 .functioneaza fara probleme de 5 ani .Este plin cu siporax si il foloaesc la un acvariu cu discusi.De 3 luni debitul a scazut mai mult de jumatate si nu stiu de ce.Am schimbat furtunele.am curatat filtrul.mentionez ca nu curge si nu are zgomot suspect de la rotor si totusi a scazut debitul si nu ii gasesc problema.Va rog care ati intampinat aceasta problema sa ma ajutati cu un sfat.Multumesc
|
 |
|
Aceste radacini au stat 3 ani intr-un butoi cu apa.Trebuie doar curatite ,igienizate si pot fi bagate in acvariu.As dori la schimb niste plante de la cei care sunt interesati
|
 |
|
cumpar doua filtre tetratec 1200 pt un acvariu de 600l,care sa fie in stare fizica si de functionare buna.Care aveti as dori si un sistem CO2 complet pt acelasi acvariu.
|
 |
|
si pe mine ma intereseaza.mersi
|
 |
|
seriosss,uite la asta chiar nu ma gandeam,oricum mersi mult de sfat cred ca o sa fac ceva din teava rectangulara.
|
 |
|
zidul normal ca o sa il mai zidesc ,ca sa depaseasca latimea acvariului.Dar la sticla nu gasesc de 12 mm, de 15mm nici nu mai zic
|
 |
|
Vreau sa cumpar un acvariu care sa aiba 1-70 , 60(h) , 50. Daca totusi nu gasesc gata facut ,o sa incerc sa il dau la facut ,dar, sa imi datiu un pont de unde sa iau sticla care imi trebuie.eu sunt din iasi si nu se gaseste pe aici decat sticla de 10mm.Ar fi oare necesar la dimensiunile astea sa il fac din sticla de 12mm?.Si ar mai fi ceva; Eu vreau sa il bag in perete,adica sa sparg peretele ce desparte bucataria de sufragerie,deci ca sustinere va avea zidul de BCA care cred ca e destul de rezistent pentru el.RUGAMINTEA mea ar fi sa ma ajutati cu niste sfaturi,cu niste preturi la sticla dak puteti.Multa stima tuturor.
|
 |
|
vreau sa cumpar un acvariu care sa aiba 1-70 , 60(h) , 50. Daca totusi nu gasesc gata facut ,o sa incerc sa il dau la facut ,dar, sa imi datiu un pont de unde sa iau sticla care imi trebuie.eu sunt din iasi si nu se gaseste pe aici decat sticla de 10mm.Ar fi oare necesar la dimensiunile astea sa il fac din sticla de 12mm?.Si ar mai fi ceva; Eu vreau sa il bag in perete,adica sa sparg peretele ce desparte bucataria de sufragerie,deci ca sustinere va avea zidul de BCA care cred ca e destul de rezistent pt el.RUGAMINTEA mea ar fi sa ma ajutati cu niste sfaturi,cu niste preturi la sticla dak puteti.Multa stima tuturor.
|
 |
|
e frumos dar ,pretul este putin exagerat,tinana cont ca eu nu vreau masa la el deoarece il bag in perete. Oricum Mersi mult
|
 |
|
OFER PRET BUN .
|
 |
|
As dori sa cumpar un acvariu de 500 l,ca dimensiune ideala sa fie de 1,70-50-60(h).Sunt din IASI dar nu conteaza coltul tarrii caci ma deplases eu
|
 |
|