[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
cumpar acvariu de 500l  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
CLAUS2055
Junior member

IP:

Vreau sa cumpar un acvariu care sa aiba 1-70 , 60(h) , 50. Daca totusi nu gasesc gata facut ,o sa incerc sa il dau la facut ,dar, sa imi datiu un pont de unde sa iau sticla care imi trebuie.eu sunt din iasi si nu se gaseste pe aici decat sticla de 10mm.Ar fi oare necesar la dimensiunile astea sa il fac din sticla de 12mm?.Si ar mai fi ceva; Eu vreau sa il bag in perete,adica sa sparg peretele ce desparte bucataria de sufragerie,deci ca sustinere va avea zidul de BCA care cred ca e destul de rezistent pentru el.RUGAMINTEA mea ar fi sa ma ajutati cu niste sfaturi,cu niste preturi la sticla dak puteti.Multa stima tuturor.
[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

CLAUS2055 wrote:Ar fi oare necesar la dimensiunile astea sa il fac din sticla de 12mm?
Categoric da. Chiar de 15 mm . Cu intarituri: longitudinale si transversale. Cele transversale le-as face in numar de doua - sa imparta acvariu in trei, intelegi tu ce vreau sa spun.

CLAUS2055 wrote:Eu vreau sa il bag in perete,adica sa sparg peretele ce desparte bucataria de sufragerie,deci ca sustinere va avea zidul de BCA care cred ca e destul de rezistent pentru el.
Ce grosime are zidul? Io cred ca-i prea ingust, ar trebui sa mai zidesti un pic sau sa faci o masa ca lumea.

Poze: smilie ... Poze cu plante
CLAUS2055
Junior member

IP:

zidul normal ca o sa il mai zidesc ,ca sa depaseasca latimea acvariului.Dar la sticla nu gasesc de 12 mm, de 15mm nici nu mai zic
[Email]
alexbr
Junior member

IP:

parerea mea este sa faci un postament ceva pentru ca la 500 l nu va rezista zidul daca e de bca oricat l-ai zidi
CLAUS2055
Junior member

IP:

seriosss,uite la asta chiar nu ma gandeam,oricum mersi mult de sfat cred ca o sa fac ceva din teava rectangulara.
[Email]

Forum Index » Cumparari
Go to: