[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elven
Forum Index » Profile for elven » Messages posted by elven
la koralia asta e un rotor magnetic gros ciudat.
update:
image
image
image
nu cred ca e reef safe.
eu tin kh la 8 si calciu la 420 si nu am nici o problema, cresc coralii tot. salinitatea e cam mare: 1027
clar nu e ok cu bronzul ala....
evaporarea variaza tot timpul. spre exemplu: deschizi geamul sa aerisesti => creste evaporarea.
@koala Pe site-uri de astea iti faci veacul, batrane koala ? E ceva ce nu ne-ai impartasit despre tine
super buna alegere de lumina. de mult timp am pus ochii pe hydra 52....cel mai bun raport calitate pret. singurul lucru enervant e ca nu au cel mai grozav sistem de prindere si chiar si ala costa o caruta de bani.
pc.ciprian wrote:baieti caut si eu un model de surface skimmer pentru un nano acvariu, am posibilitate sa mi-l printez 3d in caz ca stiti ceva modele sunt dispus sa mi-l modelez avand cunostinte in acest sens pentru a il putea realiza si a il impartasi cu voi.

http://www.ebay.com/itm/Eheim-skim350-Micro-Skimmer-Surface-Skim-Scum-Film-Organics-350-/302014300040

am folosit eu, e super.
nu se masoara tds la apa de osmoza cu apa sarata amestecata !
Ma intereseaza un rotor de hydor koralia evolution pompa modele: 600, 850, 1150, 1300 (Nu nano)

ofer recompensa corali/$ 0720 388 908
kirucd wrote:Nu sint sigur dar posibil sa precipite, sa nu le mai poti dizolva. Ai incercat sa le dizolvi?
Daca e cum spun eu o sa precipite in apa cand incerci sa le dizolvi, mai bine zis nu o sa
se dizolve...

expira peste 2 luni va tin la curent Eu sincer cred ca nu se va intampla nimic.

da perfectionist mai esti....nu e bine tot timpul sa fii asa !
nu merg pozele
koala wrote:Eu as pune polistiren pe blatu' ala si aia e... la saptej' de centimetri lungime, nu e o problema asa de mare.

+1 exact, niste polistiren ar trebui sa rezolve problema....extrudat daca se poate e si mai bine !
se poate inchide. multumesc ! adivb si fasted mi-au dat primii pm. cum mai fac rost mai trimit si celorlalti.
mda ...trist.
nu e problema, daca pui ceva care sa uniformizeze tensiunile de pe fundul acvariului.
te muti de acasa adica bagi divort sau te muti cu tot cu sotie
imi place ca arata foarte curat lucrat acvariul

Forum Index » Profile for elven » Messages posted by elven
Go to: