| Message |
|
|
|
la koralia asta e un rotor magnetic gros ciudat.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
nu cred ca e reef safe.
|
 |
|
|
|
eu tin kh la 8 si calciu la 420 si nu am nici o problema, cresc coralii tot. salinitatea e cam mare: 1027
|
 |
|
|
|
clar nu e ok cu bronzul ala....
|
 |
|
|
|
evaporarea variaza tot timpul. spre exemplu: deschizi geamul sa aerisesti => creste evaporarea.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
super buna alegere de lumina. de mult timp am pus ochii pe hydra 52....cel mai bun raport calitate pret. singurul lucru enervant e ca nu au cel mai grozav sistem de prindere si chiar si ala costa o caruta de bani.
|
 |
|
|
pc.ciprian wrote:baieti caut si eu un model de surface skimmer pentru un nano acvariu, am posibilitate sa mi-l printez 3d in caz ca stiti ceva modele sunt dispus sa mi-l modelez avand cunostinte in acest sens pentru a il putea realiza si a il impartasi cu voi.
http://www.ebay.com/itm/Eheim-skim350-Micro-Skimmer-Surface-Skim-Scum-Film-Organics-350-/302014300040
am folosit eu, e super.
|
 |
|
|
|
nu se masoara tds la apa de osmoza cu apa sarata amestecata !
|
 |
|
|
|
Ma intereseaza un rotor de hydor koralia evolution pompa modele: 600, 850, 1150, 1300 (Nu nano)
ofer recompensa corali/$ 0720 388 908
|
 |
|
|
kirucd wrote:Nu sint sigur dar posibil sa precipite, sa nu le mai poti dizolva. Ai incercat sa le dizolvi?
Daca e cum spun eu o sa precipite in apa cand incerci sa le dizolvi, mai bine zis nu o sa
se dizolve...
expira peste 2 luni  va tin la curent  Eu sincer cred ca nu se va intampla nimic.
|
 |
|
|
|
da perfectionist mai esti....nu e bine tot timpul sa fii asa !
|
 |
|
|
nu merg pozele
|
 |
|
|
koala wrote:Eu as pune polistiren pe blatu' ala si aia e... la saptej' de centimetri lungime, nu e o problema asa de mare.
+1 exact, niste polistiren ar trebui sa rezolve problema....extrudat daca se poate e si mai bine !
|
 |
|
|
|
se poate inchide. multumesc ! adivb si fasted mi-au dat primii pm. cum mai fac rost mai trimit si celorlalti.
|
 |
|
|
mda ...trist.
|
 |
|
|
|
nu e problema, daca pui ceva care sa uniformizeze tensiunile de pe fundul acvariului.
|
 |
|
|
te muti de acasa adica bagi divort sau te muti cu tot cu sotie 
|
 |
|
|
imi place ca arata foarte curat lucrat acvariul 
|
 |