[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bondo
Forum Index » Profile for bondo » Messages posted by bondo
Multumesc pentru poze. M-am mai uitat putin la acvariul tau si am vazut niste elongatus care pe alte site-uri ziceau ca sunt niste agresivi.
Nu ai probleme cu ei? Am mai vazut unii mai portocalii si vroiam sa te intreb daca sunt cumva Metriaclima estherae (Red)?
In partea superioara a acvariului deobicei se prelungeste cu pal care impreuna cu capacul ascund neoanele sa se vada frumos.
Ceea ce nu inteleg este legat de filtrul extern.Canistra intra undeva intr-un corp de sub acvariu dar furtunul care intra in acvariu unde se ascunde?
Multumesc frumos.Cu cat aflu mai multe cu atat imi dau seama ce praf sunt
Pompa de aer nu trebuie?
Dar la acvariile mai micute ~ 200 litri .Structura tot de metal se face si apoi se imbraca in pal?
Eu vreau sa il instalez in sufragerie si nu prea stiu cum sa fac cu mobila
Arata foarte bine acvariul.Felicitari Lofty.
Am si eu niste nelamuriri:

1.De unde ai luat background-ul Juwel Rock 600?
2.Am mai vazut alte acvarii similare cu ciclide si nu imi dau seama unde sunt puse filtrele si alte accesorii utile acvariului.
Cand te uiti la acvariu ai impresia ca ele nu exista :-)

Multumesc frumos
Pai asta vroiam sa zic si eu ca nu exista o solutie mai de compromis dpdv financiar cu africanele
si un acvariu cu africani costa destul de mult.Trebuie sa fie maricel, apoi mai intra tot felul de accesorii care cam duc un astfel de acvariu pe la 1000 de EUR din ce am auzit
Problema e ca un acvariu marin este asa de frumos
Am intrat pe sectiunea pesti marini si am vazut ca e groasa treaba
Toate asteptarile mele au fost spulberate
Tot ce vroiam e sa am si eu un acvariu nu foarte mare cu 2-3 clownfish si sa nu trebuiasca sa dau o caruta de bani.

Life sucks smilie
Care este explicatia cu acvariul mai mare daca nu esti experimentat?
Salut,
vreau sa imi cumpar un acvariu de ~50L pentru a-l popula cu cativa clownfish.

Am gasit o oferta de un acvariu complet capacitate 54 litri, dimensiuni 60x30x30 cm+capac cu sistem de iluminare (neon)+ filtru submersibil de apa model ELITE JET-FLO 75+ incalzitor electric de apa model Aqua Clear 50 W +termometru.
Credeti ca merita 150 de euro?

Multumesc anticipat
Pentru pesti marini am tot vazut ca e nevoie de acvarii mari.Unul de ~50 de litri nu este bun pentru o familie mica de 5 arlechini?
Mersi pentru ajutor.
Cine este nea George(g.g)? :-)
Salut,

Vreau sa imi cumpar un acvariu in care sa cresc clown fishi.
Momentan nu prea stiu foarte multe despre ei dar ma voi documenta si as dori daca cineva are experienta cu ei sa imi dea cateva sfaturi:

- de unde pot sa ii cumpar?
- cat costa?
- cu ce alti pesti pot convietui?
sau orice alte sfaturi pe care le considerati utile.

Multumesc anticipat

Forum Index » Profile for bondo » Messages posted by bondo
Go to: