[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Laura
Forum Index » Profile for Laura » Messages posted by Laura
uite...eu ti-am urmat sfatul.inainte sa ii mut mi-a mai murit unul!culmea! am ramas cu trei pe care i-am mutat intr-o sticla de 5 litri taiata la varf!nu e prima oara cand imi naste o femela.Adica am mai avut si alti pui dar prima oara nu am stiut si i-am lasat in acvariu si dupa cateva zile au "disparut" a doua oara,mi-a nascut o femela moli doi pestisori mici si negri dar dupa 6 luni aproximativ,au murit amandoi in aceeasi zi,nu stiu de ce.Si vreau si eu sa vad ce culori o sa le apara ca au avut niste parinti f interesanti ( a fost prima gestatie a acelei femele) mama era mai neagra,coada galbena cu verde si puncte negre iar taral era albastru! sunt curioasa sa vad ce combinatie a iesit!poop!
Acum 4 sapt,una din femelele guppy a nascut 7 guppysori.Aumurit patru pana acum,chiar in dimineata asta a murit unul.As vrea sa stiu de ce ?In tin in acelasi acvariu cu ceilalti mari dar sunt pusi intr-o maternitate de plasa,cumparata de la magazin,mancarea e speciala pt puii de gupy,au filtru,ai oxigenare.Toti stau pe jos si in ultima zi,inainte sa moara si se intorc impotriva vointei lor cu burta in sus!!!Ce se intampla???

Forum Index » Profile for Laura » Messages posted by Laura
Go to: