[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Puii de guppy  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
Laura
Unripe member

IP:

Acum 4 sapt,una din femelele guppy a nascut 7 guppysori.Aumurit patru pana acum,chiar in dimineata asta a murit unul.As vrea sa stiu de ce ?In tin in acelasi acvariu cu ceilalti mari dar sunt pusi intr-o maternitate de plasa,cumparata de la magazin,mancarea e speciala pt puii de gupy,au filtru,ai oxigenare.Toti stau pe jos si in ultima zi,inainte sa moara si se intorc impotriva vointei lor cu burta in sus!!!Ce se intampla???
fipilica
Senior member
[Avatar]

IP:

Da un pic mai multe detalii despre acvariul mare in care tii maternitatea: dimensiuni, cati pesti, de care, daca ai plante sau nu, schimburi de apa etc.

...
[Yahoo!] [MSN]
varacosmin
Member

IP:

Eu am avut deja doua serii de pui sii ii tineam ca si tine in maternitatea din plasa de 20cmX20cmx20cm. Ambele serii s-au dezvoltat normal si nu am avut probleme cu nici unul. E adevarat ca am avut si o planta de suprafata in maternitate si ca am incercat sa curat cat mai bine plasa de fiecare data cand mi se parea mai murdara. In rest nu am facut nici o modificare in acvariu in ce priveste conditiile de lumina sau schimb de apa.

http://picasaweb.google.com/varacosmin/AcvariuMartie2008
Laura
Unripe member

IP:

uite...eu ti-am urmat sfatul.inainte sa ii mut mi-a mai murit unul!culmea! am ramas cu trei pe care i-am mutat intr-o sticla de 5 litri taiata la varf!nu e prima oara cand imi naste o femela.Adica am mai avut si alti pui dar prima oara nu am stiut si i-am lasat in acvariu si dupa cateva zile au "disparut" a doua oara,mi-a nascut o femela moli doi pestisori mici si negri dar dupa 6 luni aproximativ,au murit amandoi in aceeasi zi,nu stiu de ce.Si vreau si eu sa vad ce culori o sa le apara ca au avut niste parinti f interesanti ( a fost prima gestatie a acelei femele) mama era mai neagra,coada galbena cu verde si puncte negre iar taral era albastru! sunt curioasa sa vad ce combinatie a iesit!poop!

Forum Index » Vivipari
Go to: