[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: orio
Forum Index » Profile for orio » Messages posted by orio
Imi place cu ai aranjat pietrele.
Offff italianii astia
Cum mai jos?
Da mai TVul jos smilie lasa mai prostiile si pune pesti in prin plan. Nu ai vazut ca numai prosti sunt la TV
Google SketchUp face minuni .
Nu ma grabesc nicaieri, asteptam pozele cu sticla si alte detalii ca un mar copt.
Eu nu sunt sceptic cu privire la folosirea lemnului in acvariu. Am vazut acvariu de 2000L din lemn. Eu ma gandesc ca daca vreau sa realizez acvariul urmator de L250xl90x65h as da o avere pe sticla. Tind sa il fac ori din lemn ori din beton.

Spor la treaba
Poti sa dai o poza mai buna la cum vrei sa faci imbinarea sticla MDF?
Ca nu prea am inteles.

Cochetez si eu cu ideea de a face si eu un astfel de acvariu, un pic mai mare

P.S: pacat ca nu l-ai facut mai lat. 55cm nu-ti da nici o statifactie..... unu acvariu de 80cm latime cu-n decor pe masura (DIY) ar fi fost PERFECT
Cu adevarat un acvariu care copiza foarte bine biotopul natural. Daca bagi niste F0 nici nu se prind ca nu mai sunt in lac

Felicitati inca o data!
pomi wrote:Pai, pe cine preferai ?

Ahli. Oricare dar nu exageratul asta
pomi wrote:Ce s-a colorat Kingsizeiul ala. Acum el e sefu?

Cu parere de rau, da. El e seful
mayagrasi wrote:Frumos,am vazut un pustan de ahli,ai in acvariu nisip negru?

Uite ce repede l-a bunghit
Mi-a scapat o poza din acvariul 2 care e cu autocolant negru, nisip negru, pietre albe(dar care vor deveni negre ) si numai masculi colorati. Dar momentan e in lucru acest acvariu.
Evolutie:

Cateva poze facute azi: http://picasaweb.google.com/guzga.ovidiu2006/MalawiAquariuOrioSeptember2010#
Si cateva poze din decembrie 2009 pt a compara evolutia lor : http://picasaweb.google.com/guzga.ovidiu2006/PestisoriiMeiDecembrie2009#
Lexik@ wrote:Dupa cum spune si titlul, vand roci calcaroase si vulcanice de diferite dimensiuni, in jur de 20de bucati, pretabile acvariu ciclide.
Pret 120 ron.

Ne poti oferi si nou niste poze, greutate, dimensiuni.
E valabil pt toata tara? Transportul cu ce se face?
incalzitorul ala e spart si apoi lipit?
Vand 10 discusi la 400lei.
9 dintre ei sunt "cat mana", pe la 8-10cm iar inca un pui la 4-5cm.

Ar fi ideeal daca i-as da azi, maine. Daca nu, pica oferta.
image

sau ym : orio_10000usd
Nu-ti recomand un filtru comun pt toate bazinele. risiti sa ti se imbolnaveasca toti.
Bricoleaza tu acolo cate un filtru pt fiecare si o sa fie mai bine.
pt inceput ai putea sa ne zici ce volum are acvariul tau.
E diferit decorul de la un acv de 10l la unul de 300l.
Va anunt ca acelasi lucru mi s-a intamplat si mie in weekend. Cand ajung acasa vad in coltul unde iese returul de filtrul extern JBL ca nu mai aveam pic de nisip, era dat la o parte. Am crezut ca au facut miting africanii mei dar cand am obs ca era si apa pe geamul acvariului deoarece stropea pe capac si curgea pe acvariu.
Bine ca nu a curs apa pe neon ca era si mai rau.

Deci cel mai bine e sa lipim bine capacul ala si.... sa luam socluri rezistente la umezeala
Daca vrei nunata de albastru foloseste solar marin blue cu increder
in loc de un neon hagen marine glo (105cm/40w) de ce nu iei marin day de la jbl?
E cam acelasi lucru.
Niste poze

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image
ale naibii diacritice.
Era articolul interesant dar m-a luat durerea de cap din cauza lor

Forum Index » Profile for orio » Messages posted by orio
Go to: