Momentul ala in care cel mai frumos peste trage un cap de toata frumusetea in capacul de sticla . Si-a facut Batman o rana de toata frumusetea . Stiu ca o sa-i treaca , da' asa de urat e sa-l vezi cu ditamai gaura-n cap.
Daca tot au iesit carabusii le-am facut o surpiza placuta la ciortani, nu stiau cum sa indese mai multi in gura . Cu mestecatul le-a luat ceva dar s-au descurcat. Exact ca Oschi, si astia rumega in tihna si scuipa aripile ca pe cojile de seminte .
Labiatumul ala sau ce-o fi, dupa ce trece de 15 cm e teroare. Problema cu ei e ca sunt foarte rai, numai la cafteala le sta capul non stop si cresc si mari cat China. Iti intra ala in "kill mode" rupe tot. Bagi mana in acvariu cu manusa de macelar
Ai dreptate cu ponta, nu prea sunt sanse sa ajunga ceva in grota aia unde s-a strecurat aia mica.
Maestre io as vrea Vieja ca imi plac, dar nu mai am loc.
Acvariul ala de 1500 de l pe care vreau eu sa-l populez cu astia, mai astepta din pacate ca se misca incet constructia casei. In plus mi-au tras-o astia de la Electrica momentan si nu-s bani sa ma mut anul asta.
O sa cam trag sa-i tin pe cei pe care-i am momentan. Calculul era ca ma mut in toamna si ar fi fost chiar la fix. Acum O sa vad cum reusesc sa gestionez situatia. Stii cum e, la 1500 de l nu poti sa incepi cu pesti de 5 cm .
5 Oscari 2 Red, 2 Red albino si unul Tiger Albino, intre 6-9 cm asa ochiometric
2 Severum Gold cca 6 cm ochiometric.
Pestii sunt sanatosi insa la mine sunt deja prea multi.
Nu trimit ca nu am timp sa merg la gara/autogara etc. Eventual ii pot pune intr-o galeata daca trece cineva prin Brasov sa-i ia, insa trebuie sa stiu din timp ca am nevoie sa scot multa apa din acvariu sa ii pot prinde.
La rame nu o sa te refuze .
Mi se pare mie sau sunt putin cam decolorati, E posibil sa ai ceva in acvariu ce ii deranjeaza, sau nu e lumina favorabila?