[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: paradoxx
Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
multumesc miloaleko si tuturor celor care si.au dat cu parerea si cu sfatul doar pentru a ma ajuta pe mine.tot citind ce ziceti voi in raport cu filtrare si pret,m.am ineresat si am ramas frumos surprins trebuie sa recunosc de reclama facuta la aqua el fzn 2 si MAI ALES la canistrele de la aqua el minikani 120 care daca vine cu tot cu medii filtrante nici nu mai stau pe ganduri.acum nu stiu,despre astea ce ziceti?
eu am trimis 20 de pui ancistrus intr.un bidon de5 litrii pe autocar de persoane,de la mine pana la ramnicu valcea.soferul nu mi.a luat mie nimic,coincidenta fiind faptul ca si el avea nevoie de''ventuze''.s-a inteles cu tipul ce i-a primit,sa ii dea si lui3 puiuti deci daca ar fi ceva de plata,ai putea spune ca eu platesc efort mare ni ar fi,trebuie doar verificata ruta,insa...depinde de timpul fiecaruia
poti trimite 2-3 pana in drobeta tr severin?cu autocar de persoane ceva...trimit inapoi ancistrusi
donez DIN NOU!! pui de ancistrusi,a2a ponta,aprox30 bucati,cred ca in noaptea aceasta vor iesi din cana din care au eclozat,trimit oriunde in tara,oriunde sunt autocare.rezervati-i urgent,mai am4 si din fosta ponta pastrati de mine,insa pe acestia nu mai am unde sa ii tin,deocamdata vor fi mutati in diversa de 25l cred ca donez si unul dintre parinti,prea se iubesc
zebrele mai mereu se alearga,nu e neaparat o forma de agresivitate
ceva poze ar fi binevenite
Dennerle,bineinteles Desi ar fi super dragut sa ai si din Sera cu capac de plastic un nano oceanic
hahaha imi place conditia pusa de tine cu legatura la donatie, m-a amuzat intr-un mod placut
stefanp a avut dreptate in penultimul post,chiar sunt de acord.mai putin faza cu ciorba
NICIODATA nu se pun plante de plastic in acvariu,este o industrie a fashionului care colcaie de microbi inauntrul bazinului.si daca cory au destula mancare,nu or sa fie deranjati de pietrisul maricel
parerea mea,este ca poate pune tot ce a zis acolo,zebrele de obicei stau departe de betta nu pt ca le e frica,ci evita ele contactul cu pestii in general chiar daca sunt salbatice,neonii vor sta la mijlocul apei,zebrele la suprafata,betta probabil intr-o canuta si rar va iesi la plimbare agale,si cory cu treaba lor.nu vad probleme.ca si kazaku,vorbesc din experiente proprii.nu spun ca este PERFECT,insa nici de nerecomandat.Intr-un acvariu,speciile isi rezolva intre ele treaba de multe ori fara contact fizic,ci se evita pur si simplu
deranjul de la pleco nu e mare problema,probabil din cauza pietrisului cam maricel.Dar marea problema la pleco e marimea ce o ating la maturitate.sa ai grija de ei
da,daca filtrul nu e ciclat o sa ai parte de o mare surpriza in maxim 2 zile.apa se va decicla din cauza filtrului.asa a facut carasul meu hidropizie,dar a scapat cu viata
nu cred ca ar fi in burta in vreunui caras,cory nu se lasa atat de repede inghititi,oricat ar fi de bolnavi.si plus ca nu cred ca coryul tau era pui,incat sa aibe cu succes loc in gura carasilor.Si totusi,uite ca nu sunt nici ai mei nici al tau...amuzant oricum intr-un mod frustrant,pentru ca am stat in chirie odata cu un acvariu de 25 si dadeam vina pe proprietaraa care era si vecina de usa ca a intrat si mi-a luat din pesti in zilele alea dispareau si o femela de guppy si un mascul.
pai am citit de faza semi anuala si anuala,credeam ca fac faza asta doar in natura,si ca atata timp cat ii tii in acvariu nu se inmultesc decat normal,nu ca si mor imediat ca pastravii.as vrea o specie care sa nu se inmulteasca neaparat usor,ca guppy,vreau sa creasca maricei am citit ca pe la 7-8 cm pot ajunge unii,si am si o revista luata recent(ea e prin 2012 dar m-au interesat titlurile) despre un killi care in momentul imperecherii isi tine femela sub aripa si o tine intr-un colt,dar luata "ïn brate"de mascul.Deci as vrea sa fie si colorati,desi femelele sunt seci de culoare,dar ma gandesc ca masculii s-ar cam bate.avand in vedere ca acvariul nu va fi plantat,ci mai mult in stilul lui Faye cu carasii "din jurnalul unui noob"doar ca va avea 100 litrii aproximativ si mi se pare destul de greu sa impart filtrarea in compartimente de triouri,plus ca nu sunt voitor de generatii intregi,ci imi place sa vad pestii liberi si in elementul lor,de aceea as vrea sa iau specii de killi din regiuni apropiate,am vazut ca coloritul raselor lor tine de la "balta"la "balta".si da,haha stiu ce a patit colegul nostru de i-au trimis doar masculi si incerca sa gaseasca si femele.
sfinte satan,ce frumos e super voalatu acela,incredibil.si cum ti-a disparut tie cory-ul,asa imi dispar mie neonii...din 6 intr-o luna mai am 1.si mie mi-a disparut un cory,si dupa 4 luni am schimbat substratul,si am gasit in galeata in care am aruncat substratul vechi,am gasit 2-3 oscioare de la cory.le-am recunoscut imediat.nu stiu ce se intampla cu pestii astia,scalari si nici carasi sau ceva de ciupit nu aveam pe-atunci in acvariu cand "s-a ingropat"cory-ul
pai killi de pe nevertebrate.ro Am vazut acolo respectivele modele,si am incercat sa citesc ceva despre ele,dar nu se gaseste,poate in cel mult 2 forumuri discutii de 2-3 rase,insa nu spune nimeni nimic de compatibilitatea lor.ma gandeam sa bag la gramada,fiind micuti nu ma astept sa fie agresivi sau sa isi faca teritorii gen ciclide,sau sa se ciupeasca pana la moarte ca betta.Poate ca gresesc,dar din lipsa de cunostinte am gandit asta,te rog spune-mi ce rase/nume sunt compatibile,sa nu fac vreo porcarie.ma gandeam chiar sa bag si un betta,insa din ce mi-ai zis ar trebui sa inteleg ca se cearta cu voalatii ?
haha bine de stiut.Nu o sa il pun atunci,desi ma gandeam ca daca el a stat impreuna cu ceva pui de ancistrusi,nu ma asteptam ca problema sa vina tocmai de la killi
eu m-as duce cu siguranta intre jbl cristal profi.este silentios,cu o linie de design superba,sunt indragostit de ele.Si de eheim nu sunt sigur ca va curge,in sensul ca ...sunt considerate cele mai bune,si asta pe merit,nu numai datorita pretului inalt
am deja un Resun 2500 mare de tot ce tot pun baietii la ciclide.Si pestii inca nu ii am,urmeaza in proiect.Cel mai probabil voi avea si un caras ramas,cel care facuse hidropizie,si sper sa se inteleaga cu chilli in aprox 100l,poate 120.coalana este de 40-45 brut,poate cel mai sigur 37 net,deci ma gandesc ca un jbl cu 3 medii filtrante ar face fata,si ar avea si locchiar daca carasul va scurma pe-acolo in substrat,Dar sunt indragostit si de Biopower-ul ala.Oricum faza cu carasu e mai incolo,deocamadata in killi imi pun baza.Carasul inca il mai am,dar este in acvariul comunitar.
l-as lua pentru a fi filtru principal,dar cu doar cativa pesti mici killi

Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
Go to: