[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Dupa mai multe consutari telefonice cu cativa colegi de pe forum am renuntat la idea de a baga o cioata in bazin rockscape-ul va fi ceva in genul unui vulcan intr-o parte iar in cealalta parte am comandat de la Peti reeftrunks pe care voi incerca sa le lipesc intre ele,sticla am comandat pana la urma de 12 mm care va fi la mine pe la mijlocul saptamani viitoare,iar standul va fi gata marti,deocamdata atat dar va tin la curent.
Un sfarsit de saptamana cat mai linistit sa aveti!
P.S.Edy mersi pentru sfat.
Sa vandut ,se poate inchide,multumesc pentru gazduire!
Vand acvariu cu sistem bean animal+stand metalic +sump
Dimensiuni 110*60*50 sticla cantuita de 10 mm ultra clara
Pret 400 lei fix
Calin e foarte simplu,pur si simplu m-am saturat de schimburile saptamanale de apa....
Nu arata rau
Ar mai fi o varianta cu ceva radacina de mangrove
plm,vreau sa fac ceva sa para mai salbatic....nu stiu,intreb...
Mersi baieti!
As avea nevoie de parerea voastra,doresc pietrele sa le lipesc intre ele si sa creez un munte sau ceva in genu si as vrea sa il combin cu red moor wood,ce parere aveti?
Am vazut o gramada de acvari pe net cu pesti si murene si parea ca traiec bine impreuna,acuma daca a fi sa se apuce de mancat din ei vom vedea ce se va intampla oricum o sa incerc pentru ca mi se par niste animale foarte frumoase.... mersi!
Mai Aure te manca freza
Legat de fitrare inca nu m-am gandit dar un lucru e sigur ca sumpul va fi cat bazinul

Cam asa va arata dar fara mangrove si floricele
Eu zic ca o sa iasa bine,Aure ai grija sa nu cumva sa ii zici lu Adela ca o fac nebuna pe aici ca asta ma castreaza
Vand lampa ATI 8*39 dimabila cu tot cu tuburi pretul este 1500 lei FIX
Pentru mai multe imformati aici sau pe tel 0764471733
edyr wrote:Asteptam poze....

poze trebuie sa puna Aure
Acest jurnal dragilor se opreste aici....dar continuam
Salutare!
Am inceput din pacate un alt proiect din cauza spatiului din noul apartament si din cauza iubitei mele care e nebuna.....
Bazinul va avea dimensiunile 150/80/40 din sticla normala cantuita si cu bean animal,va fi un bazin care va gazdui doar ciortani.....
-Echdina nebulosa
-Rhinomuraena quesita
-Rhinecanthus aculeatus
-Pomacanthus semicirculatus
-Holacanthus ciliaris si o anemona carpet
De la vechiul sistem voi pastra toate echipamentele mai putin lampa care vreau sa o vand.
Vrem poze azi!!
Frumos!
Eu as merge cu 6*24 ATI
Welcome in the club!
Daca vi vreodata la cluj baga la tine niste langose din piata cibin sunt cele mai bune din tara!l

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: