| Message |
|
|
|
Astazi ajunge acasa suportul bazinului,surpriza neplacuta este ca nu intra pe usa...plm,va trebui sa il leg cu o chinga sa il ridic la etajul 3 asa ca wish me lukc
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Blue14 wrote:Maine ma duc la elven sa imi testeze kh-ul.....in curand imi iau si eu test de kh sa il am indiferent de rezultat.....
Cat e KH-ul?
Eu as testa kh-ul inainte sa schimbi apa si dupa
|
 |
|
|
Sefu nu mai doare  am ajuns la o varsta cand nu mai imi plac floricelele...imi plac alte lucruri,nu zic ce pentru ca sunt si copii prin zona da sti tu la ce ma refer
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Sebastian Costin wrote:Hey!
Candva, pe cand aveam Salt'n Pepeer am focut o poza cu un clown ...
Acum, va ramane pentru mult-mult timp la vedere pe bratul lui Levi!
Ma simt onorat! E un tatuaj foarte reusit si abea astept sa-l vad finalizat

Sebi si mie imi place foarte mult dar mai am de sufertit pana sa arate ca in poza...
Catalin cand se vindeca o sa va arat tot bratul
|
 |
|
|
|
Calin arata foarte bine,trbuie sa vin pana la tine sa il vad.
|
 |
|
|
|
Pai de ce nu rogi pe cineva sa iti faca un test si dupa aia iti cumperi
|
 |
|
|
|
Eu as fi curios cu Kh-ul cum stai,eu am observat ca montiporele in general la KH mic se cam duc.
|
 |
|
|
|
Cu placere!
|
 |
|
|
|
Ai pm
|
 |
|
|
|
Nea Ricardo asa va fi....noul bazin va avea 40 cm inaltime
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
CatalinBarbu wrote:Arata bine
Si asta unde o sa fie pozitionat fata de vulcan?
Undeva in partea stanga inca nu stiu,oricum bine ca apreciaza cineva  si nu se uita numai la soricei albi si verzi
|
 |
|
|
Cam asa arata branciurile primite de la Peti,urmeaza azi sa tai colierele si sa cimentez piatra.
|
 |
|
|
|
Frate nu a aruncat nimeni cu pietre,fiecare si-a zis parerea ,e vreo problema?
|
 |
|
|
|
De obocei nudy astia nu iarta nimic,poate nu ati vazut bine,daca chiar sunt nudy atunci cel care a vandut asa ceva ar trebui sa te despagubeasa cumva....Nu e treaba mea dar asa ar fi corect
|
 |
|
|
|
Daca Andy are nudy la el in bazin cum traiesc montiporele?
|
 |
|
|
|
Am vazut pe net la cei care au murene ca au facut din tevi de pvc un labirint care se acopera cu nisip in care ele se simt foarte bine si vreau sa fac si eu asa ceva,e simplu de facut si ieftin
|
 |
|
|
Sebi crede-ma ca nici eu nu stiu,da vedem ce iese
|
 |
|
|