| Message |
|
|
ptmdanezu wrote:care Steaua?
Bucuresti
|
 |
|
|
Frumosi kenya tree dar mie nu imi plac
|
 |
|
|
Original,frumos!!!
|
 |
|
|
|
 |
|
|
Eu la un moment dat am vrut sa il scot si sa imi cumpar altul dar cum ziceam a venit si minunea si crede-ma ca si eu am avut niste piese de muzeu  dar a durat o luna jumate,keep calm!
|
 |
|
|
Sebi la mine a stat o luna jumate si se uita ca un bou la ele  dupa care intr-o saptamana le-a executat pe toate,am avut in jur de 30 de bucati
|
 |
|
|
Sebastian Costin wrote:Hai sa va intreb o chestie.
Aranjamentul ce il am acuma este plin de aiptasia si nu reusesc cu nimic sa o extermin.
Ce ziceti daca scot tot stocul viu afara, il tin cu skimmer si lumina vreo 2 zile ... iar in tinpul asta bazinul il umplu cu apa de ozmoza si-l incalzesc la vreo 40 grade cu piatra inauntru. Dupa, scot toata apa si pun alta noua?
... asa ma gandesc ca nu o supravietui
Apoi, orice urma de aiptasia gasesc pe corali o elimin mecanic
Eu as cumpara un tomentosus si intr-o luna doua scapi de nenorocirile alea.....asa am scapat si eu de ele,rabdare si tutun
|
 |
|
|
Ceva noutati????
|
 |
|
|
Blue14 wrote:Cior-ta-nea-la!
Lu Aure ii plac melci si crabi......
|
 |
|
|
Chiar e fain bazinul dar nu are pesti
|
 |
|
|
Azi am fost pe la Aure si am vazut bazinul,se vede ca inca e crud dar daca continua tot asa cu investitiile atunci va iesi ceva "BIG"
Spor si ape limpezi in continuare!
|
 |
|
|
CatalinBarbu wrote:Baga si tu o poza cu inculpatu' ca sa te credem pe cuvant...nu de alta
Dupa ce aranjez pietrele o sa pun si niste poze.
|
 |
|
|
Sambata am mutat acvariul in casa noua,a fost extrem de greu deoarece a trebuit dus de la etajul 12 la etajul 3,surpriza placuta a fost cand Broxlin scotea acareturile din sump sa imi zica ca vede un peste,este vorba de un yellow prown goby pe care il stiam dus de mai bine de un an  ,astazi urmeaza sa mai bag niste piatra si sa le aranjez,as vrea sa imi iau niste ricordea florida rosu si galben daca vedeti pe undeva va rog sa ma anuntati,mersi
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
ptmdanezu wrote:Eu am aceeasi problema, si am si skimmer si Nopox.
Dozez Nopox cate 4 ml/zi la 125l de apa si tot nu pot scade mai jos de 0.1
Nu ati zis nimic daca bagati bacteri in bazin....cat,de care si cand
|
 |
|
|
|
Deoarece nimeni nu sa aratat interesat de intreg sistemul am ajuns la concluzia ca bazinul va merge in noua casa.
Multumesc pentru gazduire.
|
 |
|
|
Miercuri la ora 15 o ai....
|
 |
|
|
A inviat frumos
|
 |
|
|
|
Daca intr-o luna nu se vinde tot la pretul cerut de mine atunci echipamentele le voi pastra pentru urmatorul setup iar animalele vor fi vandute.
|
 |
|
|
Blue14 wrote:De ce il vinzi?
Ma apuc de hamsteri
Uneori in viata trebuie sa renunti la unele lucruri in favoarea altora.....dar pentru mine aceasta pasine nu se oreste aici  vara urmatoare va incepe un nou proiect cu alte dimensiuni pentru noua locuinta.
Asa ca domnilor nu ezitati sa ma sunati!
|
 |
|
|