[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: acvarist
Forum Index » Profile for acvarist » Messages posted by acvarist
Am dat sa caut pe google despre vestitul crescator de guppy din Militari si nu gasesc nimica.
Poate era de mult crescator si a renuntat.
Cred ca daca m-ar vede cineva ca pun biletele ca cumpar guppy in zona mea la cutiile postale o sa zica ca sunt nebun si la cate blocuri sunt in zona asta e cam greu sa le iei pe toate la rand.
Forumurile sunt solutia e parerea mea.
Oare cum as putea cauta despre acest crescator de guppy ca sa stiu daca mai exista?
Eu prefer sa iau din Bucuresti ca nu ma incumet sa iau din provincie.
Eu stau linga piata Veteraniilor pe Iuliu Maniu si e cam departe pentru mine cartierul Rosu mai ales ca nu mie o zona cunoscuta de mine care sa o frecventez si ca sa ma duc la fiecare bloc sa pun biletele mi-se pare ceva iesit din comun mai ales ca nu cunosc pe nimeni acolo.
La mine in zona si in bloc am tot intrebat daca sunt acvaristi si din pacate sunt numai oameni in varsta care nu au acvarii cu pesti, Deci am umblat toata zona unde stau eu si am intrebat si nu am gasit acvaristi.
Am mai postat si pe alte forumuri ce am postat aici si vad ca nu am nici un raspuns.
Aveti dreptate.
Eu tot caut in cartierul asta saracacios sa cumpar guppy de la cineva care ii inmulteste si tot nu gasesc.
Deci ori sau lasat de acvaristica ori au renuntat la guppy.
Deci e buna ideia sa vedem si in alte cartiere cine mai are guppy.
Eu m-am interesat in toata zona mea si nu dau de acvaristi.
Militariul e legat si de rezidential cartier Militari-Rosu unde e o zona cu blocuri noi.
Am inteles si va multumesc ca a-ti postat aici.
Deci cine e din Militari si are guppy ii rog sa posteze aici ca sa ii cunosc si eu.
Am scris ceva gresit?
Vad ca dvs nu sunteti din Militari.
Deci as vrea sa cunosc mai multi acvaristi din cartierul meu care sa aiba guppy.
E cineva pe aici din Bucuresti din cartierul Militari care sa fie fan guppy? As vrea sa cunosc mai multi acvaristi ca mine in acest cartier care sa fie fan guppy si sa aiba guppy in acvariu. Ca nu cunosc nici un acvarist prin zona asta.
Asa pot sa aflu cati acvaristi cu guppy exista in acest cartier.
Vreau sa cumpar guppy in Bucuresti, daca are cineva de vanzare il rog sa ma contacteze.
Astept oferte.
Vreau sa cumpar in Bucuresti guppy maturi in cartierul Militari, Pantelimon sau Berceni.
Daca are cineva de vanzare in aceste zone guppy il rog sa ma contacteze.
Astept PM!!
Vreau sa cumpar urgent o femela de ramirez in Bucuresti in cartierul Militari, Pantelimon sau Berceni.
Are cineva de vanzare femela de ramirez?
Astept urgent PM.
acvarist wrote:Donez urgent specia de planta Hygrophyla polysperma in Bucuresti in cartierul Militari Piata Veteraniilor.
Donatia e valabila pina diseara.
Se poate inchide.
Donez urgent specia de planta Hygrophyla polysperma in Bucuresti in cartierul Militari Piata Veteraniilor.
Donatia e valabila pina diseara.
Astept urgent PM.
Vreau sa vand urgent 30 de fire din planta Higrophyla Polysmera la 20 de lei in Bucuresti in cartierul Militari, Piata Veteraniilor.
Astept urgent PM.
Vreau sa cumpar masculi de guppy in Bucuresti in sectorul 6 sau in cartierul Berceni sau Pantelimon.
De preferat sa fie maturi.
Astept oferte pe PM.
Planta sa dat, se poate inchide.
acvarist wrote:Vreau sa donez 30 de fire din planta Hygrophyla polysperma in Bucuresti in cartierul Militari.
Donatia e valabila de astazi pina maine.
Nu vrea nimeni aceasta planta?
Astept sa ma contactati pe PM.
Vreau sa donez 30 de fire din planta Hygrophyla polysperma in Bucuresti in cartierul Militari.
Donatia e valabila de astazi pina maine.
Astept sa ma contactati pe PM.
Cumpar urgent masculi de guppy la 3 lei bucata in Bucuresti in cartierul Militari, Lujerului, Veteraniilor sau Gorjului.
Daca are cineva masculi de guppy de vanzare in aceasta zona il rog urgent sa ma contacteze!!
Astept sa fiu contactat urgent pe PM!!
Vreau sa schimb 30 de fire din planta Hygrophyla Polysperma
pe masculi de guppy sau platy in Bucuresti in cartierul Militari.
Schimbul e valabil astazi.
Nu vrea nimeni aceasta planta pe schimbul unor masculi de guppy sau platy??
Astept urgent PM!!
Donatia e valabila de astazi.
Chiar nu vrea nimeni aceasta planta???
Astept urgent PM!
Vreau sa donez 30 de fire din planta Hygrophyla Polysperma in Bucuresti in cartierul Militari.
Donatia e valabila de maine dimineata sau pina duminica seara.
Astept PM.

Forum Index » Profile for acvarist » Messages posted by acvarist
Go to: