[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: acvarist
Forum Index » Profile for acvarist » Messages posted by acvarist
Stai in Pantelimon?
Se poate inchide.
Vreau sa donez urgent In Bucuresti in cartierul Militari 30 de fire din planta Hygrophyla polysperma.
Donatia e valabila astazi, sau pina maine.
Astept urgent PM!
Cumpar urgent in Bucuresti in cartierul Militari mascul de betta splendens.
As vrea sa cumpar de la cineva care ii inmulteste.
Astept urgent raspuns!
Vreau sa cumpar masculi de guppy maturi in Bucuresti in cartierul Militari.
As vrea sa cumpar de la cineva care inmulteste guppy.
Astept raspuns urgent pe PM!!
Vreau sa cumpar masculi de guppy maturi in Bucuresti in sectorul 6.
As vrea sa cumpar de la cineva care sa fie de incredere.
Astept urgent PM!!
Cumpar urgent un mascul de molly velifera balon in Bucuresti.
Daca are cineva de vanzare il rog sa imi dea urgent PM.
Astept PM!!!
Rog un moderator sau un administrator sa inchida acest post ca nu mai e valabil.
Multumesc.
acvarist wrote:Vreau sa donez 30 de fire din planta Hygrophyla polysperma in Bucuresti doar in cartierul Militari, Piata Veteraniillor.
Donatia e valabila pina diseara sau pina duminica seara.
Astept PM!!
Planta sa dat, se poate inchide.
Vreau sa donez 30 de fire din planta Hygrophyla polysperma in Bucuresti doar in cartierul Militari, Piata Veteraniillor.
Donatia e valabila pina diseara sau pina duminica seara.
Astept PM!!
Vreau sa donez 20 de fire din planta Hygrophyla polysperma in Bucuresti in cartierul Militari, Piata Veteraniilor.
As vrea ca pina diseara sa donez aceasta planta sau sa o schimb pe masculi de guppy urgent!!!
Astept urgent PM!!!
Vreau sa donez 20 de fire din planta Hygrophyla polysperma in Bucuresti in cartierul Militari, Piata Veteraniilor.
Donatia e valabila pina diseara.
Astept PM.
Planta a fost rezervata, Se poate inchide, Multumesc.
Vreau sa donez mai multe fire din planta Hygrophyla polysperma in Bucuresti cartierul Militari, Piata Veteraniilor si donatia e valabila pina diseara.
Astept PM.
Vreau sa schimb urgent 34 fire din planta Hygrophyla polysperma pe o femela de betta splendens in Bucuresti in cartierul Militari.
Daca are cineva o femela de betta de dat la schimb astept urgent PM!
Sa rezolvat cu chaseyoung ca e vecin cu mine de cartier si aseara l-am tras de urechi ca nu e cuminte.
Daca nu stie nimeni unde pot gasi in Bucuresti specia asta de pesti rog un admin sau un moderator sa inchida postul.
Multumesc.
Bag cati pesti vreau.
Nu e treaba ta.
Pe mine ma intereseaza sa gasesc in Bucuresti ca nu dau comanda pe net, as vrea sa stiu daca exista la vreun Petshop.
Stie cineva unde pot gasi in Bucuresti specia de pesti Halfbeak - Dermogenys pusillus?
Ca aveau mai de mult in Hornbach Militari si Berceni dar cica nu mai le aduce furnizorul.
Am avut mai de mult din specia asta de pesti si imi plac foarte mult.
Mi-ar fi de ajutor daca ar stii cineva un magazin de acvaristica sa un Petshop unde sa aiba in Bucuresti specia asta de pesti.
Astept raspuns.
Cumpar creveti rcs sau red cherry 10 buc la 1,5 lei in Bucuresti in cartierul Militari.
Sper sa aiba cineva de vanzare creveti in cartierul asta.
Astept PM daca are cineva creveti din astia de vanzare!

Forum Index » Profile for acvarist » Messages posted by acvarist
Go to: