[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: acvarist
Forum Index » Profile for acvarist » Messages posted by acvarist
Vreau sa cumpar masculi si femele de guppy in Bucuresti.
As prefera sa fie maturi si sa fie din sectoul 6 sau aproape de cartierul Militari.
Nu mai are nimeni guppy de vanzare in Bucuresti???
Astept raspuns urgent pe PM!!
Vreau sa cumpar guppy mixt, blue moscow sau leopard in Bucuresti.
As prefera sa fie din sectorul 6 sau mai aproape de cartierul Militari.
Nu mai exista acvaristi care sa aiba de vanzare guppy in Bucuresti??
Astept raspuns pe PM!!
Nu mai are nimeni guppy de vanzare in Bucuresti???
Astept raspuns pe PM!!
Nu mai exista acvaristi care sa aiba de vanzare guppy in Bucuresti?
Ca vad ca nu mai prea vinde nimeni guppy in Bucuresti.
Astept raspuns!
Nu mai exista acvaristi care sa aiba de vanzare guppy in Bucuresti??
Astept raspuns pe PM!!
Ai dreptate.
Deci nu e nimeni din Bucuresti care sa mai aiba guppy in acvariul lor si sa stea aproape de sectorul 6??
Daca e cineva din zona asta sa posteze aici.
Eu ma refeream la cine mai are crescatorie de guppy care sa se mai ocupe inmultit.
Ca mai de mult unii oameni aveau guppy inmultiti de iei si nu erau adusi din strainatate.
Cam la asta ma refer.
Am un petshop in zona la mine care are propria crescatorie de guppy romanesti care sunt mai mici ca cm ca aia din alte petshopuri care sunt adusi din strainatate.
De exemplu cum sunt leopard si blue moscow.
Mai inmulteste cineva guppy in Bucuresti in sectorul 6 sau in cartierul Pantelimon sau Berceni?
Daca mai sunt oameni care inmultesc guppy in Bucuresti in aceste zone astept sa posteze aici.
As vrea sa cunosc mai multi oameni care mai au guppy in acvariile lor si care ii inmultesc.
Vreau sa cumpar guppy in Bucuresti.
As vrea ca guppy sa fie maturi nu pui.
Deci are cineva in Bucuresti guppy de vanzare??
Astept raspuns pe PM!!
Vreau sa cumpar guppy in Bucuresti.
Sper sa aiba cineva de vanzare aceasta specie de pesti.
Deci mai are cineva de vanzare specia de pesti guppy in Bucuresti???
Astept raspuns pe PM!!
Vreau sa cumpar o pereche din specia de pesti platy mickey mouse in Bucuresti in cartierul Militari, Pantelimon sau Berceni,
As vrea ca aceasta pereche de platy sa fie matura nu pui.
Astept oferte pe PM.
Planta sa dat, rog un administrator sa inchida acest post.
Multumesc.
Donez din specia de planta Hygrophyla Polysperma 30 de fire in Bucuresti in cartierul Mlitari, Piata Veteraniilor.
Donatia e valabila astazi.
Deci nu doreste nimeni aceasta planta???
Astept raspuns pe PM.
Schimb din specia de planta Hygrophyla Polysperma 30 de fire in Bucuresti in cartierul Mlitari, Piata Veteraniilor pe masculi de guppy sau o pereche de platy.
As vrea ca masculii de guppy sa aiba intre 4-5 cm si daca nu are nimeni masculi de guppy de dat imi poate da o pereche matura de platy.
Astept PM.
Donez urgent din specia de planta Hygrophyla Polysperma 30 de fire in Bucuresti in cartierul Mlitari in zona Iuliu Maniu Piata Veteraniilor.
Astept PM de la cine doreste aceasta planta.
Vreau sa cumpar guppy urgent in Bucuresti, daca are cineva de vanzare sa ma contacteze.
Astept raspuns de la cine are guppy de vanzare prin PM.
Deci cine mai e fan guppy si sta in Bucuresti in apropiere de cartierul Militari?
Astept fanii guppy din Bucuresti si din apropiere de cartierul Militari sa posteze aici.
Asta din poza pare mai mult un pescar care sta cu undita de dimineata pina seara ca sa prinda peste nu pare a fi un crescator pasionat de guppy.
Deci hai sa fim seriosi si sa nu mai facem misto.
Va rog eu mult, si referitor la topic prefer sa raspunda la acest topic si cei din Bucuresti si din apropierea cartierului Militari. Daca aveti informatii clare despre vestitul crescator de guppy din Militari sa postati aici.
Eu am un zvon de la cineva ca ar putea fi domnul Mircea Oprea care a scris o carte si a avut un petshop intr-un Mall din Bucuresti care se numea Animal Hobby si care a dat faliment si fata lui sa mutat pe la Obor cu petshopul dar si ea a dat faliment deci nu e sigur ca el e vestitul crescator de guppy din Militari. Daca poate cineva sa afle informatii despre acest om ar fi interesant sa il cunoastem si in realitate.
Am intrebat la un Petshop de linga piata si nu a auzit de vestitul crescator de guppy din Militari.
A-ti cautat domnule Stefanp pe google si a-ti gasit informatii despre el?
Acum sa revenim la topic si cine mai e fan guppy prin zonele apropiate de cartierul Militari il rog sa posteze aici.
Ca sa ii cunosc si eu.
O sa incerc sa fac asa.
Acum sunt tare curios sa dau de acest domn crescator de guppy vestit in cartierul Militari.
M-am interesat pe la Petshopuri acum si fiind vanzatori mai tineri si mai noi nu au auzit de el.
Poate acvaristii mai in varsta sa fi auzit de acest om.

Forum Index » Profile for acvarist » Messages posted by acvarist
Go to: