| Message |
|
|
|
da,chiar zici ca nu e in apa acea piatra.
|
 |
|
|
hehe,imi plac acele zebre voalate 
|
 |
|
|
|
ce se mai aude cu proiectu ?
|
 |
|
|
|
cum a zis Faye.cicleaza apa acvariului si apoi iei pesti...vezi daca poti tine in gazda pestii ramasi inca 2-3 saptamani...sti si tu acum ca ai tinut din ei intr-un borcan...sa nu uiti sa citesti despre ciclarea unui acvariu,ciclul azotului,si etc
|
 |
|
|
|
tare ma tem ca o sa pierzi din pesti,se pot imbolnavi grav pe timp indelungat in apa neciclata,si apoi chiar daca apa se va cicla,unii dintre ei pot fi grav bolnavi,ultimele lor zile din viata traindu-le tot ca si acum,stand la suprafata,dar mult mai apatici.
|
 |
|
|
|
da,d.ra Faye are dreptate,daca tii o femela si un mascul betta in acelasi acvariu,femela cu siguranta va muri mai devreme sau mai tarziu
|
 |
|
|
au revenit melodiile country  acei colisa sunt extraordinari ! insa de la atatea buruieni le-ai limitat spatiul de inot.(prefer hardurile,nu plantatele  )
|
 |
|
|
imi plac povestile cu final de pesti fericiti 
|
 |
|
|
|
cel care a intrebat avea toate motivele sa fie curios,nu avem noi de udnde sa stim.acum ca pomenisi de piatra respectiva,ma intreb daca ti.a dat.o cu tot cu apa,sau cum a facut kuhli sa supravietuiasca transferului?
|
 |
|
|
|
vezi ca exista tratamente pt bolile astea,dar din ce stiu si nu vreau sa te sperii,situatia e f grava,punctele rosii sunt cam f aproape de punctul terminus al pestilor,ranile sangerande fiind f greu de vindecat,iar acei paraziti ca niste fire sut f greu de eradicatcauta pe forumuri bolile pestilor si vezi care ti se potrivesc.mult succes,o sa ai nevoie
|
 |
|
|
|
lasa,ca asa am facut toti
|
 |
|
|
|
scade temperatura la25.nu or sa creasca mai repede,dar mi se pare cam mult 27
|
 |
|
|
|
cu mare placere
|
 |
|
|
|
e bine ce vrei sa pastrezi,e chiar f bine.poti pune la semnatura de profil faza cu substratul :p
|
 |
|
|
|
asta e realitatea,si consider ca desi e crud,a avut dreptate.in ziua de azi daca nu esti sclavul clientului,degeaba esti al statului.in comert,toti vor sa traiasca,si oricat ne.ar durea pe noi acvaristii anonimi,nu avem ce face...
|
 |
|
|
|
asa am patit si eu cu forumul.e ca un virus,ca un microb.nu dormeam noptile sa citesc articole
|
 |
|
|
normal ca o asteptam....ma bucur enorm cand vad ca recomandarile mele low "" buget" sunt de pret.eheim recomanda oricine,dar sa recomanzi un resun si sa strigi tare si mare"e cel mai bun!!! si sa ai dreptate iti trebuie tupeu.eu tot optez pt pleco,nu am avut niciodata alge,decat dupa ciclare,asa ca cacateii sunt singura chestie,dar care dispare si...e bun la schimburile masive de apa,imi place sa cred ca impiedica deciclarea totala,accelerand ciclarea  ))) mie imi plac pleco si ancistrusii pt cum sunt,stilul,caracterul si linistea lor,nu pt alge.
|
 |
|
|
f tare,felicitari 
|
 |
|
|
|
o sa vezi ca zebrele sunt f prietenoase si,dupa ce se vor obisnui cu tine,de fiecare data cand or sa te vada,or sa vine la geam,si daca o sa bagi mana in acvariu or sa iti ciugoale degetele
|
 |
|
|
|
D))))) daca il ai de atata timp,te asigur ca mananca.totusi,incearca/ca atunci cand ii hranesti,sa pui sa pice mancarea deasupra lui,el fiind un peste mai lent,avand zebre,tre sa te asiguri ca prinde si el ceva,mai ales cu valurirea suprafetei apei.poti lasa doar un filtru sa iti valureasca,celalalt normal(app de postul anterior)
|
 |
|
|