[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
o nelamurire  XML
Forum Index » Hrana
Author Message
hauserBZ
Membru de baza
[Avatar]

IP:

In acvariu am sanitari,vivipari si un betta. sanitarior le dau tetraWafer si la restul le dau tetraMin granule.Toti mananca spre deosebire de betta care nu mi se pare asa interesat de mancare. ce sfat imi dati sa iau ceva special pt el si cand dau mancare sa dau si tetramin si pt betta in acelasi timp ?

Nisipul Rosu, Malawi 200L
[Email]
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

recomandabil,betta ar trebui hraniti o data pe zi,deci ei oricum nu se ating prea mult de mancare.am cummparat o data u betta alb superb,si cum l.am pus in acvariu,a refuzat sa manance,l.am separat ,a rezistat o saptamana,timp in care am incercat cu tot felul de mancaruri speciale sau nespeciale,dupa care a murit de foame..deci daca e de mai mult de10zile la tine, nu ai de ce sa iti faci griji,dar sa te asiguri ca ii dai astfel incat sa o vada,eventuAl,opresti filtrele de fiecare data cand il hranesti,pana se obisnuieste pe unde si cum ii dai.

This message was edited 1 time. Last update was at 16/05/2015 14:56:36

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
hauserBZ
Membru de baza
[Avatar]

IP:

are 1 luna si ceva betta si de foame nu a murit deci cred ca mananca f putin si cand nu il vad eu.(poate ii e rusine o avea carii) )

[Email]
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

D))))) daca il ai de atata timp,te asigur ca mananca.totusi,incearca/ca atunci cand ii hranesti,sa pui sa pice mancarea deasupra lui,el fiind un peste mai lent,avand zebre,tre sa te asiguri ca prinde si el ceva,mai ales cu valurirea suprafetei apei.poti lasa doar un filtru sa iti valureasca,celalalt normal(app de postul anterior)

[Email] [Yahoo!]
hauserBZ
Membru de baza
[Avatar]

IP:

am sa incerc sa fac si asta app de zebre nu le vad foarte mancacioase din toti care ii am xhipho mi se par
cei mai mancaciosi bine sunt si putin mai maricei ca restul

This message was edited 1 time. Last update was at 16/05/2015 16:32:53

[Email]
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

o sa vezi ca zebrele sunt f prietenoase si,dupa ce se vor obisnui cu tine,de fiecare data cand or sa te vada,or sa vine la geam,si daca o sa bagi mana in acvariu or sa iti ciugoale degetele

[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Hrana
Go to: